Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormány"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.27. 12:55

2010-hez képest a szemétszállítás 38 százalékkal lett drágább, a 2012-es díjnál is 18 százalékkal fizetünk most többet. Eközben az áram árának csökkentése olyan jól sikerült, hogy 6 százalékkal olcsóbb most, mint 2010-ben volt. Már kijelenthetjük, hogy az idei év a rezsicsökkentések jegyében telik, hiszen a januári gáz- és áramár csökkentéseket újabbak követhetik majd az év második felében, sőt ezek mellett újabb területeken is rendelkezik a kormány díjmérséklésről.

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.20. 15:24

Mikor e sorokat gépelem, épp Budapest felé robog a 6009-es számú vonat, amely Debrecenből jön, sebesvonatnak minősül, és mától pótjegyes.Több száz naponta bejáró utast hoz a fővárosba, akiknek többsége mától jóval drágábban utazik, mert meg kell fizetnie a pótjegyet a Budapest bérlet mellé is. Ha tehát Monorról a Nyugatiba megy valaki, nem elég Ferihegyig vasúti bérlettel rendelkeznie, onnan pedig Budapest bérletet felmutatnia, mint eddig.

Citrom-díj:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.14. 12:51

(MTI) - A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. felhívást jelentetett meg, amelyre a korábbi koncessziós pályázaton vesztes, régóta trafikot üzemeltetők jelentkezhetnek.  A mostani felhívásban a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. azon magánszemélyek jelentkezését kéri, akik a 2013. február 22-i beadási határidővel (2013. április 22-i eredményhirdetéssel) zárult, koncessziós eljárásban pályázatot nyújtottak be, de jogosultságot nem nyertek, és megfelelnek egyszerre több követelménynek.

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.13. 15:10

A Vidékfejlesztési Minisztérium a 2014-es választások utánra halasztotta az italospalackokra kirótt 30 forintos betétdíj bevezetését. Bár a törvény már majdnem teljesen elkészült, Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár szerint komoly érdekellentétek vannak a háttérben, ezért a rendszer kiépítését megelőzően további egyeztetéseket folytatnak az érintett ágazatok szereplőivel. A mai termékdíjak viszont várhatóan emelkedni fognak, és az érintett termékek köre is bővül - írja az Index. 

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.06. 18:11

Ki is mondja már a kormányzat, hogy erre bizonyos rétegek felzárkóztatása érdekében van szükség... Csak halkan kérdezem meg: Milyen lesz majd az arány a hátrányos és nem hátrányos helyzetű gyermekek között az ovikban ismervén a mostani demográfiai helyzetet? Nem beszélve arról, hogy azt hiszem, hogy maguk a " hátrányosak " sem díjazzák az akciót. Szerintem ez a döntés beláthatatlan következményekkel fog járni.... LŐVE- De inkább nézzük a hivatalos MTI hírt erről: A köznevelési államtitkárság szerint a hároméves kortól kötelező óvodába járás a gyermekek érdekeit szolgálja, a korai intézményes nevelés azoknak kínál esélyt a sikeres iskolai tanulmányokhoz, akik nehéz körülmények között nevelkednek. 

Közélet:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.18. 15:28

MTI - Az MSZP szerint az Orbán-kormány gazdaságpolitikája az elmúlt években eredményeket nem, csak brutális megszorításokat hozott, és a kormányzati sikerpropaganda ellenére úgy tűnik, hogy jön az újabb megszorító csomag - mondta Burány Sándor szocialista országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának MSZP-s tagja kijelentette: az Orbán-kormány rosszabbul teljesít, mint a korábbi kabinetek.

Gazdaság:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.15. 13:21

Lakásfenntartási költségek Magyarországon, 2000-2011 Az egy főre jutó lakásfenntartási és háztartási energia költségek, forint

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.04. 20:26

A magyarországi politika alakulását bíráló animációs filmet adott a német közszolgálati televízió gyerekcsatornája. Arrafelé ugyanis már gyerekkorban elsajátítják azt, amit Magyarországon még felnőttként sem mindenki ért. A Külügyminisztérium tiltakozik, Kumin Ferenc szerint a rajzfilm gusztustalan médiatermék. A német közszolgálati televíziók (ARD, ZDF) tulajdonában álló KIKA gyermekcsatorna ismeretterjesztő műsorában vetített animációs film egyebek közt azt állítja, a kétharmados kormányzati többség képviselői visszaélnek a hatalmukkal, és az újságírók nem mondhatják el szabadon a véleményüket.- írja  az Amerikai Népszava

A Rajzfilm a címre kattitva megtekinthető!

Citrom-díj:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2013.03.30. 08:05

 

 

Nyilvánosságra hozták a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatos pályázat  ereményét. Már abban a tekintetben, hogy hol nem volt eredményes a pályázat! Úgy tűnik, hogy Abonyban lesznek dohányboltok. Mennyi?

Gazdaság:
Cigaretta   
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.12. 12:23

Önök kormányzati videót láthatnak. Elhangzik, hogy a Fidesz eltörölte az adományok ÁFA-ját, amit még az MSZP vezetett be. Az Élelmiszerbank szerepét az államtitkár kiemeli, ez egy civil szervezet, 15 milliárdos támogatást ad nekik a kormányzat. VÁM-on lefoglalt, hamis, márkátlanított termékeket oszt az úgynevezett Karitatív Tanács. Katasztrófák idején is segítséget nyújtanak, van ilyenkor egy segélyvonal, ennek célja, hogy elkerüljék, hogy csalók is elkezdjenek gyűjtögetni.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok