Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.02.02. 12:59

2015.január 17-én tartotta az Abonyi Birkózó Club vacsorával egybekötött évértékelését. A meghívott vendégek között megjelent Komáromi Tibor háromszoros Világ Bajnok birkózó Magyar Birkózó Liga elnöke. Varga János Olimpiai,Világ, és Európa Bajnok birkózó Abonyi BC tiszteletbeli elnöke ,és kedves családja. Romhányiné Dr. Balogh Edit Abony Város Polgármester asszonya.  Lőrinczy László a club elnöke , és Lőrinczy Attila vezetőedző értékelte a 2014-es évet, kiemelve, hogy a Magyar Birkózó Szövetség 118 szakosztályának rangsorában 326 olimpiai ponttal az összesített eredményeket figyelembe véve 27. helyen végzetek.

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.30. 17:13

 

Németh lett a birkózószövetség elnöke

 

Németh Szilárdot választotta meg új elnökévé a Magyar Birkózó Szövetség tisztújító közgyűlése. A szavazáson a 125 érvényes szavazatból 70-et kapott Németh Szilárd és 55-öt az eddigi elnök, Hegedűs Csaba, aki 1992-tól irányította az MBSZ-t.

 

A fideszes országgyűlési képviselő beszédében megköszönte a bizalmat, s hangsúlyozta, hogy szoros volt a verseny, ami azt jelenti, hogy rengeteg támogatója van az eddigi vezetésnek, éppen ezért szeretné megtartani az eddigi értékeket a jövőben. "Nyújtsunk egymásnak kezet és dolgozzunk együtt a magyar birkózás sikeréért" - mondta Németh Szilárd, akit öt évre bíztak meg az MBSZ irányításával.

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.20. 11:05

Ezúton is sok szeretettel gratulálunk szerkesztőségünk és olvasóink nevében is Molnár Nikolettának, aki Norvégiában járt, és megnyerte a nemzetközi versenyt! Az Abonyi Birkózó Club büszkesége elmondta, hogy két ellenfele volt a küzdelmek során, mindkettőt, technikai tussal győzte le, így állhatott fel a  dobogó legmagasabb fokára. Mindkét ellenfele hazai, norvég lány volt.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.02. 16:55

Újabb sikerek az Abonyi Birkózó Club életében -  Idén is sikerült az NB II Felnőtt csapatbajnokságán elindulni! - 2014.október 29-én került sor az NB II-es csapatbajnokság "B" csoportjának küzdelmeire Tatabányán. A csapatok körmérkőzés alapján oda-visszavágó mérkőzésekkel küzdöttek meg egymással a tovább jutást jelentő első helyért. A másod osztályban 23 csapat hat csoportba került.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.30. 09:45

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gartulálunk! - Molnár Nikoletta aranyérmet nyert. 2014.10.25.-én Tatabányán megrendezett kadet női Magyar Bajnokság 46 kg-os kategóriában. Niki magabiztosan szerezte meg a kadet korcsoportban első bajnoki címét.


Az őszi szünetben Budapesten edzőtáborozik a kadet női válogatottal, majd november végén Norvégiában egy nemzetközi versenyen vesz részt.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.25. 10:43

2014.10.19.Nyársapát Területi diák,serdülő szabadfogású bajnokság eredményei:

I. helyezettek:
Kunfalvi Bence 69kg
Kovács Attila 32kg


II. hely:
László Márk 85kg

 

Eredménylista folytatása a címre kattintva

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.22. 09:30

Lapunk, Olvasóink, és Abony város valamennyi lakója nevében sok szeretettel kívánunk Varga János Világ- Európa és Olimpiai Bajnok birkózónak boldog születsénapot! A Jó Isten éltesse még nagyon sokáig mindenki Jani bácsiját....

Sport:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.07. 21:07

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk az Abonyi Birkózó Club sportolóinak! Diák I-II. és Serülő valamint Női és Gyermek szabadfogású centrum verseny Törökszentmiklós 2014.09.07.

5 -ből 5 ARANY !!!

Diák I.-es Komáromi Bianka I.hely
Diák II. -es Komáromi Viktor I.hely
Diák I. -es Kiss Máté I.hely
Diák I.-es Kunfalvi Bence I.hely
Serdülő Kosztka Dávid I.hely

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.15. 12:52

Abonyi BC versenyzői négy arany érmet nyertek 2014.08.09.én Macedón ,Prilep városában megrendezett nemzetközi szabadfogású versenyen.
Versenyen bolgár,szerb,macedón,magyar versenyzők indultak. Molnár László 85 kg-ban két macedón,és bolgár versenyzőket győzött le technikai tussal az aranyéremért .Valamint ő kapta a legtechnikásabb versenyzőnek járó külön díjat.Továbbá Molnár Nikoletta 44 kg, Kiss Máté 58 kg, Szávai Norbert 46 kg-nyert aranyérmet magabiztos birkózással.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.19. 23:10

 

Molnár Nikoletta a Hummené-i Kadet Világbajnokságon szerepelt. A szlovákiai Humenne városában 2014.07.14 és 20 között került megrendezésre ifjúsági korúak világversenye. Az Abonyi BC fiatal versenyzője egész éves jó teljesítményének, és az EB V. helyezésének köszönhetően a világbajnokságon is képviselhette hazánkat. Niki indiai versenyző ellen nagyon jól kezdett, szép lábra támadás után két pontos vezetést szerzett.

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok