Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.22. 17:32

Az Abonyi Birkózó Club ifjú sportolója szép eredményt hozott haza a serdülő Magyar Bajnokságról, melyet május 18-án rendeztek meg Pestszentimrén. Molnár Nikoletta megnyerte a versenyt és Magyar Bajnok lett súlycsoportjában. Még mielőtt valaki megkrédezné, hogy van-e köze az abonyi válogatott sportolónak, Molnár Józsinak Nikihez, örömmel jelentem, hogy IGEN. Niki a lány testvére Józsinak. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.21. 09:22

„Lehetőségeink Fő Tere” sikerünk akciója című városrehabilitációs projekt keretében elkülönített programalap felhasználásával megvalósuló mini-projekt támogatásával 2013.05.18-án Abony Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a II. Főtér Kupa, Skultéty Sándor Nemzetközi Emlékverseny. A verseny ünnepélyes megnyitójára az Abonyi Fúvószenekar és mazsorettes lányok felvezetésével sorakoztak fel a résztvevő csapatok, és kísérők.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.20. 11:34

Ha Abony, akkor birkózás. Legalábbis ez a szó is eszébe jut a sportbarátoknak a város nevéről. Az Abonyi Birkózó Club kemény, sokéves munkával előkelő helyet vívott ki magának az ország birkózó élmezőnyében. Minden évben hagyományosan megrendezésre került Abony Városi Sportcsarnokában egy remek verseny, mely nemzetközivé érett. Idén Pünkösdkor léptek szőnyegre a versenyzők. Összesen 200 induló volt, 20 egyesület képviseltette magát a Skultéty Sándor és ifjabb dr. Skultéty Sándor emléke előtt tisztelgő rangos sporteseményen.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.19. 15:03

Az Abonyi Birkózó Club a hagyományoknak megfelelően ismét remek, sok részt vevő jelenléte mellett lezajlott birkózó versenyt szervezett május 18-án Abony Város Sportcsarnokában. Íme, erről egy képes összeállítás, eredmények, beszámoló később. IDE kattintva tekinthető meg a képgaléria.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.13. 15:39

2013.05.11. Kecskemét, Felnőtt szabadfogású Magyar Bajnokság - Molnár József 60 kg ban negyedik felnőtt bajnoki címét szerezte meg, de a döntő után kórházba szállította a mentő.

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.26. 13:10

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.23. 17:36

2013.04.20. Szigetszentmiklós Junior női, és férfi szabadfogású Országos Bajnokság (108 induló)- Szigetszentmiklóson nem rég elkészült Városi Sportcsarnokában impozáns körülmények között került lebonyolításra a junior korcsoport legrangosabb birkózó versenye. Abonyi BC három versenyzővel képviseltette magát rangos versenyen Lőrinczy Fanni 67 kg-ban első , Kállai Roland 66 kg –ban ötödik, még a kadet korú Molnár László nem ért el helyezést.

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.18. 13:30

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.15. 12:54

2013.04.13. Pécs , Egyetemi Bajnokság- Hetedik alkalommal rendezték meg az egyetemi országos bajnokságot, amelynek ezúttal 76 indulója volt. Az eredetileg Egerbe kiírt versenyt a jövő évi egyetemi-világbajnokság színhelyén, Pécsett rendezték meg. Pap Attila 74 kg kötöttfogásban III. szabadfogásban V. helyezést ért el. 2013.04.13. Földes , Csapó Géza diák, és serdülő Emlékverseny. A Földesi Művelődési Központban 260 versenyző indult ,és legalább ugyanennyi szurkoló zsúfolásig megtöltötte a küzdelem helyszínét.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.13. 13:46

2013. április 12-én sikeresen került megrendezésre a II. Főtér Kupa Grundbirkózó verseny Abony város sportcsarnokában. A verseny 65 lány és 120 fiú részvételével került lebonyolításra. Négy küzdőkörben folyamatosan ment a verseny, melyben a versenyzők arra törekedtek, hogy ellenfelüket a körből kitolják, vagy az ellenfél kiemelésével szerezzék meg a győzelmet... Galéria: ITT (fotó: Polyák Attila)

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok