Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormány"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.10.23. 23:24

1 helyett 2 ezrelék lesz a sárgacsekk-adó, jön a közműadó, mert a kormány elszámolta magát. Mivel az Európai Bizottság az előző héten bejelentett 400 milliárdos csomaggal kapcsolatban úgy látta, az túl optimista, és az intézkedésekkel jövőre nem tudja a kormány 3% alatt tartani a hiányt, újabb kiigazítást kért. A legeslegújabb intézkedéscsomagot Matolcsy György jelentette be, hangsúlyozva, hogy szerintük nem a magyar kormány, hanem ....

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.19. 21:03

Három tonna zöldség és gyümölcs megsemmisítése, valamint két millió forintos bírság a vidéki nagybani piacok ellenőrzése során- 2012.október 18-án hajnalban ellenőrzés volt a Dorozsmai Nagybani Piacon. Budai Gyula a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a társhatóságokkal készített munkaterv alapján folytatódnak az ellenőrzések a budapesti és a vidéki nagybani piacokon. 

Közélet:
Kormány   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 23:45

56 éve volt a Szabadság Napja - Az 1956-os Forradalomra emlékezünk- A hagyományos helyszínekre, a Műegyetemhez és a Kossuth térhez várják a békésen ünnepelni vágyókat a nemzeti ünnepen, de számos új elem is lesz az idei programban. Az 1956-os forradalom 56. évfordulójának tiszteletére október 22-én, hétfő délután kezdődik a megemlékezés a Műegyetemnél, majd fáklyás menet indul a Bem téren át a Kossuth térre. Október 23-án, kedden 16 órakor a Kossuth téren mond ünnepi beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. Az ünnepi műsorban közreműködik a Ghymes, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, illetve a Szent István Zeneművészeti Gimnázium Kórusa is. 

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 09:15

Akár már a nyomozás során elérhetetlenné lehetne tenni bizonyos súlyos bűncselekményeket megvalósító weboldalakat a kormány tervei szerint. Az új Btk. hatálybalépését előkészítő csomag alapján először a tárhelyszolgáltatót szólítanák fel a jogsértő tartalmak elérhetetlenné tételére, de ha az nem lép - például azért, mert külföldi a szerver - a hazai internetszolgáltatókkal blokkoltatnák az oldalt.

Citrom-díj:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.02. 13:39

Jobbik: elfogadhatatlan, hogy a kormány és a bíróságok sem állnak ki a mezőőrök mellett- (MTI) - A Jobbik szerint "vérlázító" és elfogadhatatlan az a bírósági és kormányzati gyakorlat, amely nem védi meg a munkájukat végző mezőőröket és teljesen kiszolgáltatja őket - hangzott el a párt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő ismertette: 2011 májusában a Heves megyei Kerecsenden a helyi mezőőr tetten ért 10 cigány származású embert cseresznyelopás közben,.....

Közbiztonság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.24. 17:41

Önök a Kormányszóvivői Iroda Szerkesztőségünknek ma eljuttatott közleményét olvashatják: " A Kormány egyértelművé kívánja tenni mindenki számára, hogy az erőszak-monopóliuma az államé, és a rendfenntartásban nincs helye semmiféle, illegális félkatonai szervezetek működésének. " Teljes közlemény: A Kormány a jogállam oldalán áll- A Kormány határozott álláspontja szerint a jogállamiság olyan érték, amely keretet ad, és mint viszonyítási pont zsinórmértékként szolgál mindennapjaink során. A plurális demokrácia olyan érték, amelyet minden áron meg kell védeni, és amelyet a Kormány meg is fog védeni minden olyan eszmével, vagy cselekedettel szemben, amely a kirekesztésre és a gyűlöletre épül.

Közélet:
Kormány   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.25. 11:48

Az egymás mellett kitartó házastársakat és az összetartó közösségeket is pénzjutalmas pályázattal csábítja a szociális államtitkárság. A kormány az összefogó családokat ingyen nyaraltatná, a legalább negyven éve házasságban élőknek pedig a titokért fizetne. A [origo]-nak nyilatkozó házasok szerint az ötlet röhejes, a kitartáshoz pedig csak tolerancia kell.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.01. 17:29

Május 1. - Mesterházy: az Orbán-kormány embertelen- (MTI) - Mesterházy Attila úgy gondolja, az elmúlt két évben bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor kormánya embertelen, mert nem veszi emberszámba a munkásokat, a legnehezebb sorban élőket, azokat, akik szerinte az országot építik, és megfizetik a kabinet minden elrontott lépését.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.26. 12:28

A kormány a magán-nyugdíjpénztári tőke átcsatornázásakor azt ígérte a pénztártagoknak, hogy megmenti a nyugdíjvagyont. Tavaly mégis ő kezelte azt a legrosszabbul, és a pénztárakhoz képest messze a legnagyobb veszteséget ért el az államosított megtakarításokon. Vagyis 2011-ben nem a kasszák "tőzsdézték el" az emberek megtakarításait, hanem éppen az állam.

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok