Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "INNOVEN"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.03.11. 10:47

Cikkünket az INNOVEN támogatja! A jó idő beköszöntével a tavaszi fáradtságot vitaminhiánnyal szoktuk magyarázni. De vajon ismerjük-e az egyes vitaminok hiányának tüneteit? És a tavaszi fáradtságot valójában melyik vitamin alacsonyabb szintje okozza? Szervezetünk megfelelő működéséhez, és jó közérzetünkhöz többek között a megfelelő vitamin szint is hozzájárul. Nélkülözhetetlen funkciókat töltenek be szervezetünkben a vitaminok, ezek (is) felelnek az immunrendszerünk működéséért, a szemünk egészségéért, sejtjeink regenerálódásáért, a véralvadásért, csontjaink és fogaink tartósságáért. Van olyan vitamin, amely több mint száz feladatot lát el.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 14:52

Az INNOVEN Kft újításaként a központi ebédlő falára a közelmúltban úgynevezett óriásplakátok kerültek, melyeken iskolások mosolyognak és mutatják a többieknek...

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.25. 13:18

Mint arról már beszámoltunk Önöknek, a Somogyi iskola 2. m. osztálya nyerte meg az INNOVEN Kft által meghirdetett úgynevezett ebédelési versenyt. Azt a csoportot díjazták, mely a legszebben, legkultúráltabban ebédelt az elmúlt fél évben. A tét nem volt kicsi, hiszen a győztes gyerekek egy egész heti menüt maguk választhattak ki.

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.20. 21:25

A Somogyi iskola 2. m. osztálya nyerte meg az INNOVEN Kft által meghirdetett úgynevezett ebédelési versenyt. Azt a csoportot díjazták, mely a legszebben, legkultúráltabban ebédelt az elmúlt fél évben. A tét nem volt kicsi, hiszen a győztes gyerekek egy egész heti menüt maguk választhatták ki. Díszterítésű asztalnál ülhetnek, még ki is szolgálják őket, az általuk választott finomságokkal. Most megmutatjuk Önöknek, hogy mi is a menü, amit a gyerekek válogattak össze és azt is, hogy hogyan eszegetnek. Tanító nénik: Lengyelné Molnár Emese és Kovácsné Barta Éva.

Oktatás:
Somogyi   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.11. 17:28

Szeretettel gratulálunk az INNOVEN Kft összes dolgozójának nevében a Somogyi Imre Általános Iskola 2. m osztályának! Íme, az ebédeltetési verseny győztesei! Egy héten keresztül ők választanak! Vagyis egy héten át olyan menüt kapnak a 2. m osztály tanulói, melyet maguk állítanak össze! 

Közélet:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.11. 08:49

A méz nem csupán ételeink egészséges édesítője, ízesítője, de a hideg időszak egyik fontos természetes gyógyszere is, hiszen használatával igen sokféle betegség kezelhető, gyógyítható. A zsidók minden év szeptemberében megünneplik a zsidó újévet. A rós hasanát, azaz az "édes új évet" a hagyomány szerint mézzel, és számos hagyományos étellel - almával, mézes süteményekkel - köszöntik, ami az elkövetkező édes évet szimbolizálja.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.09. 11:24

Koleszterin? Kerülje el! Hatékonyan segítheti a koleszterinszint-csökkentő terápia eredményességét, ha néhány apróságra odafigyel. Nem kell íztelen fogásokon rágódnia, vérzsír-értékei mégis egyre lejjebb és lejjebb csúsznak majd. Koleszterin: kívülről vagy belülről? Bizonyára hallott már arról, hogy szervezetünk is termel koleszterint, méghozzá éppen annyit, amennyire szüksége van.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.03. 11:35

Cikkünket az INNOVEN támogatásával olvashatják!A D-vitamin megfelelő szintjének biztosításával 7-10 százalékkal csökkenhetne a halandóság. „A tél utolsó hónapjára a magyarok legalább kétharmada szenved D-vitamin-hiányban, amely vitamin a legújabb kutatások szerint az egyik legtöbb szervre ható építőköve az emberi szervezetnek: szerepe van a csontok és az immunrendszer fejlődésében, valamint a fertőző betegségek elleni védekezésben, sőt, számtalan súlyos betegség kialakulásában is, mint a rák vagy a gyerekkorban kialakuló cukorbetegség” – áll a Magyar Prevenciós Orvos Társaság közleményében. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.27. 13:09

Hurrá! Végre egy írás, mellyel maximálisan egyet értek! Én is így élek! Hát Ön? - Az egészséges táplálkozásról sokat hallunk mostanában, mégis nehéz eligazodni az egymásnak ellentmondó információhalmazban. Az egészséges táplálkozáson nem azt kell érteni, hogy kizárólag egészséges ételeket fogyaszthatunk, hanem azt, hogy a különféle ételeket és italokat megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal fogyasztjuk rendszeresen.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.07. 08:19

Rovatunkat az INNOVEN támogatja!- Pénztárcánk szűkössége miatt ember legyen a talpán, aki télen is minden szempontból egészségesen tud táplálkozni. A téli táplálkozás sok mindenben szükségszerűen különbözik a más évszakokban megszokottól. Adódik ez egyrészt e fentebb említett élettani sajátosságokból, illetve a kínálat megváltozásából is, hiszen az élelmiszerek - leginkább a gyümölcsök, zöldségek - választéka, és nem utolsósorban ára alapvetően különbözik az év más szakaszaiban találhatótól.

Egészségünk:
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok