Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.01.29. 14:24

Programok:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.12. 20:29

Jászkarajenő polgármesterét, Palya Istvánt kérdeztem még az ünnepek előtt a falu múlt évi történéseiről és megtudtam, hogy a Karácsonyt családi körben, immár hagyományosan ünneplik és az Éjféli misére minden esztendőben elmennek. 2012-ben sem volt ez másképpen. „ Önkormányzatunknál a tavalyi év - faluközpont megújítása- nagyberuházás után folytatódott pályázataink megvalósításának sora. Felújítottuk és akadálymentesítettük a Polgármesteri Hivatalt és elkezdtük az ivóvízminőség-javító projektet. Intézményeinkben lecseréljük a drága üzemelésű gázkazánokat biomasszával üzemelő kazánokra. Először a Polgármesteri Hivatalban – ami már elkészült, és üzemel -, második ütemben, a Művelődési Házban fogjuk végrehajtani a cserét március végéig.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.17. 12:25

Karai Pistike az angyalok közt karácsonyozik, november végén örök álomra hajtotta fejét a jászkarajenői kisfiú, aki hősiesen, küzdött vele született betegségével. Kis fehér koporsóban helyezték örök nyugalomra a tizenegy éves Karai Pistikét december elején. Amerikában fejlesztették ki a szert, mely pótolta hiányzó enzimet. 2007-ben az állam átvállalta a költségeket. Havonta 10 ampullát kapott, egyenként 800 e Ft-ba kerültek. Idén szeptemberben megvonták a támogatást.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.14. 16:13

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.14. 16:11

Kultúra:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 12:01

Október 12-től 14-ig került megrendezésre Jászkarajenő egyik legfontosabb és immár 18 éves hagyományokkal rendelkező rendezvénye, a Karai Lovasnapok. A programon számos korábbi fogathajtó válogatott is részt vett. Nagy szeretettel köszöntötték ismét a településen Tusnádfürdő küldöttségét. Az első napon díjhajtást, a másodikon maratonhajtást a harmadikon pedig akadályhajtást láthatott a közönség.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.13. 21:01

Na, ilyet sem láttam még. A Jászkarajenői Polgárőr Egyesület tagjai büszkén pózoltak nekem új kerékpárjaikkal, melyeket egy pályázaton nyertek el. A Pest Megyei Polgárőr Szövetség összesen 10 bringát osztott ki a hozzájuk tartozó tagegyesületeknek. Gyurika András, a Karai Polgárőr Egyesület elnöke büszkén mutatta be a két új járgányt, melynek biztosan hasznát veszik a bűnözők üldözésében.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 13:39

Új „ sünfészek „- Jászkarajenő községben a vége felé közeledik a rendőrőrs épületének kialakítása, melyet az egyik bezárt bankfiók helyén készített el a helyi önkormányzat. Összefogtak Kőröstetétlennel és Törtellel, közösen lobbizták ki a polgármesterek, hogy a romló közbiztonságra való tekintettel állítsák vissza azt, amit elvettek tőlük, azaz az önálló rendőrőrsöt.

Közbiztonság:
Törtel   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 16:51

Most akkor ez jó így vagy nem? Olvasónknak nem tetszik az új parkolóhely Jászkarajenőn, és ezt írja: Kedves Vera! Elkészült Jászkarajenő első és egyetlen mozgássérült parkolója, igen, mozgássérült és nem mozgássérülteknek, mert a forgalom elől elzárt területen van.... Ma fotóztam, ha tetszik, használt légy szíves! Az üggyel kapcsolatban egy szakértőt kerestem meg, mert tanácstalan voltam. Az Abonyban működő Autósiskola vezetője, Janik András lapunknak elmondta, hogy a parkoló rendben van, parkolhatnak itt mozgáskorlátozott embertársaink, hiszen a terület nem teljes mértékben van a forgalom elől lezárva.

Citrom-díj:
Hirdetés   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.04. 18:34

A Viasat3 párkereső műsorának sztárja belevágott a nagybetűs életbe: először baba, aztán esküvő. A jászkarajenői focista pénteken délelőtt vette feleségül szerelmét, Sarah-t. Tette mindezt azután, hogy kisfiuk, Dominik alig két hete született meg, a kiírt időpontnál korábban.Gyermekük is ott volt a ceremónián.“Úgy terveztük, hogy Domi születése előtt összeházasodunk, de hamarabb jött a kisfiam, így már ő is ott lehetett velünk...

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok