Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Jászkarajenő"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.07.24. 09:41

Erről számolt be nagy örömmel lapunknak Palya István, Jászkarajenő polgármestere, aki elárulta azt is, hogy a közelmúltban az ORFK és a PMRK szakemberi jártak nála és kérték őt, hogy ossza meg az új rendőrőrs megnyitása óta észlelt tapasztalatait. Megtudtam, hogy a település első embere csak jót tudott mesélni a rendőrség munkatársainak. Korábban sajnos az országos negatív lista top százas helyezettjei között szerepeltek, ami a bűncselekmények számát illeti.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.07. 23:04

A kis alföldi településen szemmel látható a változás, hiszen a megújult főtér után belülről teljesen akadálymentesített, nyílászáró- cserén átesett korszerű Községházában fogadják az ügyfeleket, mely a modern kor követelményeit is maximálisan kielégíti. Az egyes szervezetek, egyesületek is megelégedéssel nyugtázták, hogy a Braille írással készült feliratok, a mozgáskorlátozottak, valamint vakok- és gyengénlátók számára élhetővé és elérhetővé varázsolt belső terek is mindennemű szigorú feltételnek megfelelnek. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.05. 12:06

Ünnepi beszélgetés Varga Sándor plébániai kormányzóval- A fiatal atya gyönyörűen felújított helyi plébániai épületben fogad és büszkén meséli, mennyi mindent elértek az idő alatt, mely óta szolgálja Jászkarajenő település katolikus közösségét. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.24. 13:59

Sőt, mi több, Jászkarajenő volt a rendezvény díszvendége, tudtam meg Palya Istvántól, a település polgármesterétől. A kétnapos programon összesen mintegy 200 karai lakos járt Jászberényben, a Jászok Világtalálkozóján, ahonnan felejthetetlen élményekkel térhettek haza. Részletesebb beszámoló a hét második felében. Addig álljon itt az MTI híre: 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.24. 21:36

A Ceglédi Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatott nyomozást egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt M. Zoltán 36 éves jászkarajenői lakos ellen. A férfi 2013. január elején a tulajdonát képező WV Póló típusú személygépkocsiba engedély nélkül átrakta egy másik WV Póló típusú személygépkocsi motorját, valamint hatósági jelzését, mellyel folyamatosan közlekedett.

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.29. 13:31

Abonyban a Taverna előtt még a tél elején egy ittas fiatalember tört ki egyik éjszaka egy kis fát, mert abba kapaszkodott meg. Úgy volt, hogy pótlásáról gondoskodik, de naponta látom, hogy azóta is ott éktelenkedik a mű. A gimi oldalában szintén útban volt valakinek egy fácska…. Az eset azonban nem egyedi, Jászkarajenőn, több fát is meggyilkoltak, koronájukat letépték vandál fiatalok. Lehet, hogy nagyon pórul járnak, mert nagy értékű fákról van szó és értékük meghaladhatja a szabálysértési összeghatárt.

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.17. 14:19

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.18. 14:06

Szívet és lelket melengető élményben volt mindazoknak részük, akik olyan szerencsések voltak, hogy részt vehettek az Oviolimpián Kocséron, melyet a település sportcsarnokában szerveztek meg, hat csapat részvételével. A kicsik nagyon aranyosak, felszabadultak voltak, nagy örömmel vettek részt a különféle versenyszámokban. Volt, aki elpityeredett, amikor nem sikerült valami, de azok a bizonyos könnyecskék gyorsan felszáradtak. Fotó: Csányi Rudi

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.12. 16:54

Február 12-én került sor a hónap elején visszakapott Jászkarajenői Rendőrőrs ünnepélyes felavatására. A helyiek és a környékbeli települések lakói már nagyon várták ezt, hiszen a közbiztonság állapota kritikussá vált, és mindennapossá váltak a zavaró lopások, betörések. Az őrs parancsnoka Weigel Harri főhadnagy lett, tizenketten dolgoznak itt a lakosságért. Törtel, Jászkarajenő és Kőröstetétlen települések vezetői közösen lobbiztak azért, hogy régi álmuk valóra váljon. Az önkormányzatok biztosították az anyagi hátterét az épület felújításának, mely mindenben megfelel a mai modern kor követelményeinek. Palya István polgármester az avatón újabb jó hírrel tudott szolgálni, mert a helyi önkormányzat három szolgálati lakást is felajánlott a rendőrség munkatársainak. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.29. 14:25

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok