Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző11121314151617Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.04.03. 14:08

Erről számolt be lapunknak Pásztor Imre, Kőröstetétlen, valamint Palya István Jászkarajenő polgármestere, akik már hosszú hónapok óta lobbiznak azért, hogy településeiken végre legyen önálló rendőrőrs. Hozzájuk csatlakozott még Godó János, Törtel polgármestere is, és a hármas mindent megtesz annak érdekében, hogy végre legyen önálló őrs a falvakban.

Közbiztonság:
Abony   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.23. 12:17

Cikkajánló- Gépnarancs- Kérdezz-felelek a Dumaszínház és a Showder Klub humoristájával, Dombóvári Istvánnal, aki Jászkarajenőn jobban érzi magát, mint Budapesten, s akit lógattak már hevederen autó kiállításra. Szó esik az arany katonakorról, a Csonka András ügyről és megtudhatjuk azt is, mi fán terem a Roast... A honlapodon található pár rövid, vicces, de néhány tőled szokatlanul komoly hangvételű írás is.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.05. 15:56

Mondta el lapunknak Palya István Jászkarajenő polgármestere, majd hozzátette, hogy várta az új esztendőt, de tudja, hogy nagyon nehéz lesz ez is. Jászkarajanőn még 100 %-ban nem ismerik az új önkormányzati törvény rájuk vonatkozó pontos részleteit. Az iskola államosítása azonban megkezdődött. „ Eddig 50 %-ot kellett bepótolnunk a fenntartáshoz. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.05. 09:01

Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka lapunknak adott interjújában elmondta, hogy nyugodtan telt a szilveszteri ünnep Abonyban és a rendőrőrs illetékességi területén. Ellenben előtte és utána sok apró bűncselekményt követtek el. Szilveszter éjszakáján egy erőszakos közösülést kísérlet meg egy férfi élettársa ellen, akit előzetes letartóztatásba vettek és gyorsított eljárás keretében intézkednek a zsaruk.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.08. 11:51

A december 7-én Jászkarajenőn megrendezett JOBBIK-os fórumon Morvai Krisztina az Európa Parlament képviselője őszintén beszélt a cigány- magyar együttélésről. Sok szeretettel köszöntötte a helyi kisebbségi önkormányzat vezetőjét is, aki szintén részt vett a programon. A képviselő asszony a következőképpen fogalmazott:

Politika:
Abony   
JOBBIK   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.07. 19:50

Így lehetne összefoglalni Dr. Morvai Krisztina Európa Parlamenti Képviselő asszony, valamint Varga Géza Országgyűlési képviselő december 7-i jászkarajenői látogatásának célját. Ugyanis a művelődési házban megrendezett fórumra nem csak a JOBBIK-osok jöttek el, hanem pártállástól függetlenül vettek részt rajta a helybéli lakosok.

Közélet:
JOBBIK   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.18. 10:25

Kormányhivatalunk részéről fontosnak tartjuk a helyi lakosság minél szélesebb körű tájékoztatását a Kormányablakokban intézhető ügyekről- írja a Pest Megyei Kormányhivatal honlapján. E célkitűzés jegyében a Ceglédi Kormányablak egyik munkatársa is részt vett a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ Jászkarajenői Területi Irodájának novemberi szakmaközi megbeszélésén.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.14. 15:16

FÓRUM JÁSZKARAJENŐN
VENDÉGEINK: DECEMBER 7-én

Program:

Közélet:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.24. 10:38

Jászkarajenő önálló rendőrőrsöt kap majd. Erről számolt be lapunknak nagy örömmel Palya István polgármester, aki a település Lovas Napján vendégül látta a megyei kapitányt és ott többek között erről is szó esett. Ismét megerősítette azt a rendőri vezető, hogy meglesz a hőn áhított rendőrőrs. 

Külvilág:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.17. 11:46

Immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg Jászkarajenőn a Lovas Napokat. Gyönyörű, szemet gyönyörködtető, igazi professzionális pálya fogadta mindazokat, akik kilátogattak a rangos rendezvényre, ahogyan azt már megszokhattuk. Idén rekord számú nevező érkezett a három napos programra, melyet október 14-től 16-ig rendeztek meg...

Külvilág:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok