Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "INNOVEN"
Első<< Előző2345678

veroniq - 2012.10.12. 14:34

Rovatunkat az INNOVEN támogatja - Mit együnk és igyunk, hogy gyorsabban gyógyuljunk? - Itt a szezonja a meghűléses, megfázásos betegségeknek. Miért is képeznék én alóla kivételt? Évente még egyszer, kétszer engem elkap ez a kórság. Olyan érzés, mintha süni lenne a torkomban, éjjelente arra ébredek, hogy folyik az orrom, ráz a hideg, de lázam szerencsére nincs. Nos, most annak jártam utána- és talán másoknak is segítek vele- hogy mit is együnk és igyunk, hogyan táplálkozzunk ilyen esetben.

Egészségünk:
INNOVEN   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 10:50

Ősszel nem csak a természet, mi is változunk: zárkózottabbak leszünk, nem szívesen mozdulunk ki a lakásból. A nyári szabadságok után visszakényszerülünk az íróasztal mellé, a gyermekek pedig ismét az iskolapadot koptathatják. Mit tehetünk annak érdekében, hogy jó kedélyünket, és egészségünket is megőrizzük? Íme néhány hasznos tanács. Elsősorban legyünk tudatában annak, hogy a hidegben az ember szívesebben fogyasztja a nehezebb, hizlalóbb ételeket, kevesebbet mozog, és így tavaszra fölszedhetünk pár kilót. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.12. 12:30

Vedd fel a küzdelmet ezen kellemetlen betegség ellen. Kalciummal és magnéziummal sikeres lehetsz!- Tudtad? Az allergiás eredetű nátha a magyar lakosság mintegy egytizedét érinti. A betegség ugyan nem gyógyítható, de a tünetek alapján könnyen diagnosztizálható és hatékonyan kezelhető. Allergiás eredetűnek akkor nevezhető a nátha, ha a tünetek kialakulásának és fennmaradásának hátterében, bizonyíthatóan valamilyen allergén anyaggal (leggyakrabban virágpor, gombaspóra, háziporatka ürüléke, állati szőr) történő érintkezés áll.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 11:45

Honlapajánló: " Alig 50 óra alatt meg lehet tanulni a táplálkozás alapelveit. Nagyjából ennyi idő szükséges az elme-test kapcsolat alapjainak és a terápia konkrét alkalmazásának elsajátításához. Hogy mi hogyan és miért úgy működik egy munkahelyen, és ezt hogyan tudja valaki a saját hasznára megváltoztatni, szintén pár tíz óra alatt megtanulható. "- Folytatás ezen a honlapon, katt ide! Érdekes cikkért katt a címre!

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.08. 18:00

Új rovatot indítunk, mely bizonyos betegségek táplálkozással összefüggő megelőzését, illetve gyógyítását mutatja be. Először a magas vérnyomást vesszük nagyító alá. Hasznos tanácsainkkal szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik küzdenek ezzel, a hazánkban népbetegségnek számító problémával.  Nagyon alattomos kór a magasvérnyomás-betegség. Akár tíz évig is ellehetünk vele anélkül, hogy sejtenénk a bajt. Hirtelen lesújtó szövődményei pedig a legsúlyosabb következménnyel járhatnak. Tehát érdemes mindezt nagyon komolyan venni!

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 14:04

A cikk az INNOVEN támogatásával jelent meg.- Igazi hamvas nyalánkság, és nekem az egyik legkedvesebb gyümölcsöm, a szilva. rendkívül egészséges és sokrétű a felhasználása. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen most terem! A lekvárfőzés belőle cukor hozzáadása nélkül megoldható. A Párom által emlegetett székely vicc is eszembe jut róla: Szüreteli a székeny a szilvát és megkérdezi tőle a fia: Mi lesz belőle Édesapám? - Hát, ha Édesanyád meggyógyul, akkor lekvár, ha nem akkor pálinka. Mindkettőnek kiválóan alkalmas.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 15:03

Rovatunk támogatója az INNOVEN- Egyél sok dinnyét, hiszen ennek van most a szezonja.- De tudtad-e, hogy: fokozza az életerőt és fiatalít., megszépíti a hajat, erősíti a csontokat és a fogakat, javítja a fehérje értékesítését, fokozza a sejtlégzést és a vérképzést, védi a nyálkahártyákat, aktiválja a szexuális hormonokat, fokozza a libidót, tisztítja a vért és a vesét. Mivel a görögdinnye piros, lédús belseje majdnem csak vizet tartalmaz, sokan azt hiszik, hogy a dinnye csupán csak a szomjat oltja, nincs is benne biológiailag fontos anyag. Nagy tévedés!

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.12. 16:31

Mivel meglehetősen elegem lett a gusztustalan kínai fokhagymákból, magam termeltem. A képen látható a " végeredmény " egy része. Babusgattam, szeretgettem őket, és remek ízhatású kiváló magyar fokhagymákat termeltem kertemben. Jövőre ismét megteszem! Az egyik kedvenc fűszernövényem. Kisfiam is nagyfogyasztó. Nem beszélve arról, hogy fokhagyma mindennapi egészségünk megőrzésében is hatalmas szerepet játszik. 

Egészségünk:
Abony   
INNOVEN   
Reklám   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok