Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Birkózás"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.09.26. 10:03

 

2016.09.24.-én Dunaújvárosban szabadfogásban megrendezésre kerülő diák és serdülő korcsoport Területi Csapatbajnokságán.
Diák korcsoportban 6 csapat részvételével két csoportban folytak a küzdelmek Tököl csapata ellen magabiztos győzelmet ,míg a későbbi győztes Ceglédi VSE csapatától vereséget szenvedtünk. A harmadik helyért óriási csatában sikerült legyőznünk a házigazda Dunaferr csapatát.


Serdülő korcsoportban 4 csapat indult. Kiélezett küzdelemben 25-24 győztük le a házigazda Dunaferr csapatát,Érdi Spartacus csapatával 25-25-ös döntetlent ,míg a Cegléd VSE csapatától kikaptunk.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.18. 10:42

Sikeresen szerepeltek az Abonyi Birkózó Club fiataljai. - 2016.09.18.-én Dunaújvárosban szabadfogásban megrendezésre kerülő diák és serdülő korcsoport idénynyitó Területi Bajnokságán.  Versenyen 16 csapat 144 versenyzője ált rajthoz. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.09.01. 11:48

 

Péteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.13. 13:48

 

Magyar idő szerint szombatra virradóra Rio de Janeiróban, a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) által kialakított "birkózóházban" beiktatták a magyar birkózás 76 éves élő legendáját, Varga Jánost a sportági Hírességek Csarnokába. Az ünnepelt a brazíliai ceremónián egészségügyi okok miatt nem lehetett jelen, az orvosai nem javasolták a hosszú utat, helyette a Magyar Birkózó Szövetség két vezetője, Bacsa Péter ügyvezető alelnök és Farkas Tibor főtitkár vette át az elismerést. A díjazotthoz az olimpia után hazai környezetben ünnepélyes keretek között jut majd el az elismerés. Varga János az 1968-as mexikói olimpia bajnoka, kétszeres vb-arany-, ezüst- és bronzérmes, kétszeres Eb-győztes, s van egy Eb-második helye is. 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.25. 21:56

Szerkesztőségünk, Olvasóink és Abony Város lakossága nevében is sok szeretettel gratulálunk!

Az olimpiai aranyérmes, kétszeres világ- és Európa-bajnok Varga János is tagja lesz a birkózók Hall of Fame-jének. A 78 esztendős sportember Kozma István, Polyák Imre és Kocsis Ferenc után a negyedik magyar versenyzőként kerül be a bírkózó hirességek csarnokába.


 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.01. 20:50


Az Abonyi Birkózó Club tiszteletbeli elnökéről szólnak az országos híradások. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében sok szeretettel üdvözöljük Őt és kedves családját innen is!  A nemzetközi szövetség 15 egykori klasszist iktatott be a Hall of Fame-be, akiket az olimpia birkózóversenye előtt mutatnak majd be.


A Nemzetközi Birkózószövetség 15 egykori klasszist, versenyzőt, edzőt, sportvezetőt iktat be idén a hírességek csarnokába, köztük egyetlen magyart, Varga Jánost.


Varga 1968-ban olimpiai bajnok lett (kötött fogás, 57 kg), 1963-ban és 70-ben világbajnok, 61-ben és 67-ben vb-ezüstérmes, 62-ben és 71-ben bronzérmes. Harminchárom évesen még indult a müncheni olimpián, ahol alig maradt le a dobogóról. Miután visszavonult, edzősködni kezdett (két tanítványa is Európa-bajnok lett), és nemzetközi versenybíró is volt.


 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.16. 17:51

2016.05.15.-én Pünkösd vasárnapon Dunaújvárosban rendezték meg a Veterán Országos Bajnokságot,ahol 121 versenyző indult.

Földi Imre aranyéremmel búcsúzott a versenyzéstől, mivel idén 70 éves lesz, így jövőre már nem indulhat a veterán versenyeken. Csupa szív sportember ,akire a fiatalabb generáció példaképként tekinthet , még azon gondolkodik, hogyan tudna mégis versenyezni jövőre is.

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.04. 11:42

 

Szerkesztőségünk és olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk az Abonyi Birkózó Club sportolóinak a következő remek eredményehez - 2016.04.02. Püspökladány Diákolimpia Országos Döntő II. korcsoport (269 induló) -  Abonyi BC öt versenyzővel vett részt a korosztály legrangosabb versenyén,amelyen jól küzdöttek fiatal versenyzőink.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.22. 19:03

 

Abonyi Birkózó Club eredményei: 2016.03.19.-én Pestszentimrén 224 fő részvételével diák és serdülő korcsoportban rendezték meg leány diákolimpia országos döntőjét . Abonyi Birkózó Club leány versenyzői kiválóan szerepeltek egy arany , két bronz érmet és egy V. helyezést értek el. Terék Fruzsina diák korosztályban két gyors tus győzelmének köszönhetőn szerezte meg első bajnoki címét.

 

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.21. 09:01

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk az Abonyi Birkózó Club szép sikert elért lányainak, edzőinek és kívánunk még sok szép hasonlót!  Lőrinczy Attila vezetőedző: 

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok