Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormány"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.03.04. 16:02

űBetiltaná a közpénzből fizetett állami kommunikációt az LMP. Schiffer András törvényjavaslatával korlátozná az adófizetői pénzből finanszírozott állami propagandát. Schiffer András törvényjavaslatban kezdeményezi a közpénzből finanszírozott állami propaganda tiltását - ezt az LMP-ben politizáló független képviselő jelentette be hétfőn. Emlékeztetett arra, hogy a Miniszterelnökség két céggel kötött áfa nélkül összesen 700 millió forint értékű vállalkozási keretszerződést idei és jövő évi kommunikációs feladatainak ellátására. A 2014. május 31-éig hatályos kontraktus lehetőséget ad arra, hogy többletigények esetén 495 millió forint plusz áfával megemeljék a keretösszeget.

Citrom-díj:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 20:34

Miközben a kormányzat hirdeti az „ igét „ és arról beszélnek, hogy történelmi tettet hajtottak végre, addig a lakosság nem úgy veszi észre, hogy 10 %-kal csökkent volna a számlája. Legalábbis az egyik kedves abonyi idős olvasónk nem, hiszen megdöbbenéssel vette kézhez az aktuális gázszámláját, melyben csupán számításai szerint 1,3 %-ot engedtek el 10 % helyett. Olvasónk nem érti, de én sem…. Szeretlek Magyarország! LŐVE

Citrom-díj:
Kormány   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.23. 20:14

Az eddigi tapasztalatok arra utalnak: rendben zajlik az iskolák állami átvételének folyamata - jelentette ki az oktatásért felelős államtitkár szerdán az Emberi Erőforrások Minisztériuma Együtt a jó iskoláért című országjáró körútjának ceglédi állomásán. Hoffmann Rózsa a szakmai fórumot megelőző sajtótájékoztatón hangsúlyozta: ahogyan eddig, úgy a programsorozat negyedik állomásán, Cegléden is igyekszik személyes benyomásokat szerezni az iskolák átadás-átvételéről.

Oktatás:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.06. 15:21

Olvasónk küldte, most köszönettel osztom meg Önökkel ezt az érdekes írást: A mai rövidposztban ismertetendő alaptételek egy bizonyos Noam Chomsky nevéhez fűződnek, aki – a 84 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről téve tanúbizonyságot – a mai napig a híres MIT (Massachusetts Institute of Technology) nyelvészeti és filozófiai tanszékének rendszeres előadója. Hosszú és tartalmas élete során foglalkozott ő mindennel, ami nyelvészet, filozófia, médiaszociológia, tömeglélektan, de még a számítástechnikai programozás bizonyos területeibe is beleásta magát (ez utóbbit úgy hatvanöt évesen kezdte, tehát senki ne adja fel!).

Különvélemény:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.05. 15:17

Golyóstollat, reklámzacskót, csekély értékű dísztárgyat fogadhatnak csak el a közszolgák, ha életbe lép a kormány korrupcióellenes etikai kódexe. A szabálykönyv tervezete szerint akár el is bocsáthatják állami állásából azt a személyt, aki nem fizeti ki köztartozását, nem gondoskodik családjáról, vagy terrorizálja munkatársait. A szöveg társadalmi egyeztetése hamarosan megkezdődik – írja a Magyar Nemzet.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.01. 11:12

A rezsiköltségek csökkentése a februári számlákon látszik majd először. A kormány decemberben hozott határozata szerint a lakossági villany-, gáz-, és távfűtésszámlák összegét tíz százalékkal kell csökkenteni - mondta Fónagy János, a fejlesztési tárca politikai államtitkára. A Kossuth Rádiónak nyilatkozva hangsúlyozta: a rendeleti ármegállapítás vonatkozik valamennyi olyan költségelemre, amelyből összeáll a háztartások számára a fogyasztói ár.

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.20. 13:00

Olvasónk küldte: Orbán Viktor ezt rettenetesen elmérte. Bár hívei előszeretettel hivatkoznak rendkívül ?nom politikai érzékére, ha volt is ilyen, már oda – kiölték belőle az ellenzékben töltött vad évek, amelyek a 2002-es bukás mindent elsöprő dühéből táplálkoztak, és épp ebből fakadóan tették a legkisebb kompromisszumra is képtelenné, még ha adott esetben az nemzeti érdek lett volna is. Akarata talán még lenne a megértésre, de képessége már nincs rá: amire van, az a vízió, amit keresztül kell vinni.

Oktatás:
Kormány   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.18. 19:35

Emmi: a januári nyugdíjemelés alapja a novemberben megnövelt összeg- Budapest, 2012. december 18., kedd (MTI) – A jövő januári 5,2 százalékos nyugdíjemelés alapja a novemberben visszamenőleg 1,6 százalékkal megnövelt, decemberben folyósított összeg lesz – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel. A három vasúti társaság 30 ezer alkalmazottja még karácsony előtt a számlájára kap átlagosan fejenként nettó 32 000 forintot - mondta Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója az erről szóló megállapodás aláírásakor, kedden Budapesten.

Közélet:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.08. 09:22

A kormány egymillió munkahely létrehozását tűzte ki célul, de a munkaerőpiac elvárásainak meg kell tudni felelni; az ország versenyképessége azon is múlik, hogy polgárai versenyképes tudással rendelkeznek-e. Százezer felnőtt kaphat támogatást informatikai és idegen nyelvi képzésekhez: a kiemelt uniós projekt elindítását kedden jelentette be Hidas János, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) elnöke. Az idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése elnevezésű uniós projekt keretösszege több mint 12,5 milliárd forint. Egy jelentkező maximum bruttó 90 ezer forint képzési keretösszeg felhasználására jogosult. A hátrányos helyzetű kistérségekben élőknek csak 2 százalékos önrészt kell befizetniük, a többieknek 5 százalékos az önrész – közölte a KIH elnöke.

Oktatás:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.03. 11:15

A hír nem új, de a bevezetés időontja vészesen közeleg!- Fokozatosan megszüntetik az eddigi segélyhívószámokat, 2013-tól ugyanis az egységes, 112-es szám tárcsázásával lehet elérni a tűzoltókat, a rendőrséget és a mentőket. Az elképzelések szerint a jelenlegi rendszerből így kieső rendőröket közterületi szolgálatra vagy más fontos feladatra lehet majd irányítani. Kormánydöntés alapján 2012 végéig ötmilliárd forintból kiépül az egységes....

Közbiztonság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok