Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző521522523524525526527Következő >>

Három házi kiscica várja szerető gazdijuk jelentkezését. A cicák szobatiszták, féregtelenítve vannak és most 2 hónaposak. Eddig lakásban voltak tartva ezért csak olyanok jelentkezzenek, ahol a cicák bent is lehetnek a lakásban vagy valami meleg helyen. A cirmos és a fekete kisfiú,a tarka cica kislány.

Telefonszámom: 06-30/478-5596

Közélet:

A mai testületi ülésen zárt ajtók mögött döntött Abony város képviselő testülete a Dr. Kostyán Andor rendelőintézet üzemeltetőjéről és a főigazgató személyéről. Meglepetés nem született, mivel a SANAMED Kht nyert és Dr. Pusztai Dezső lett a főigazgató, aki a ceglédi Toldy Ferenc kórházban is betölti ezt a posztot. Szerkesztőségünk és olvasóink nevében sok szeretettel gratulálunk és kívánunk eredményes munkát az új egészségügyi centrumban is.

LŐVE

Közélet:
   

miabonyunk - 2010.10.28. 00:03:58

A Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet a 23. helyen van az összesített eredmény alapján az Év Kórháza választáson. A házipatika.com 2010-ben is meghirdette az szavazást, amely 2010. október 1-től december 31-ig tart. A versenyben 125 intézmény vesz részt. A kórházakra bárki szavazhat, de a visszaélések elkerülés érdekében a véleményt sms üzenettel is meg kell erősíteni.

Az intézményeket öt kategóriában lehet 1-től 5-ig pontozni. A ceglédi kórház az orvos-szakmai ellátásra 4,6, az ápolás- és szakszemélyzetre 4,4, infrastruktúrára 4,4, ellátásra 4,6, környezet és tisztaságra átlagosan 4,4 pontot kapott. Az eredményhirdetés 2011 januárjában várható. Az öt kategória győztesei mellett kihirdetésre kerül az abszolút győztes, aki egy évig viselheti a megtisztelő "Házipatika.com - Az év kórháza címet".

Forrás és részletek: www.ctv.hu
Itt interjú is olvasható a ceglédi kórház főigazgatójával, az abonyi Dr. Pusztai Dezsővel.

Közélet:

miabonyunk - 2010.10.27. 00:16:34

 

A mai napon felhívott egyik kedves Olvasónk és megköszönte, hogy a MiAbonyunk közbenjárása után vége lett annak az áldatlan állapotnak, amit az utcájukban tapasztaltak. Arról volt szó ugyanis, hogy a szomszédban éjjel- nappal nagyon hangosan dübörgött a cigányzene, ami az ott lakók nyugalmát zavarta és persze idegrendszerüket is próbára tette.

Kértem a helyi Kisebbségi Önkormányzat vezetőjének segítségét. Raffael László és munkatársai segítettek és már hetek óta vége a huszonnégy- órás dáridónak. A lakók ezúton köszönik nekik és a MiAbonyunk szerkesztőségének a segítséget.

LŐVE

Közélet:

Tegnap este 6 óra tájban elszakította láncát és elszökött (láncostól és barna nyakörvestől) a kutyusunk itthonról (Damjanich út felé) egy nagyon szép magyar vizsla. Nagyon nagyon várjuk haza :(
Szeretném, hogy segítsetek és aki tud róla vagy megtalálja értesítsen minket!!
Tel.szám: 06-30/3366271 vagy 06-20/9623253
Köszönöm!

Közélet:

miabonyunk - 2010.10.27. 00:05:54

A zenésztalálkozóra a két darab belépőjegyet nem más nyerte, mint Szabados Csaba, mert ő volt az 5. sorszámú játékosunk. Nos, szerintem hatalmas mákja is van egyben, hiszen pontosan ő volt az, aki ezt a számot megküldte kommentben! Szeretettel gratulálunk és a részletek miatt írjon nekem e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Közélet:

Erről döntött tegnap a képviselő testület, melynek ülésén csak egyetlen, de annál izmosabb napirend szerepelt. A múlt héten heves vitát váltott ki a téma, és különösen dr. Magyar Gábor adott hangot nemtetszésének és kérte, hogy lehetőség szerint gondolja át a város, hogy hogyan is lehetne kilépni ebből a rendszerből, mert Abony számára ez előnytelenül drága. Ebben igaza is van a képviselőnek, de sajnos még tizenhat évig kell a konzorciumi szerződés alapján maradni ennél a rendszernél. Bár kétszer is hosszú ideig rágódtak a képviselők a témán, mégis megszületett az a döntés, hogy egy szerződésmódosítást is aláírnak. Ezt név szerinti szavazással döntötték el, csupán Dr. Magyar Gábor tartózkodott- még ő sem mondott végül nemet-, a többiek igent nyomtak. A tegnapi testületi ülésen részt vett a Remondis Kétpó Kft. ügyvédje, aki a 24 társult önkormányzatot képviseli és az ügyvezető is.

Lits László ügyvezető az ülésen több, Abonyt pozitívan érintő változásr

Közélet:

miabonyunk - 2010.10.26. 18:48:44

Közélet:

Lehetne szlogenje a Remondis Kétpó Kft-nek az is, hiszen a meglehetősen veszett áron történő, de számukra nyereséges üzemeletetés záloga az a szeméthalom, amit a társult 24 önkormányzat beszállít a lerakóba. Abonynak a szerződés enyhén szólva is kedvezőtlen. Az előző testületi ülésen Dr. Magyar Gábor szólalt fel az ügyben, de akkor még nem néztek utána, hogy a környéken, például a ceglédi lerakóban ugyanezért a szolgáltatásért mennyit fizet a lakosság. Ma testületi ülés lesz a témában, ahová meghívták a Remondis Kétpó ügyvédjét is. Romhányiné Dr. Balogh Edit szerepe azért is érdekes az ügyben, mert ő a felügyelőbizottság elnöke. Nos, az abonyiak havonta egy 120 literes kuka rendszeres elviteléért 2295 Ft-ot fizetnek, míg Törtelen, Ceglédbercelen mindez 1320 forint körül van havonta.

A ceglédi lerakó települései esetében literenként adják meg a fizetendő összeget. A legdrágább Jászkarajenőn, ahol 1920 forint körüli a díj, 3,2 Ft literenként. Igaz, itt a c

Közélet:

Mondta el lapunknak Pető Istvánné, a Városunk Fejlődéséért Egyesület tagja. Erzsikét Abonyban a lakosság java része jól ismeri, hiszen hosszú évtizedeken keresztül dolgozott a polgármesteri hivatalban, majd 2006-tól négy évig volt önkormányzati képviselő egyesülete színeiben. De nem csupán erről jut eszünkbe Pető Istvánné neve, hanem a véradásról, melynek ő a fő szervezője Abonyban és a mellrák elleni több száz embert megmozgató „ rózsaszín „ felvonulásról is. Sokak bánatára éppen ő nem jutott be az abonyi képviselő testületbe, népszerűsége ellenére sem, a mostani választásokat követően. Ezzel kapcsolatban faggattam Erzsikét.

LV:
- Szerinted ki nyerte a mostani önkormányzati választásokat?
Pető Istvánné:
- Benne volt a levegőben, érezni lehetett, hogy ismét Romhányiné Dr. Balogh Edit lesz a település polgármestere. Úgy érezték az emberek, hogy ha már belefogott a sok fejlesztésbe és pályázatba, akkor vigye is végig őket, fejezze be azokat. Ami

Közélet:
Első<< Előző521522523524525526527Következő >>
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok