Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormány"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2011.11.30. 12:19

„ Úgy látom, hogy a jelenlegi kormány több figyelmet szentel az állatvédelemre, mint a gyermekvédelemre! „- Szerkesztőségünket megkereste egy Hölgy…. Vona Gábor telefonszámát kérte volna. Ő maga magyarként roma- magyar vegyes házasságban él. 

Citrom-díj:
JOBBIK   
Kormány   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.29. 19:02

MTI hír- Az úgynevezett uniós konszolidált társasági adó bevezetése ellentétes lenne Magyarország érdekeivel - írta keddi közleményében Pelczné Gáll Ildikó fideszes európai parlamenti (EP) képviselő. A közös adófajta egy lépés lenne az uniós szinten harmonizált adórendszerek felé. Orbán Viktor miniszterelnök márciusban arról beszélt, hogy Magyarország nem adja fel adórendszere függetlenségét, ezzel magyarázta, hogy az ország miért marad ki a költségvetések összehangolását célzó versenyképességi paktumból.

Gazdaság:
EU   
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.29. 16:15

Egy, a Fideszre szabott új választójogi törvény tervezete került a parlament elé, melynek lényege: a győztes visz mindent - így foglalható össze a kritikusok véleménye a Lázár János képviselő által vasárnap benyújtott törvénytervezetről. A javaslat szinte minden eleme a mai kormánypártnak kedvez, a tervezett szisztéma bünteti a kis pártokat és aránytalanul jutalmazza a nagyobbakat.

Politika:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.28. 11:24

Lesznek-e előrehozott választások 2012-ben? Meddig lehet miniszterelnök Orbán Viktor? Görögország és Olaszország sorsára juthat-e Magyarország? Meddig tűri a „gazdasági szabadságharcot” Brüsszel és az IMF? Az utóbbi napok belpolitikai eseményeiről kérdeztük a Miskolci Egyetem politológusát, valamint a Nézőpont Intézet és az Iránytű Intézet vezető politikai elemzőit.

Politika:
Kormány   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.28. 10:44

Összesen 5500 embert bocsátanak el az államigazgatásból. A leépítés mindegyik minisztériumot és számos állami szervezetet érinti, a szakszervezetek szerint mindenhol össze is állították a kirúgandók névsorát. Kedden azért még egyeztetnek Gál András Levente államtitkárral. A közigazgatási minisztérium sajtóosztálya szerint nem született döntés az ügyben.

Citrom-díj:
Kormány   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.18. 15:14

MTI- Azzal, hogy a kormány "visszakuncsorgott az IMF-hez" tulajdonképpen megbukott, le kellene mondania, új választásokat kellene tartani - véli a Jobbik vezére. Vona Gábor hozzátette: a kormány által hangsúlyozott "új típusú együttműködés" csak a "szokásos kormányzati szómágia része, hiszen a nyúl és a farkas esetében nem lehet új típusú együttműködésről beszélni". 

Gazdaság:
Kormány   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.18. 12:48

A korrupció elleni összehangolt állami fellépésről szóló nyilatkozatot írt alá péntek reggel Budapesten a Kormány nevében Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, dr. Baka András, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, valamint Polt Péter legfőbb ügyész.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.01. 11:59

Pest megye közgyűlésének elnöke, illetve az önkormányzat "kontár fideszes vezetése" ugyanolyan katasztrofális helyzetet teremt a megyében, mint amilyet Hoffmann Rózsa országosan előidéz az oktatáspolitikában - jelentette ki Török Zsolt, a párt szóvivője és Szűcs Gábor, a Societas Pest megyei elnöke a megyeháza budapesti épülete előtt tartott sajtótájékoztatón.

 Pest megye irányítása "a kontár fideszes kormányzás leképeződése"

Politika:
Abony   
MSZP   
Kormány   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.12. 13:55

 

Meghallgatta a TV-ben az élő közvetítést és lejegyezte: Lőrinczy Veronika

Többek között jön a hajtóvadászat az uzsorások ellen!

„ A feketemunka elleni ádáz harc következik, mert mindenkinek el kell tudnia számolnia a munkaidejével! „- napirend előtti felszólalásában ma Orbán Viktor kormányfő többek között ilyen szlogenekkel rukkolt el ma a Parlamentben napirend előtti felszólalásában. A miniszterelnök hazánk fő gondjait is tételesen felsorolta: Devizahitelesek, energiaárak növekedése, uzsorások, forint elleni külső spekuláció. Új szövetségek kiépítésére lesz szükségünk. Hatósági árat szeretnének megállapítani az ivóvízre és a szemétszállításra.

Politika:
Abony   
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.07. 17:43

 Matolcsy György levélben kérte Algirdas Šemeta adóügyi biztost, hogy az Európai Bizottság mihamarabb tegyen javaslatot a luxuscikkek forgalmi adójának normál kulcsúnál magasabb adóztatására. Mint írta, a magyar kormány fontolóra venné egy, a hatályos adókulcsnál magasabb, 35 százalékos áfa-kulcs bevezetésének lehetőségét bizonyos termékek esetében, ha erre a Tanács közös hozzáadottértékadó-rendszerről szóló irányelvében foglaltak lehetőséget adnának.  A nemzetgazdasági miniszter meggyőződése szerint az ECOFIN Tanács kedvezően fogadná az Európai Bizottság javaslatát, mert a tagállamok többsége nehéz költségvetési konszolidációval néz szembe, és az államháztartási hiány, illetve az államadósság megfelelő keretek között tartása az egyik legfontosabb feladata és felelőssége a kormányoknak, írja a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Gazdaság:
Abony   
Kormány   
Adó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok