Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.03. 19:29

Most kaptam a hírt, mely szerint az abonyi Földi Imre ma Szarajevóban a veterán Birkózó Világbajnokságon felállhatott a dobogó harmadik fokára, a 85 kg-sok súlycsoportjában! Imike jelenleg 67 éves és bizonyította, hogy öreg birkózó nem vén birkózó! A kiváló sportember, az Abonyi Birkózó Club tagjainak egyik nagy kedvence, a szerény Földi Imike ezzel hírét vitte Abonynak és Magyarországnak!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.30. 11:35

 Várjuk olyan fiatalok jelentkezését akik szeretnek játszani , mozogni , szeretnének erősödni, ügyesedni.

Edzések helye: 2740. Abony, Apponyi Albert úti birkózó terem

Időpontja: kedd, csütörtökön 17.00 - 18.00-ig (6-8 éves korig)

Csőke János edző

Tel:30/535-7763

Időpontja: hétfő, szerda, péntek, 17.00-18.00-ig (9-14 éves korig)

Lőrinczy Attila szakedző

Tel:30/687-0150
Érdeklődni és a szakosztályba jelentkezni az edzőknél lehet ! 

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 12:04

2013. szeptember 14.-én a nyársapáti Erdei Ferenc Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont Közép-Magyarország diák , és serdülő kötöttfogású területi versenynek. Az abonyiak nagyon szép eredményekkel zártak. Szeretettel gratulálunk nekik szerkesztőségünk és olvasóink nevében is.  Diák korcsoport: 32k g Kovács Attila II.hely, 46 kg Szávai Norbert I.hely, 58 kg Kiss Máté III. hely, 63 kg Kunfalvi Bence II. hely, 69 kg Mondi Dávid III. hely, 76 kg Palcsó Dániel IV. hely, Serdülő: 42 kg Molnár Nikoletta III. hely, 76 kg Molnár Zsolt II. hely, 76 kg Kiss Balázs III. hely, 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 20:35

Összességében én jómagam úgy érzem, hogy a Hegedűs Csaba által beharangzott " minden idők legsikeresebb " világbajnoksága sajnos elmaradt. Ennek ellenére remek magyar sportembereknek szurkolhattak az érdeklődők a birkózók igazi örömünnepén. Azért volt ez örömünnep, mert nem sokkal előtte derült ki, hogy a MOB mégis megkegyelmezett a birkózó társadalomnak és olimpiai sportág maradhatott a birkózás. Polyák Attila fotós több napon keresztül is nyomon követte a birkózók teljesítményét. IDE kattintva láthatók az itt készült fényképek.  Itt holnap újabb fotók láthatók majd a mai nap küzdelmeiről is.  Még az olimpai ezüstármes ceglédi Lőrinc Tamás is kiesett a selejtezők során. Íme, erről az MTI híre:

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.17. 17:43

Polyák Attila, fotósunk írja a saját oldalán, a Kép- Riport.hu-n: Ezen a héten ad otthont Magyarország a Birkózó Világbajnokságnak. A hétfőtől vasárnapig tartó viadalon minden nap 3 magyar versenyzőnek szurkolhatunk 3 súlycsoportban. Az Abonyi BC versenyzője Molnár József is “startvonalra” állt a mai napon. Népes szurkolótábora elkísérte őt Abonyból, még a polgi is ellátogatott a Papp László Sportarénába hogy szurkoljon neki. Bár szemlátomást eltévedt először picit. :)

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.14. 14:44

A sportszerető közönség figyelmét szeretném felhívni arra, hogy Molnár József, az Abonyi Birkózó Club versenyzője a Papp László Sportarénában versenyez a jövő héten a Felnőtt Birkózó Világbajnokságon. Korlátozott számban lehet még jelentkezni annak, aki szívesen nézné a mérkőzéseket és szurkolna Józsinak. 1.500 Ft a belépő és az útiköltség, az abonyi birkózók elviszik magukkal, azt, aki jelentkezik. Busszal mennek, indulás délelőtt 10 órakor, érkezés előre láthatóan este 9 óra körül. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.10. 09:49

2013.09.07. Balkány, Cellspan Nemzetközi szabadfogású verseny közel 400 indulóval. - A versenyen szerb,makedón,olasz ukrán klubcsapatok is részt vettek. Az őszi versenyszezon első megmérettetésén Abonyi BC három versenyzővel vett részt ,ebből gyermek korcsoportban Komáromi Viktor 35 kg-ban, és Szávai Zsolt kadet 76 kg-ban bronzérmet nyert.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.10. 08:31

A Buenos Aires-i NOB-ülésszak szavazásának már az első körében eldőlt, hogy a birkózás 2020-ban (sőt, a szabályok értelmében 2024-ben is) az olimpia műsorán szerepel. Negyvenkilenc szavazatot kapott, többet, mint a két konkurens sportág, a baseball/softball (24) és a squash (22) együttvéve. Alighanem kitűnő drámaíró lenne abból, aki a szavazás forgatókönyvét készítette, mert mestere a feszültségteremtésnek. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.07. 23:14

Jubileumi 10. alkalommal rendeztük meg 2013.07.26.-2013.08.04.-ig Zombor- Abony birkózóinak közös edzőtáborát. A kapcsolat 2003-ban kezdődött Katona Sándor, a Kinizsi Pál Gimnázium testnevelő tanárának kezdeményezésére, akinek szülővárosa szerbiai Zombor. A kapcsolat a kölcsönösség elvén alapul, egyik évben Abony, a másik évben Zombor látja vendégül a fiatal sportolókat. Vajdasági, szerb, makedón kadet, és junior válogatott birkózókkal a közös edzőtáborban a napi két edzés jól szolgálta mindenki felkészülését a közelgő utánpótlás versenyekre.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 09:56

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Molnár Nikoletta Magyar Bajnok lett birkózásban. Most egy újabb jó hír következik, hiszen a csini lány bezsebelte a Diákolimpiai Bajnok címet is! Niki írja: " Megnyertem a diákolimpiát!  40 kg-ban indultam, öten voltunk, körmérkőzés volt, így négy meccsem volt. Abból hármat technikai tussal nyertem, egyet sima tussal! " Szerkesztőségünk, és olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk! 

Sport:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok