Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.01.26. 17:55

Ez e lényege annak, hogy Molnár Nikoletta eggyel magasabb súlycsoportban indulva is képes volt hősiesen helyt állni egy osztrák nemzetközi versenyen, melyet a hét végén Wolfurtban rendeztek meg. Az Abonyi Birkózó Club fiatal női versenyzőjére mi abonyiak nagyon büszkék vagyunk ismét, mert saját súlyában Niki aranyérmes lett, igaz nem volt ellenfele, az eggyel magasabban pedig a remek bronzérmet szerezte meg úgy, hogy sikerült legyőznie a magyar válogatottat 46 kg-ban. „ Picike voltam, 43 kilóban indultam, de nem volt ellenfelem sajnos, így lettem első.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.21. 09:44

Szombaton, Nyársapáton került megrendezésre a Ceglédi Nagycentrum által rendezett szabadfogású kezdő verseny. A résztvevőket a centrumhoz tartozó klubok versenyzői, az Abonyi BC, a Jászapáti SE, a Kecskeméti BC, a Nagykőrösi Petőfi TSE, a Nyársapáti Szabadidő SE és a Ceglédi VSE versenyzői alkották. Az első alkalommal megrendezett versenyre 73-an mérlegeltek be. Fotók az eseményről itt...

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.09. 19:03

Molnár Nikoletta az Abonyi Birkózó Club versenyzőjének abban a megtiszteltetésben volt része, hogy egy nemzetközi versenyen, Lengyelországban képviselhette városát, Abonyt, no meg persze az egész magyar nemzetet. A súlycsoportjában induló 12 hölgy közül ötödik lett, de egyáltalán nem elégedett a saját teljesítményével. Niki elmesélte nekem az ötödik hely történetét és megtudtam, hogy neki ez nem jó hír, két évvel idősebb lányokkal birkózott, mert ő még csak serdülő korcsoportos, a többiek pedig kadettek.

 

Niki egy francia lánnyal kezdett, akit 8:0-ra győzött le. Utána jött egy lengyel ellenfél, akitől pontozással kapott ki az abonyi versenyző. A harmadik helyért egy lengyel versenyzővel kellett megküzdenie, az első menetben 4:1-re vezetett Niki. A második menet nem úgy sikerült, ahogyan azt Niki szerette volna, mert az ellenfél felhozta az eredményt, bár ő is csinált pontot. Ekkor 6:4 volt Niki javára, az állás 1:55 másodpercnél, a menet kétperces.

Sport:
 0 Hozzászólás    

0 - 2013.11.22. 14:54

2013. .november 20.-án Abonyban lebonyolításra került az NBII. Felnőtt birkózó Csapat Bajnokság keleti csoport döntője. Ide a három csoport győztese Egeri VSE, Kecskeméti BC, és a házigazda Abonyi BC csapata került. A csapatküzdelmeket hét súlycsoportban (55, 60, 66, 74, 84, 96, 120 kg-ban ) vegyes fogásnemben, azaz első fordulóban 55 kg, kötöttfogás, 60 kg szabadfogás… stb., került lebonyolításra. A második fordulóban, azaz a visszavágón 55kg szabadfogásban 60 kg kötöttfogással … kezdődtek a találkozók...

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.17. 18:34

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.15. 17:58

2013.november 12én Törökszentmiklóson NB II-es Felnőtt Csapat Bajnokságot rendeztek. A B csoportban az Abonyi BC nagy csatában Orosháza, és Törökszentmiklós csapatai ellen kiharcolta a továbbjutást. Fiatal és idősebb versenyzőink hatalmas elszántsággal igazi csapatmunkával tudták legyőzni egy pont különbséggel Orosháza csapatát. Galéria a cikkben!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.05. 22:00

 

Kadet szabadfogású és női OB- Kaposvár, 2013.10.26-27- Kaposvárott rendezték meg a kadet birkózók országos bajnokságát , ahol a korcsoport legjobbjai vetélkedtek a bajnoki címért illetve a helyezésekért. Abonyi Birkózó Club 3 versenyzővel indult a viadalon, és kiválóan helyt álltak a szőnyegen.  Molnár László 85kg –os súlycsoportban két technikai tus győzelemmel jutott a döntőbe , ahol idei EB.-n és VB.-n induló érdi ellenfelétől szoros küzdelemben kapott ki,és így a 2. helyen végzett. Lőrinczy Bence szintén a 85kg-os súlycsoportban indult , egy szép győzelemmel kezdett , majd az elődöntőben akció dús birkózással vezetve vitatható bírói döntéssel kapott ki csepeli ellenfelétől. Bence legyőzője nem jutott a döntőbe , így a vigaszágon sem tudta folytatni a versenyt.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.21. 14:41

 74 éves Varga János olimpiai bajnok birkózó. A magyar birkózósport fellegvárában, Abonyban született, ahol a kiváló, lelkes szakember Skultéty Sándor vezette be a sportág rejtelmeibe. A Bp. Honvédban bontakozott ki rendkívüli tehetsége. Kivételes technikai képzettsége révén mind a két fogásnemben igazi nemzetközi klasszis volt. Tizennégyszeres magyar bajnok. A hivatalos világversenyeken 10 érmet, köztük öt aranyt nyert. – mindig légsúlyban – az elsôt 1961-ben, az utolsót 1971-ben. Három olimpián (1964, 1968, 1972) vett részt. Mexikóban bizonyult legjobbnak, lett olimpiai bajnok. ( Képünk tavaly készült, fotó: Polyák Attila )

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.15. 15:23

2013.10.12-13- án Tokodon rendezték a Kadet Kötöttfogású Országos Bajnokságot, ahol Molnár László 85 kg-ban három győzelemmel, és egy vereséggel a harmadik helyezést szerezte meg. Laci eredménye azért is dicséretes, mivel most indult először a 85kg-os kategóriában korábban 76kg-ban szabadfogásban versenyzett.- írja róla Lőrinczy Attila vezetőedző - Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.04. 19:14

Tegnap mi már megírtuk, hogy az Abonyi Birkózó Club versenyzője harmadik lett a Veterán Birkózó Világbajnokságon Szarajevóban. Országos hír is lett belőle. Ehhez is szeretettel grtaulálunk! Íme, a cikk: Baumann Imre világbajnok, Földi Imre pedig bronzérmes lett Szarajevóban, a veterán-vb harmadik napján – jelenti a helyszínről Katona Géza. A sikeres szabadfogású verseny után holnap a kötöttfogás rajtol.

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok