Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

Címke: "INNOVEN"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.06. 19:39

Abonyban, a Központi Ebédlőben is járt december 6-án a Mikulás, és természetesen az elmaradhatatlan Krampusz is. Az INNOVEN kellemes meglepetést szerzett a menzán étkező gyerekeknek, ünnepi díszbe öltöztették az éttermet.  Képgaléria IDE kattintva nézegethető


Közélet:
Abony   
INNOVEN   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.21. 14:26

Társas rendezvénykre, ünnepekre étel házhoz szállítás! 


Profi, friss, finom, bőséges, elérhető áron!

Teríts meg szépen, érkezünk!

Kattints a címre és válassz!

Reklám:
Abony   
INNOVEN   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.23. 13:20

Rovatunk támogatója az INNOVEN- Az őszibarack sikerrel pályázhatna a "legkedveltebb magyar gyümölcs" címre. Országszerte mindenhol megterem, lédús és zamatos. A legfinomabb nyári szomjoltó. Hogy miért is hívják őszinek?- írja a www.hazipatika.hu - Júniustól egészen szeptember közepéig folyamatosan jelennek meg a különbözőféle őszibarackok. A fajtaválaszték szinte átláthatatlan, mintegy 500 őszibarack és 300 nektarinfajtát termesztenek világszerte. Minél később érő, és minél nagyobb szemű, általában annál ízesebb a gyümölcs, s annál valószínűbb, hogy magvaváló.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.16. 10:43

Rovatunk megjelenését az INNOVEN támogatja- A fiatalok egynegyede naponta iszik valamilyen kávét, egyharmaduk pedig rendszeres kávéfogyasztónak nevezhető (legalább 2-3 naponta fogyaszt kávét). Az élénkítő nedűt rendszeresen választó fiatalok nagy többsége (58%) 16-18 éves kora között szokott rá a kávézásra, további 23 százalékuk pedig már 15 évesen vagy azelőtt kezdte - egyik legnépszerűbb élelmiszerünkről, a kávéról és az ahhoz fűződő szokásokról, véleményekről kérdezte az Ipsos a 15-25 éves korosztályt. Összesen 550 ifjú embert interjúvoltak meg országos, reprezentatív mintán.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.20. 10:46

Végre „ kitört „ a szünidő, a gyerekek és a pedagógusok már megérdemelt pihenőjüket töltik. A tanév utolsó hetében azonban még több osztállyal is történt valami igazán kellemes Abonyban. 

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.02. 10:53

Van egy ilyen mondás, mint a fenti cím.... Nem akarok megsérteni senkit, de ez jutott eszembe arról a számtalan rémtettről, melyet magukkal nem bíró nebulócskák hajtanak végre az úgynevezett Központi Ebédlőben. Volt már plafonra ragasztgatott szalámikarika, betört, kiszedet ajtó, szétnyúzott WC és mosdó. Most újabb móka következett: Unalmunkban kaparjuk szét a falat..... Valóban nem lehet ezzel a problémával mit kezdeni?

Citrom-díj:
Abony   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.29. 20:50

Magyarország több településén is, így a Fidesz uralta Nagykőrösön is jelentősen megemelték a közszolgáltatások árát. Biztos, ami biztos, legalább legyen miből a kormány által ajándékként adott 10 %-os rezsicsökkentést végrehajtani. Nagykőrösön vagányan 30 %-kal megemelték a szemétszállítási díjat. 

Közélet:
ABOKOM   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.28. 13:26

Cikkünket az INNOVEN támogatásával olvashatják! - A Center for Science in the Public Interest amerikai egészség-tudatosságot hirdető intézet nemrégen egy érdekes animációval rukkolt elő, a The Real Bears című rövid kisfilmmel. A film egyértelműen a korábban szintén jegesmedvéket reklámozó Coca-Colára utal, de azért tudni kell, hogy általában véve a szénsavas cukros üdítők rendszeres fogyasztása jelenthet egészségügyi kockázatokat, nemcsak a kóláé.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.22. 19:02

Rovatunkat az INNOVEN támogatja!- A nők azért élnek hosszabb ideig, mint a férfiak, mert immunrendszerük lassabban öregszik - derítette ki egy japán tudósok által publikált tanulmány. Amint az idők során az immunrendszer egyre gyengül, a férfiak egyre fogékonyabbak lesznek a betegségekre, ami megrövidíti életkilátásaikat. A japán kutatók annak jártak utána: vajon az immunrendszerben a korosodás következtében bekövetkező változások felelőssé tehetők-e azért, hogy a nők életkilátásai hosszabbak, mint a férfiaké.

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.18. 09:45

Rovatunkat az INNOVEN támogatja- A parlagfű elleni védekezést már most meg kell kezdeni – figyelmeztetnek a szakemberek. Azokon a szántóföldi területeken, ahol a nagy mennyiségű csapadék, vagy a belvíz miatt a növényzet kipusztult, a terület száradása után a parlagfű tömeges megjelenése várható. Magyarországon – amely egyike Európa parlagfűvel leginkább fertőzött országának – a parlagfűszezon augusztus elejétől szeptember végéig tart, de a hatékony védekezés érdekében idejében fel kell készülni a gyommentesítésre. 

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok