Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.05.19. 08:30

2014.05.10.-én XV. alkalommal került megrendezésre a Skultéty Sándor diák, kadet, felnőtt szabadfogású nemzetközi birkózó emlékverseny, Abony Város Sportcsarnokában. A verseny rekordnak számító 276 induló részvételével került lebonyolításra.   Képgaléria IDE kattintva, fotó MATEK

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.11. 12:27

Molnár Nikoletta, az Abonyi Birkózó Club versenyzője élete első világversenyén, a kadet Európa Bajnokságon, melyet Bulgáriában rendeztek meg, pontot szerzett előkelő ötödik helyével. Ezzel Niki sporttörténelmet írt, mert ez volt az első alkalom, hogy abonyi női birkózó jutott ki világversenyre, ráadásul mindjárt pontot is tudott szerezni, annak ellenére, hogy ő még nem kadet, hanem serdülő korcsoportos.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.08. 19:20

Molnár Nikoletta, az Abonyi Birkózó Club versenyzője a mai napon mérlegelt a 40 kg-osok súlycsoportjában. Holnap kezdi meg a versenyzést, első ellenfele egy ukrán lány lesz, aki tavaly ezüstérmes volt az EB-n. Mindenki nagyon szurkoljon otthon Nikinek, legyen vele lélekben, hátha ez segít majd! Szerkesztőségünk és olvasóink nevében is sok sikert kívánunk neki, Abony kadet válogatott versenyzőjének! A rendezvény Bulgáriában, Samokovban van, és május 6-tól 11-ig tart.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.30. 15:36

2014.04.25. Abony Városi Sportnap, Grundbirkózó Bajnokság
A rossz idő ellenére hat nagycsoport 130 fő vett részt a délelőtt 10 órától kezdődő óvodás gyermekek részére szervezett programokon. Abonyi Birkózó Club fiataljai tartottak bemutatót,majd játékos sor verseny, és a grundbirkózás szerepelt a programban. Lőrincz Tamás olimpiai ezüstérmes 3x Európa Bajnok birkózó is biztatta a jelenlévőket, és népszerűsítette a birkózást...

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.29. 19:56

2014.04.26. Kecskemét, Felnőtt szabadfogású Országos Bajnokság- Molnár József nagy dobásával a 61 kilogrammosok kategóriájában megszerezte ötödik felnőtt bajnoki aranyérmét. Bajnoki címét a Csepeli BC-nek , és az Abonyi BC -nak szerezte. Józsi az idei évtől kettős névhasználattal szerepel a versenyeken, eredményei után mind két Club fele-fele arányban osztozik.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 08:38

Az Abonyi Birkózó Club idősebb korosztályához tartozó sportolói az elmúlt hét végén szép sportsikert értek el a Veterán Országos Bajnokságon, ahonnan szép fényes érmekkel térhettek haza. A sporteseményt 2014.03.29. Miskolcon rendezték meg a hivatalos neve: Veterán kötött, és szabadfogású Országos Bajnokság volt. Lőrinczy Attila vezetőedző örömmel számolt be arról lapunknak, hogy az Abonyi BC öregifjú versenyzői három arany , és négy ezüst érmet szereztek Miskolcon a veteránok kötött- és szabadfogású országos bajnokságán, ahol előbbiben 136, utóbbiban 134 birkózó mérte össze tudását.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.28. 08:33

2014.03.22. Pestszentimre ,Leány Diákolimpia Országos Döntő
2014.03.22.-én a Pestszentimrei Sportpalotában három szőnyegen két korcsoportban 192 induló részvételével került megrendezésre a Leány Diákolimpia Országos Döntő.

III-IV korcsoport
Molnár Nikoletta 43kg.-ban I. hely Kinizsi Pál Gimnázium
Sári Gabriella 40kg V. hely Gyulai Gaál M. Ált. Isk.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 17:22

2014.02.22. Budapest, Országos Diák kötöttfogású I. rangsorverseny (178 induló)- A rangsorversenyek alapján minden súlycsoportban a legjobb 16 versenyző tudja megszerezni az induláshoz a jogot a Magyar Bajnokságon. Eredmények: Kiss Máté 58 kg –ban III. helyezés, Kunfalvi Bence 63 kg-ban V. helyezés, 
2014.03.08. Budapest, Országos Diák kötöttfogású II. rangsorverseny (198 induló)- Kunfalvi Bence 63kg-ban II. helyezés, Szávai Norbert 46kg-ban III. helyezés
Kiss Máté 58kg-ban V. helyezés

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 13:32

2014.03.08. Budapest, Felnőtt, és kadet női szabadfogású válogató verseny-  Molnár József 61 kg- ban I. helyezést ért el.  Józsi a múlt héten érkezett haza Iránból ahol a felnőtt szabadfogású válogatottal két hetet edző táboroztak.Irán-ban a birkózás nemzeti sport több millió igazolt versenyzőjük van. A magyar birkózókat magas rangú diplomáciai küldöttség fogadta,és kiváló feltételeket biztosítottak számukra.Józsi a válogatottal jövő héten Oroszországba utazik ,és az április elsején kezdődő Finnországi Európa Bajnokságig ott készülnek.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.10. 19:12

Az Abonyi Birkózó Club sportolói február 8-án Mezőfalván álltak szőnyegre.  Itt 130 indulóval került megrendezésre Közép Magyarországi diák, és serdülő kötöttfogású Területi Bajnokság. A következő eredmények születtek:


Eredmények a címre kattintva

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok