Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1591159215931594159515961597Következő >>Utolsó

veroniq - 2010.11.17. 22:31:49

 

 A Bihari János Zeneiskola tanára Benedekné Török Annamária szervezésében 2010. november 16-án vegyes hangversenyt tartottunk, ahol szinte minden hangszer képviseltetve volt. A szereplő növendékek nagyon ügyesen játszották el darabjaikat, melyeket a közönség nagy-nagy tapssal jutalmazott.

Szereplők: Murvai Noémi (altfurulya) S. Tóth Izabella, Szintai-Major Eszter, Egedi Blanka (zongora) Petrezselyem Eszter Zsófia, Brezvai Anna, Lengyel Szonja (fuvola) Major Márk, Földi Attila,Szabó Benedek, Kormos Máté (klarinét) Bognár Szonja, Török Anna Borbála (hegedű)  Bognár Donát (gordonka) Petrucz Piroska, Petrucz Pál, Vincze Tibor István (trombita) Dózsa László Péter (vadászkürt) Urbán Boglárka (tenorkürt).


 

Ez a hangverseny egyben főpróba is volt, mert 2010. november 19-én Cegléden Kamarazenei Fesztivál és Verseny kerül megrendezésre, ahol iskolánkat 7 kamaracsoport fogja képviselni.

Képek: Polyák Attila, Galéria megtekintéséhez katt IDE

Kultúra:
Kultúra   
Zene   

 

 

Nagyításhoz kattints a képre! 

Elkeseredett munkába járók írták alá azt a kérelmet, mellyel szeretnék elérni, hogy a Jászkun Volán Zrt. ne szüntesse meg azt a járatot, mellyel Szolnokra munkába járnak. Már több, mint 120-an írták alá az aláírás gyűjtő ívet. Ez is lapunk birtokában van, de ezt személyiségi jogaik tiszteletben tartása miatt nem tesszük közzé. Ugyanakkor tisztelettel kérem Önöket, hogy amennyiben érintettek az ügyben, írjanak szerkesztőségünk címére, hogy segíthessünk abban, hogy minél többen aláírják a kérelmet. szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

LŐVE

Citrom-díj:
   

veroniq - 2010.11.17. 13:52:26

 

 

Az alábbi hírt az MSZP sajtósai juttatták el szerkesztőségünk címére:

 

Az elmúlt hetek megmutatták, hogy a Fidesz-kormány elindult a diktatúra felé vezető úton. Megpróbálnak a magyar jogállamból és demokráciából mindent kiiktatni, megszüntetni, ellehetetleníteni, ami hatalmukat korlátozhatná. A Fidesz-kormány jogszerűséget, tisztességet, emberi méltóságot sárba tipró politikája ellen minden magyar demokratának közös felelőssége és kötelessége tiltakozni.

Politika:
   

Mint arról a MiAbonyunk és az országos sajtó is beszámolt Önöknek, Abonyban a közelmúltban tűzvész martalékává vált egy családi ház. Most ezúton szeretnénk segítséget kérni, illetve beszámolni Önöknek arról, hogy mi és miért történt.

A pórul járt hölgy minden kis segítségnek örülne, bármi jól jön, ami egy háztartásban szokásos használati cikk, és persze ha valaki pénzzel tud neki segíteni az is jó. Jelenleg a károsultnak fogalma sincs, kitől kaphatna segítséget, így megkeresték a MiAbonyunk stábját.

 Hálás köszönet az érintett nevében is.

Galéria a károkról ITT!

 

Citrom-díj:
Baleset   
Tűzvész   

 

Az alábbi hírt a Duna TV sajtósai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

Mikola: "Jövőre még nem lesz Kánaán, de talajt fogunk"

 

A szakpolitikus látja az óriási elvárásokat, de szerinte egy év alatt nem lehet megoldani az ágazat minden problémáját. Évtizedes program az egészségügy rendbetétele – ők a választásokkor is erről beszéltek.

Külvilág:
Kánaán   
   

veroniq - 2010.11.17. 11:15:28

Mint arról a MiAbonyunk internetes hírportál már beszámolt önöknek, Abony egyik óvodájában nem kis gondot okoz az, hogy van olyan kisgyermek, akinek nyüzsögnek a tetvek a hajában...

Citrom-díj:
Tánc   
   

veroniq - 2010.11.16. 22:22:57

Ma a Somogyi Imre Általános Iskolában az Őszi Pedagógiai Napok keretében rendezték meg a felső osztályosok erőnléti versenyét. Galéria  ITT

Oktatás:
Oktatás   

Felháborodott olvasónk hívott fel és az alábbi levél közlését kérte szerkesztőségünktől....

Közbiztonság:
Lopás   

Az Őszi Pedagógiai Napok alkalmából Versmondó versenyt rendeztek a Somogyiban... Képek ITT!

Oktatás:
Oktatás   

Bélsárral szennyezett csirkét találtak egy Tescóban
Megjelent: 2010.11.16. 07:41
Frissítve: 2010.11.16. 08:13
850 ezer forintra büntették az áruházláncot. A cég állítja: megsemmisítették a vitatott tételt.
© MTI

850 ezer forintra bírságolta és 50 ezer forint eljárási költség megfizetésére kötelezte a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MGSZH) a Tescót, mert annak dunaújvárosi áruházában háromszáz kiló bélsárral szennyezett csirkehúst találtak - olvasható a Magyar Nemzet keddi cikkében.

A hivatal szerint a Tesco hulladékmegsemmisítő igazolással bizonyította, hogy megsemmisítették a vitatott tételt, amely egyébként annyira szennyezett volt, hogy az MGSZH laborvizsgálatot sem végzett. A lap ezzel szemben a Tesco belső levelezéséből úgy tudja, hogy a hatósági vizsgálat és büntetés ellenére sem vonták ki a forgalomból a szállítmányt. A cég csupán fokozott figyelmet kért a dolgozóktól és azt, hogy amennyiben újabb szennyezett terméket találnak, azt elkülönítve tárolják a raktárban.

A multicég egyébként fellebbezés nélkül fizetett, a bírság egy részét pedig ráterhelte a dolgozókra - írja a lap.

Forrás: hir24.hu

Blogok:
Blogok   
Első<< Előző1591159215931594159515961597Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok