Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "INNOVEN"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.12.04. 08:42

 

 

 

 

 

Ennyiért nem főzök otthon! 

Olcsó, laktató, háziasan finom!

Remek menü az INNOVEN-től

Hagyományos változatos egytálételek minden napra

440 Ft/ adag/ nap

Reklám:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.03. 12:34

A MiAbonyunk az INNOVEN támogatásával bemutatja pici fiam jelenleg legkedvesebb, kedvenc gyümölcsét!- POMELO! - Kóstoltad már? Még nem? Azt hiszem eljött az idő... Mindig idegenkedem az újtól, különösen a citrus félék nem tartoznak a kedvenceim közé, tekintettel arra, hogy savanyúak, vagy kesernyések. Aztán eljött az én időm! Vettünk még tavaly próbának egy pomelo-t és azóta is szinte naponta megtalálható étrendünkben ez az ízletes gyümölcs, mely mérete ellenére nem valami genetikailag kitenyésztett förmedvény, hiszen akármennyire furcsa számunkra, közel 2000 éves múltra visszatekintő dél-kelet ázsiai gyümölcről beszélünk.

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.29. 15:03

Bár az influenza vírusa még sehol nem jelent meg az országban, botorság volna arra számítani, hogy ez hosszútávon így is marad. A vírus elleni legjobb védekezés a védőoltás, de minden évben akadnak olyanok, akik az éppen aktuális vakcinában látják az emberiség kiirtásának legbiztosabb módszerét. Lássuk, mi az igazság, és mi az alaptalan riogatás az influenzával és az oltással kapcsolatban!

Egészségünk:
Influenza   
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 23:35

Cikkünket a Strand Kisvendéglő támogatja.- Az alábbiakban felsorolt ételek és italok segítenek a szervezetnek megbirkózni az öregedés által jelentkező problémákkal. Építse be ezen ételeket mindennapi étrendjébe, így a szervezete extra vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és egyéb olyan anyagokhoz juthat, melyek segítenek leküzdeni az életkorhoz köthető betegségeket. - Írja a webbeteg.hu 

Egészségünk:
Hirdetés   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 16:10

A Kirándulók Baráti Köre szervezésében október 28-án a már 10. éve "szokásos" ebéden vettünk részt a INNOVEN ebédlőjében. A közel 90, nagyrészt nyugdíjasokból álló csoportnak az INNOVEN Kft. dolgozói nagyon finom, ízletes ebéddel, maximális kiszolgálással, kedvességükkel mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. A finom ebéd elfogyasztása után a Szabados Testvérek zenéjére mulattunk. Igazi buli hangulatot csaptunk. A Baráti Kör ezúton is szeretné köszönetét kifejezni az INNOVEN Kft. dolgozóinak.

Közélet:
Abony   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.04. 16:00

Cikkünket az INNOVEN támogatja- Egyesek egészségesnek, mások károsnak tartják a krumplievést. Manapság akik nem rajonganak a burgonyáért, fogyasztását azzal utasítják el, hogy izzad tőle a lábuk. Bő száz éve az európai orvosok még azzal vádolták a krumplit, hogy felfúvódást és emésztési zavarokat okoz. Írországban sokáig hittek abban a babonában, hogy ha a terhes asszony éjszaka krumplit eszik, a születendő gyermekének vízfeje lesz.

Egészségünk:
INNOVEN   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.03. 13:42

Rovatunkat az INNOVEN Kft. támogatja!- Varázslatos csipkebogyókat szedtünk a közelmúltban és a gyűjtőszenvedélyünk határtalan volt. A határban róttuk a mezőket és egy hívogató bokrocska tartalmának egy részét vidáman arattuk le két héttel ezelőtt. Igaz, kicsit korai volt, mert még nem csípte meg a dér, de hamarosan még finomabb ínyenc csemegéket rejtenek majd a mezők. Nem csupán díszítés céljából gyűjtögettünk ősember módjára, hiszen a csipkebogyóból készített otthoni tea íze, zamata, valamint vitamintartalma csak kevés más földi jóval ér fel.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.02. 14:20

Cikkünket az INNOVEN támogatja!- Menthetetlenül rövidülnek a nappalok, hűvösödnek az éjszakák, közeleg a tél. Ilyenkor a stresszre, nehézségekre érzékenyebben reagálunk, fogékonyabbá válunk a fertőzésekre. Az őszi gyümölcsök és idényzöldségek bővelkednek ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban, amelyekkel felvértezhetjük szervezetünket. 

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.23. 19:56

Rovatunkat az INNOVEN Kft. támogatja- Őszi barangolásunk közepette ismét remek helyet fedeztünk fel párommal, TYB-bel. Azt hiszem, hamarosan visszatérünk ide, a kökényligetbe és aratni is fogunk belőle egy nagy kosárral. Megnéztem, mire jó a kökény és eldöntöttem, hogy ebből bizony több dolog is készül majd boszorkánykonyhámban. Likőr biztos…. A szinte bárhol termő kökénynek éppen szezonját éljük. Általában elsétálunk a kékes színű termés mellett, és nem is gondolnánk, milyen finomságok készülhetnek belőle - s ráadásul mennyire jó hatással van a szervezetre. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.23. 12:14

Rovatunkat az INNOVEN támogatja! - A téli hidegre készülve a szervezet takarékosabb üzemmódra vált, és megkezdi a tápanyagtartalékok raktározását. Nem kizárt, hogy ilyenkor növekszik az étvágyad és lassul az anyagcseréd. Ám egészséges és fitt maradhatsz, ha nem hagyod ki az étrendedből a rostokat, a kellő mennyiségű folyadékot, no meg persze a vitaminokat sem. Ebben segítenek a következő gyümölcsök.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok