Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.07.03. 13:02

Bár alapvetően nem önkormányzati feladat, mégis több kistérségi település munkahelyteremtő programot dolgozott ki és beadták a pályázatukat az úgynevezett START mintaprogramra. Nagykőrös is köztük van, több, mint 100 fővel számolnak. A kistérség többi települése összefogott és közösen indulnak. A részletekről Palya Istvánt, Jászkarajenő polgármesterét kérdeztem, aki nagyon bízik a sikerben.

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.02. 17:35

Jászkarajenő- Cikkajánló: www.szoljon.hu- Három éve szerepelnek a bajnokságban, s máris sikerült az idei esztendőt a harmadik helyen zárni a jászkarajenői ificsapatnak. Egy olyan csapatnak, ahol együtt fociznak magyar és roma gyerekek, a legnagyobb egyetértésben.  Ahogy Minarik Ede mosodás és focirajongó mondta Sándor Pál híres filmjében, a Régi idők focijában: „Kell egy csapat!” Mármint egy futballcsapat.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.02. 12:50

Már biztos, hogy a közeljövőben új rendőrős nyílik Jászkarajenőn is. - Az őrsprogram keretében kilenc településen nyílik rendőrőrs az elkövetkező egy évben Pest megyében.  „Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a bűnmegelőzés tekintetében széleskörű társadalmi összefogás jöjjön létre” – emelte ki dr. Simon Tamás rendőr dandártábornok, megbízott megyei főkapitány a 2011. évről készített beszámolójában a Pest Megyei Közgyűlés ülésén.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.13. 12:36

Forrás: László Ferenc blogja: Lesz-e bánya Jászkarajenőn? - tette fel a kérdést 1987-ben a Pest Megyei Hírlap újságírója. Kőröstetétlen és Jászkarajenő lakosságának legnagyobb örömére éveken keresztül termelték a vályogot a karai határból, amelynek egyszercsak a Ceglédi Földhivatal verdiktje vetett véget. A hivatalban végzett ügyészi vizsgálat után szólították fel a dr. Lakos László által vezetett Árpád Tsz-t, hogy szüntesse meg a vályogkitermelést.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.05. 14:26

Jászkarajenőn a polgárőrség remekül működik, erről már többször is hírt adtunk. Most ennek egyik szép, ékes bizonyítéka az a tény, hogy a helyi polgárőrség tagjai két alkalommal is eredményesek voltak a közelmúltban. Gyurika András, a szervezet vezetője lapunknak elmondta, hogy két alvilági személyt értek tetten lakossági bejelentés alapján, ahogyan éppen egy tanyát kezdtek megbontani.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.04. 13:57

A 2012. június 3-i dátum bizonyára piros betűkkel kerül majd be Jászkarajenő község történelmébe. Ezen a napon ugyanis a település főterén felavatták a Trianoni emlékművet, melyet közadakozásból emeltek, az összefogás példájaként. A rendezvényen beszédet mondott Palya István polgármester, Dr. Czira Szabolcs fideszes országgyűlési képviselő és a JOBBIK Magyarországért Mozgalom alelnöke, Murányi Levente, aki szintén országgyűlési képviselő.  Galéria ITT elérhető

Közélet:
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 19:22

MEGHÍVÓ- TRIANONI EMLÉKMŰ AVATÁSÁRA ÉS FELSZENTELÉSÉRE JUNIUS 3.-án 15 órakor ünnepi szentmise, emlékmű avatás16 órakor- JÁSZKARAJENŐ KÓSA JÓZSEF TÉR- BESZÉDET MOND:  PALYA ISTVÁN KÁLMÁN        Polgármester,  Dr. CZIRA SZABOLCS Országgyűlési képviselő,  MURÁNYI LEVENTE Országgyűlési képviselő a JOBBIK alelnöke

Közélet:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.02. 09:25

A jászkarajenői Gróf Széchenyi István Általános Iskola tantestülete kiemelten fontosnak tartja, hogy tanulói kapcsolatot építhessenek a határainkon túl élő magyarokkal. Több alkalommal jártak már a pedagógusok és tanulók Erdélyben, ahol a testvértelepülés, Tusnádfürdő látta vendégül a kiutazókat. Ebben az évben az általános iskolák is bekapcsolódhattak a Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt HATÁRTALANUL - Tanulmányi kirándulások magyarlakta területekre című pályázati programba.

Külvilág:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.23. 12:45

A hármak Hatalánál jártak!- Mint lapunk arról már többször beszámolt, Jászkarajenőn és Törtelen a lakosság biztonságérzete kétségbeejtővé vált a sorozatos betörések, lopások miatt. A bűnbandák garázdálkodása nem kímélte az eddig bűnelkövetési szempontból is abszolút békésnek nevezhető Kőröstetétlent sem. Tavaly és idén is számos tanya esett áldozatul a gazemberek ténykedésének.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.22. 13:52

Június 3. 16. óra, Jászkarajanő, avatás és felszentelés a Kósa József téren

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok