Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "INNOVEN"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.01.01. 10:05

Cikkünket az INNOVEN támogatja- Fejfájás, kiszáradt száj, émelygés, hányinger - mindezek a túlzott alkoholfogyasztás következményei is lehetnek. Persze, csak ha nem vigyázunk magunkra, hiszen nem törvényszerű, hogy szenvedjünk tőlük! Ahhoz, hogy elkerüljük, nem árt, ha tudjuk, mitől is jelentkezik a kellemetlen hatás, hogyan előzzük meg, vagy milyen módszerekkel orvosoljuk.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.31. 13:28

Cikkünk támogatója az INNOVEN! Jó készülődést, remek szilveszteri partyt és Boldog Új Esztendőt kívánnak minden kedves MiAbonyunk Olvasónak!- Nálunk már rotyog a kondérban a korhely leves, igazai jó savanyú káposztával és füstölt kolbásszal. Készül még majonézes tojássaláta sajttal és almával megspékelve, de kedvencemet, a tormakrémes sonkatekercset is elkészítem. Ön mit főz ma, kedves Olvasó? Nézzünk egy kis ízelítőt abból, hogy mik is ilyenkor a szokások, mit érdemes enni és mit nem a babona szerint.

Közélet:
FŐZÉS   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.30. 08:44

A szilveszteri ráhangolódás cikkeinek megjelenését az INNOVEN támogatja.- A világ polgárainak 91 százaléka tervez valamilyen elfoglaltságot szilveszter estére, míg 9 százaléknyian átalusszák az év utolsó óráit. A legtöbben, 39 százaléknyian társaságban, barátokkal, családtagjaikkal közös partit szerveznek, de viszonylag sokan, 33 százaléknyian szűk körben, otthon töltik a szilveszter éjszakát. A magyarok nagy többsége, 92 százaléka is aktívan ünnepli az újesztendő beköszöntét...

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.27. 18:05

Hamarosan kibontod és megiszod! De tudod, hogy mi ez egyáltalán? Most kiderül számodra is, az INNOVEN támogatásával!- Azért otthon ne gyárts ilyet! Nem fogod elhinni, de napi két pohárnyi pezsgő jótékonyan lendületbe hozza vérkeringésünket, s ennek érrendszerünk és szívünk is hasznát látja. Brit kutatók a közelgő szilveszteri pezsgődurrogtatás előtt nem is időzíthettek volna jobban bejelentésükkel. Biztosan megmosolyogják mindazokat, akik „szíverősítő” gyanánt egy-egy pohár pezsgővel kínálják meg magukat. – írja a webbeteg.hu

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.26. 16:24

Jelentem, a „ nagy zabálás „ után vagyunk. A karácsonyi asztali örömök mindannyiunkat nyilvánvalóan kimerítettek. Van, akit azért mer napokon át sütött és főzött, és van akiket azért, mert az összes családi, baráti helyen mennyei étkeket vett magához, melyek csábításának lehetetlen volt ellenállni. A megpróbáltatások és finomságok özöne azonban ezzel még nem ért véget, hiszen hamarosan kopogtat az Új Esztendő, jön Szilveszter napja. A következő napokban tippeket szeretnénk adni ahhoz, hogy mit együnk és mit igyunk ezen a közeli ünnepen. Vegyünk először sorra néhány ínycsiklandozó koktélt, az INNOVEN támogatásával!

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.23. 20:03

A MiAbonyunk karácsonyi készülődésének támogatója az INNOVEN!- Advent idején a leghosszabbak az éjszakák, így nem csoda, hogy a legtöbb hiedelem ehhez az idõszakhoz kapcsolódik. Karácsony éjszakájának mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak, ősidők óta úgy vélik az emberek, hogy amit ekkor kívánnak, az valóra válik. Így rengeteg babona is kötődik ehhez az estéhez, mellyel a szerencsét és a gazdagságot próbálták megidézni, a rosszat pedig elűzni.

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.20. 09:04

A Karácsony olyan ünnepi alkalom, mely a szívet és lelket is megmelengeti. Ehhez járulhatunk hozzá azzal, ha olyan asztalt varázsolunk egy pici leleményességgel szeretteink elé, mely elkápráztat és hirdeti az ünenpet. Nem feltétlenül kell hivalkodónak, vagy drágának lennie, hiszen a meglévő anyagokból, étkészleteből és egyéb kiegészítőkből is lehet nagyot alkotni. Most kedvcsinálónak megmutatunk Önöknek néhány szép asztalt, hátha ötleteket meríthetnek belőle. Továbbá pár hasznos tippel szeretnénk hozzájárulni az Önök Karácsonyához is. 

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.19. 13:19

Adventi híreinket az INNOVEN támogatja! - Advent a karácsonyra való készülődés időszaka. Hangolódjunk az ünnepre az adventi hagyományok felidézésével! Karácsony közeledtével eltölt bennünket az örömteli várakozás érzése. Advent, az ünnepet megelőző négy hét, a karácsony megünneplésének szerves része, a karácsony előkészületi ideje. Az adventi időszak (adventus: latin eredetű szó, megérkezést, eljövetelt jelent), melynek eredete az V-VI. századba nyúlik vissza, a keresztény hagyomány szerint a karácsonyra való lelki készülődés ideje, várakozás az Úr eljövetelére.

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.12. 12:55

Rovatunkat az INNOVEN támogatja.- Nagyon sok embertársamat érinti ez a napi kínzó probléma. Az Egészségkalauz szerkesztősége küldte nekem az itt látható hasznos tanácsokat a tárggyal kapcsolatban. Sokak gondja a székrekedés, mely bizony megronthatja hétköznapjainkat… különösen igaz lehet akkor, ha aranyérprobléma is társul hozzá. Akár úgy, hogy már fennáll az aranyér, és még nagyobb kínokat áll ki a beteg, akár úgy, hogy maga a székrekedés, az erőlködés miatt alakul ki a mindennapokat megkeserítő aranyérbetegség… Lássuk, milyen megoldásokat kínál az étrend! Székrekedés  akkor is kialakulhat, ha nem áll mögötte konkrét betegség, szervi elváltozás. Elegendő lehet a helytelen életmód: kevés mozgás, székelési inger elnyomása, helytelen táplálkozás, tehát kevés diétás rost, kevés zöldség- és gyümölcsféle az étrendben, kevés folyadék fogyasztása.

Egészségünk:
Orvosok   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.10. 09:45

Cikkünk megjelenését az INNOVEN támogatja.- A citromnak sok egészségügyi előnye ismert már évszázadok óta. A két legnagyobb ismérve, hogy antibakteriális és immunerősítő hatású. De gondolták volna, hogy a bőr- és fogápolásban is hasznát vehetjük? A citrom eredetileg a Himalája lábánál termett, ahonnan aztán elterjedt szerte a Közel-Keleten, Európában, Afrikában és Amerikában. Az egyik legkelendőbb gyümölcs napjainkban, és a mediterrán konyha elengedhetetlen alapanyaga.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok