Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.16. 11:24

Ezúton szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni annak a jászkarajenői családnak, melynek hozzátartozója a közelmúltban egy szerencsétlen balesetben elhunyt. Az 1927-es születésű férfi házának melléképületében pálinkát főzött, majd a fortyogó szerkezetet magára hagyta. A robbanásra lett figyelmes, majd bement az épületbe, ahol a lángok miatt másod és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Őt mentőhelikopterrel szállították be Budapestre a kórházba, az orvosok sokáig küzdöttek életéért, de nem sikerült őt megmenteni.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.14. 14:35

Jászkarajenőn immáron XIX. alkalommal rendezték meg a lovas napokat, ezúttal október 12- 13-ra esett a nagy dátum. A gyönyörű nyárias verőfényes időjárásban pazarul mutattak a gyönyörű fogatok és paripák, a közönség nagy örömére. Izgalmas versenyszámokat láthattak az érdeklődők, de a számos kísérőrendezvény is feledhetetlenné tette a napot. Szokás szerint volt többek között fogatszépségverseny, a polgármesterek hajtása külön közönségsikert aratott. A kis település életében nagy eseménynek számít ez a két nap. Palya István polgármester elmondta, hogy nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a pálya ilyen szép állapotban várja a versenyzőket és az egyik fővédnök szerepét külön szeretné kiemelni, mert a Jászkarajenői Mg Rt. ügyvezető igazgatója, Törőcsik István és munkatársai igazán kitettek magukért, mind felvállalt munkában, mind pedig egyebekben.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.12. 08:35

Az országos hírekben szerepel a karai lakástűz. Ott arról nem szól a fáma, hogy miért is gyulladt ki egy ház melléképülete. Mi megtudtuk. Lapinformációink szerint felrobbant egy házilag összetákolt pálinkafőző technika Jászkarajenőn, a tulajdonos súlyos másod- és harmadfokú fokú égési sérüléseket szenvedett. Őt egy mentőhelikopter szállította budapesti István kórház égési osztályára. Mindez október 11-én történt.

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.02. 18:06

Az ivóvízminőség javító projekt nyitórendezvényén a mai napon, október 2-án megtörtént az ünnepélyes alapkőletétel. Jászkarajenő EU-s pályázaton mintegy 150 millió forintot nyert el a célra. Első sorban az arzénmentesítés a cél, mert a szigorú EU-s szabványoknak már nem felel meg a település ivóvize. A projektet az EU 90 %-ban támogatja, az önerő 10 %-os, de mint Földi László országgyűlési képviselő elmondta, tudja, hogy pályáztak a fent maradó 10 %-ra is.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.01. 08:55

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 08:56

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.17. 14:16

Fehér Julianna, a csoport vezetője boldogan újságolta, hogy kaptak egy lehetőséget Franciaországból, egy soca- zenésztől, hogy az általa készített klipben szerepelhessenek -, Jutka zenéjére, általa koreografált videoanyaggal -, ezzel képviselve országunkat egy nemzetközi video klipben. A zenész Tony Mandell, több Zumba zenét készített már. Ő maga is kampányt folytat, hogy népszerűsítse magát, és vele együtt a törteli Zumbás csoport tevékenységét is, és ez által természetesen országunkat is.

Közélet:
Törtel   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.30. 11:34

Rémálommá vált a lakosság százezreinek élete, miután az előre kiszámítható módon fizetett hitelek kamatai az égbe szöktek. Sokan állítják, hogy teljesen jogszerűtlenül. A bankok az urak, mindent vinni akarnak, emberek százezreit nyomorba döntve. Eddig megsegítésükre csupán látszatintézkedések születtek, talán nincs is hazánkban olyan család, melyben valaki ne lenne érintett a hiteleivel. Kiutat keresnek, rettegnek.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.12. 20:02

A rendőrség hivatalos honlapján szerepel minden település bűnügyi térképe. Érdemes nyomon követni, hiszen a Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területének statisztikája kétségbeejtő volt az elmúlt években. Most szembetűnő változás tapasztalható több település esetében is. Megjegyzendő, hogy a másik, lapunk vonzáskörzetébe tartozó kapitányság, Nagykőrös esetében meglehetősen mozgalmas a látható térkép. Nyilvánvaló, hogy ebben azok a kerékpárlopások is közrejátszanak, melyek naponta keserítik meg a lakosság életét. Mivel nem lehet minden drótszamár mellé rendőrt állítani, kérem ügyeljenek rájuk fokozottan! Most szemezgetünk az egyes települések mutatóiból, remélem tanulságos lesz.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.28. 13:39

Harminc napos előzetes letartóztatásban vannak a Budapest Pride – Melegfesztivál utáni atrocitások gyanúsítottjai, összesen hárman. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a sértettek közreműködésével négy gyanúsítottat azonosított a július 8-ai fővárosi felvonulás után elkövetett támadással kapcsolatban, és csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrség jelenlegi adatai alapján a felvonulás után három embert ért rasszista támadás a Szent István körút és a Bihari János utca kereszteződésénél. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok