Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Szerző: admin
Első<< Előző76777879808182Következő >>

admin - 2010.12.15. 12:52:31

Olvasóink sokszor kérdezik, hogy hogyan is állunk a látogatottsági adatokkal. Köszönjük szépen jól, mint ahogyan azt a google analitikája is mutatja. Most megosztom Önökkel az elmúlt három nap „ történéseit „ (3 nap alatt 5955 látogatás, 22 297 oldalletöltés, 2 859 különböző számítógépről) . Az igazság az, hogy, amint láthatják a kereső forgalom jelentősen visszaesett, mert egy új oldalt nehezebben talál meg a kereső rendszer. Mi elégedettek vagyunk ezzel, tökéletesen. A választási kampány idején mesterségesen gerjesztett hatalmas látogatottsági adatok voltak nyomon követhetők oldalainkon. A csúcs az ezer körüli látogató volt egyszerre. Ezt az oldal nem bírta, a hatalmas adatforgalom miatt, nem is első sorban a létszám volt a gond.

Katt a képre hogy nagyobb méretbe is megcsodálhasd!

Különvélemény:

admin - 2010.12.15. 12:15:54

A piac rendkívül fontos hely. Különösen egy tipikus alföldi kisváros esetében, mint amilyen Abony is. Szükség van rá, mert a helyi termelők itt értékesítik portékájukat, így sok száz család jut megélhetéshez, kiegészítő jövedelemhez. Szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen a biztonságos helyről, megbízható ismerős kofáinktól megvásárolt termékekre vevők vagyunk. Egyre inkább azok, hiszen az országba érkező élelmiszerek jelentős része bizonyul egészségre károsnak. Az állami minőség-ellenőrzés nem győzi mindegyiküket bevizsgálni. Az erre hivatott szervezetek egy részét ráadásul megszüntették vagy privatizálták. Ilyen körülmények között az őstermelők zöldségei, gyümölcsei is felértékelődnek. Lehet, hogy kevésbé szépek, de kevésbé károsak is, és a zamatuk…

A galéria ITT megtekinthető!

Közélet:
Piac   

Néhány hónap minőségi munkájának eredményeképpen felépült a Római Katolikus Plébánia udvarán a Szent Imre közösségi ház. Lapunk nem hivatalos információja szerint az épület műszaki átadás- átvétele december 14-én, kedden azaz ma lesz. A főpróbára valószínű, hogy idén Szilveszterkor kerül majd sor, hiszen ekkor szervez a Karitász helyi csoportja bált. A színvonalas épületet ugyanaz tervezte, mint az abonyi egészségügyi centrumot, Horváth Zoltán. Viszont ezt az épületet nem a jelenleg felszámolás alatt álló GEN-ÉP építette, hanem a GOM-ÉP. Ez utóbbi építőipari vállalkozásnak Lajosmizsén van a székhelye és kiváló referenciákkal rendelkezik.

Közélet:

admin - 2010.12.14. 17:20:17

Vigyázzanak magukra, legyenek mindenben nagyon szabályosak, hiszen az APEH év végi ellenőrző akciót tart. Ha megbuknak, akkor akár a teljes év végi hasznot is kifizethetik bírságként az árusok! Íme a hivatalos közlemény:

Az APEH is készül az ünnepekre
Az állami adóhatóság a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is központi akciókat tart decemberben, a karácsonyi és szilveszteri ünnepek környékén.
Az APEH Közép-magyarországi Regionális Főigazgatóság fővárosi és megyei igazgatóságainak adóellenőrei a társhatóságokkal  együtt végeznek ellenőrzéseket az év végén...

Gazdaság:
Adó   

admin - 2010.12.14. 15:57:35

A Mészáros Vendéglő ünnepi ajánlata!

 

Tárkonyos malacraguleves tepertős grízgaluskával Egész adag: 660,-   kis adag: 460,-

Kolozsváti töltöttkáposzta: 1750.-

Csülök bőségtál 6 személyre: 9800.-

Csülök pékné módra, kemencében sült: 1490.- (veres pezsgős párolt káposzta)

Sült sertés császár: 1290.- (hagymás tört burgonya, veres pezsgős káposzta)

Katt IDE a bővebb ajánlatér!

:
Reklám   

Majd 50 millió forintból újulhatott meg az Újszilvási Római Katolikus Templom. Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával elvégzett beruházás ünnepélyes átadását vasárnap tartották. A templomot a váci megyéspüspök, Dr. Beer Miklós szentelte fel.
Segíts magadon, Isten is megsegít – e mondás igazát bizonyítja az Újszilvási Katolikus Templom megújulása is – köszöntötte a község lakóit Kovács Attila plébános. A falu vezetése úgy döntött, forrást kell találni a templom felújítására, pályázott és nyert. A munkálatok júliusban kezdődtek, vasárnap pedig újra visszatérhettek a hívek templomukba. A beruházást a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára adta át. Czerván György úgy fogalmazott: biztos benne, hogy a munkálatok során nem csak az épület, de a közösség is megerősödött.

Külvilág:
Vallás   

admin - 2010.12.14. 13:36:58

Asus EEE PC 1001PX netbook 89.990 Forint

paraméterek:

- 10,1" kijelző

- Intel ATDM N450 CPU

- 1GB DDR2 RAM

- 160GB-os Winchester

 

Asztali számítógép Akciós konfiguráció! 70.000 Forint

paraméterek:

- Intel Celeron E3400 Dual Core 2.6Ghz CPU

- 1GB Kingmax DDR2 RAM

- 320GB-os Winchester

- GigaByte GF210GT 1GB-os videókártya

- GigaByte alaplap

- LG 22X DVD író

 

Katt a képre a nagyításhoz és további termékeinkhez!

:
Reklám   

admin - 2010.12.14. 13:11:31

Az adórendszer kormány által megindított átalakítása nem váltja majd be a hozzá fűzött reményeket. Az adófizetés ösztönzése érdekében a hatóság látványos akciókat indíthat, ám ezek eredménytelensége előre borítékolható - vélik a szakértők.

 

A személyi jövedelemadó mértékének csökkentése és lineárissá tétele, valamint a családi adókedvezmények kiterjesztése a lakossági adóterheket enyhíti ugyan, ám az adórendszer részleges átalakításától remélt változások várhatóan elmaradnak - állították egybehangzóan a Menedzserpraxis Kft. által szervezett adókerekasztal résztvevői. A jövedelemadó egykulcsossá tétele elvben ösztönzi az adófizetést, hiszen növeli a rendszer átláthatóságát. Pitti Zoltán, az APEH volt elnöke, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára és Vadász Iván adószakértő, az Adókamara alelnöke szerint azonban az szja egyszerűsítésétől várt fehérítő hatást ellensúlyozzák az újonnan kivetett szektorális különadók okozta rendszerszintű torzulások.

 

Önt hogyan érinti az adórendszer változása?
   

 

 

  Jobban járok
  Nem tudom még
  Rosszabbul járok
  Nem változik semmi
  Változik az adórendszer?
   
Eredmény
Gazdaság:
Adó   
FIDESZ   

admin - 2010.12.14. 12:04:12

Az Abonyi Lovas Klub Egyesület december 11-én tartotta évzáró rendezvényét, melyen Jandácsik István elnök arról számolt be, hogy a sportszervezet eredményes évet tudhat maga mögött. Galéria: ITT

Sport:
Buli   

admin - 2010.12.14. 11:34:27

Mondta el lapunknak Gáspár Csaba, az ABOKOM Kft. ügyvezető igazgatója, aki sajnálja, hogy ez a foglalkoztatási lehetőség megszűnik jövő év elejétől. „ Nem tudom, hogy ki fogja végezni azokat a munkákat, amiket eddig rájuk bízhattunk. Meg voltam velük elégedve mindenben, rengeteget segítettek nekünk, nagyon sok helyen hasznukat vehettük. Vannak köztük, akik kifejezetten jó munkaerőnek bizonyultak Igaz volt akitől sajnos meg kellett válnunk. Az év nagy részében négy közhasznú dolgozónk volt, télen többen voltak. Ők segítettek például a nádvágásban és a hó eltakarításban is. „- mondta Gáspár Csaba.

Gáspár Csaba lapunknak elmondta még, az önkormányzati vállalkozás tervei között szerepel az, hogy megszervezzék Abonyban a zöld hulladék külön gyűjtését. Viszont ezt egy engedélyeztetési folyamatnak kell megelőznie, valóban jó lenne külön és egyszerűebben gyűjteni a komposztálható zöld hulladékot.

Olvasóink mondták el lapunknak, hogy nem szívesen vesznek szelektív zöld hulladék gyűjtésére való zsákot, mert látták, hogy az ABOKOM dolgozói azt egész egyszerűen beöntik a többi hulladékféleség közé. Úgyhogy, amennyiben ez igaz, akkor valóban nagyon fontos lenne, hogy az ABOKOM tudja külön gyűjteni ezt a szemétfajtát.

LŐVE

Közélet:
ABOKOM   
Első<< Előző76777879808182Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok