Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kormány"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.02.19. 14:57

Az alábbiakban egy nagyon tanulságos elemző cikket olvashatnak a magyar jövőről.- Fidesz-képviselők dezertálása, tüntetések, uniós közvetítés, új választások – ez az egyik forgatókönyve a következő parlamenti voksolás utáni időszakra cikkünk filozófus szerzőjének, aki szerint a jogállam helyreállítása csakis szigorú jogtisztelettel lehetséges. Orbán Viktor nemrég kijelentette, rendszere kész, már csak bejáratásra vár.

Közélet:
Kormány   
 6 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.19. 21:02

Úgy látszik, hogy az új kormány szinte kifogyhatatlan olyan ötletekből, melyek újabb és újabb komoly terheket rónak a lakosságra. Most, immár sokadszorra találják meg,az elmúlt években valóban luxustermékké vált gépjárművek tulajdonosait. 

Gazdaság:
Kormány   
Autó   
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.11. 22:09

Az ember csak kapkodja a fejét a magyarországi események kapcsán. Már nem lehet azon csodálkozni, hogy az EU-ban lassan totális számkivetetté válik kis hazánk. A mai nap történése alighanem hab a tortán. Nem kevesebbet nyomozott ki a HVG, mint azt, hogy a köztársasági elnökünk lekoppintotta a doktoriját. Szóról szóra és tele helyesírási hibákkal. Az illetékesek természetesen cáfolnak, közben meg rajtunk röhög az egész világ.

Citrom-díj:
Kormány   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 11:52

Kovács Árpád lesz a Költségvetési Tanács új elnöke, miután Járai Zsigmond a testület korábbi elnöke lemondott. A múlt héten már felmerült, hogy Járai Zsigmond távozik posztjáról, de szóvivője akkor még cáfolta a lemondás hírét – írja az origo.hu. Lemondását azzal indokolta a távirati irodának, hogy a gazdasági stabilitásról szóló, január 1-jétől hatályos, új törvény a korábbinál jelentősebb feladatokkal látja el a Költségvetési Tanácsot, és ezek elvégzése számára olyan helyzetet teremt, amely egyéb funkcióival összeegyeztethetetlen.

Közélet:
Kormány   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.07. 12:44

Szolgálatba álltak a honvéd palotaőrök- Budapest, 2012. január 7., szombat (MTI) - Schmitt Pál köztársasági elnök jelenlétében szolgálatba álltak a honvédség palotaőrei szombaton a budai várban, a Sándor-palota előtt.  A köztársasági elnök beszédében rámutatott: szombattól a 75 fős palotaőrség veszi át a Köztársasági Elnöki Hivatal protokolláris őrzését.

Közbiztonság:
Kormány   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.30. 12:31

OGY - A kormány eredeti szándékaival ellentétben mégsem jön létre a NIBEK-  Budapest, 2011. december 30., péntek (MTI) - Pintér Sándor belügyminiszter korábban benyújtott javaslatával ellentétben mégsem jön létre a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ (NIBEK), miután az Országgyűlés pénteken elfogadta a fideszes Demeter Ervin ezt indítványozó zárószavazás előtti módosító javaslatát. A parlament előző héten Kövér László házelnök kezdeményezésére még csak arról döntött, hogy a NIBEK nem működhetne új titkosszolgálatként.

Közbiztonság:
Kormány   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 12:30

MTI HÍR- A magyar kormány legújabb intézkedései miatti brüsszeli kritikákkal foglalkozott szombati számában a Le Monde. A mértékadó liberális francia napilap egy külön írást is közölt Prága és Budapest kizárja az adóharmonizációt címmel. A bécsi keltezésű Le Monde-tudósítás szerint egy évvel a médiatörvény által kiváltott tiltakozás után Magyarország ismét a kritikák kereszttűzbe került: a kormányzatot az a vád érte, hogy "maga alá akarja rendelni az igazságszolgáltatást és a jegybankot, megsértve ezzel azokat az európai és nemzetközi szabályokat, amelyek annak függetlenségét garantálják".

Gazdaság:
Kormány   
EU   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.02. 13:25

December 1-re sajtótájékoztatót hirdettek Nagykőrösön, melyen Fónagy János, korábbi szakminiszter, jelenleg államtitkár lett volna az előadó. A rendezvény elmaradt. Az önkormányzati sajtós munkatárs két órával a rendezvény előtt szólt, hogy ne induljak el, mert a vendég megbetegedett. Ezek után pár órával Olvasónk felhívott és elmondta, hogy ő látta Nagykőrösön Fónagy Jánost és a FIDESZ vezérkart, ahogy éppen a helyi irodájukba mennek be, butykossal a kezükben….

Politika:
Kormány   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.30. 18:45

Orbán Viktor ígéretet tett Gaskó Istvánnak a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnökének arra, hogy a kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó pénzt. Erről még írásbeli megállapodás is készült, amelyet alá is írtak. Gaskó már az MSZP-kormány alatt is remekül helyezkedett, ez látszott abból is, hogy akkor még a Fidesz is a szívén viselte a munkavállalók sorsát, hiszen egy emberként állt ki a pénzük elmaradása miatt tüntetni vágyó VDSZSZ-es tagsággal.

Citrom-díj:
Kormány   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.30. 13:34

Az átlagos havi jövedelem január és május között nőtt az előző év azonos időszakához képest. Most bruttó 211 300 forint az átlag, a vállalkozásoknál dolgozók és a szellemi foglalkozásúak valamivel jobban keresnek, mint az állami alkalmazottak és a fizikai dolgozók. Az év első öt hónapjában 2 millió 667 ezer embernek volt bejelentett állása, ugyanannyinak, mint tavaly ilyenkor - a KSH legfrissebb adatai szerint.

Gazdaság:
Kormány   
 5 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok