Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1518151915201521152215231524Következő >>Utolsó

Pásztor Imrét, Kőröstetétlen polgármesterét kérdeztem az Óév utolsó napján arról, hogy mit is kíván a kis alföldi településnek 2011-re. A falu vezetője elmondta, hogy nem igazán volt ideje gondolkodni ezen az elmúlt napokban, hiszen Karácsony másnapján betört Kőröstetétlenre a víz és azóta a gátakon dolgoznak. Ebből egyértelműen következik, hogy nincs is más vágya, csupán annyi, hogy sikerüljön a csoda és megmenthessék azt a mintegy harminc házat, melyek a legnagyobb veszélyben vannak.

 

„ Engem már akkor kiráz a hideg, ha azt a szót meghallom, hogy víz, vagy csak rá gondolok! Annak ellenére, hogy a víz az élet alapja… Elmondhatom, hogy Kőröstetétlenen minden lakosnak vízparti ingatlanja van jelenleg, de ez csak akkor lenne jó, ha a Balaton partján élnénk. Így sajnos ettől az ingatlanok árai nem nőnek meg. Ez humorosan hangzik, de egyáltalán nem vicc, hanem véresen komoly. Mindenkinek a 2010-esnél sokkal derűsebb és vidámabb évet kívánok, ilyen borzasztó karácsonya és szilvesztere ne legyen senkinek, mint nekünk! Ezt az évet mind helyi viszonylatban, mind országosan gyorsan felejtsük is el! Igaz, a választások számunkra kedvezően sikerültek minden téren.

Külvilág:

veroniq - 2010.12.31. 12:59:17

Álhír: Truckman nevű felhasználonk megvásárolta a Kéttorony domain nevet, és ezentúl a fenti domain név alatt futó honlapot ő üzemelteti. Legfőbb tevékenysége minden regisztráló azonnali bannolása lesz!

Küldte ezt nekünk: Thomas

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.31. 11:30:32

Új televíziós magazinműsor készül Abonyról, Muppet Show címen, főszerepben Brekivel és Miss Röfivel.

Jövőre sorsolással döntenek az abonyi polgármester személyéről az időszaki választásokon, szól az OVB határozata. A megmérettetésen minden bejelentett abonyi lakos indulhat, korra és nemre való tekintet nélkül.

Mégsem nyílik Abonyban LIDL áruház, helyette az ALDI már alapoz.

Kevés az orvos a Dr. Kostyán Andor rendelőintézetben. Ezért néhány rendelőben inkább Casino és játékterem nyílik, melyet egy helyi vállalkozó üzemeltet majd. Így a betegek legalább nem fognak unatkozni a várakozás során és a hálapénzt is erre a nemes célra költhetik.

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.31. 11:10:28

Extra galéria ITT, fotó: BÉCI

Nem máshol, mint Debrecenben, a kézilabda gálán, ahonnan nem jöttek haza üres kézzel és a MiAbonyunk olvasóit egy rakás amatőr képpel örvendeztették meg. Íme ebből egy csokor. Köszönjük szépen!

Kézilabdagála: döntetlen a sydney-i döntő visszavágóján

A tíz évvel ezelőtti sydneyi olimpia női kézilabdatorna dán-magyar döntőjének "visszavágóján" 21-21-es döntetlen született Debrecenben. A Főnix-csarnokban rendezett Sportface Kézilabda Gálán sokan itt voltak, akik a 2000-es fináléban is.

Azon a tornán mindkét együttes csak hosszabbításban jutott túl a negyeddöntőn - a magyarok az osztrákokat, a dánok a franciákat verték ráadásban -, aztán következett a norvégok elleni 28-23-as, azóta is megismételhetetlen siker, a dánok pedig a dél-koreaiakat győzték le. A döntőben a magyarok már hat góllal is vezettek a második félidő derekán, ám a skandináv együttes innen fordított, és nyert 31-27-re.

Sport:

veroniq - 2010.12.31. 10:58:50

Kiírták a megyei munkaügyi központok az önkormányzati rövid és hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatására vonatkozó pályázataikat, amelyek összesen 40 milliárd forintból valósulnak meg a 2011. január elsejétől életbe lépő új közfoglalkoztatási rendszer keretében.

Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján olvasható pályázati felhívásokból kiderül: a rövid időtartamú közfoglalkoztatás támogatására 28 milliárd, a hosszabb időtartamúra pedig 12 milliárd forint áll majd rendelkezésre, a forrásokat a Munkaerőpiaci Alapból biztosítják. A közfoglalkoztatásra 64 milliárd forint áll rendelkezésre 2011-ben. A 2011. január elsején életbe lépő Nemzeti Közfoglalkoztatási Program keretében a rövid és hosszabb időtartamú önkormányzati közfoglalkoztatás mellett országos közmunkaprogram is indul, ezenkívül a vállalkozásokat is bevonják a hátrányos helyzetű munkanélküliek foglalkoztatásába.

Közélet:

veroniq - 2010.12.31. 10:48:08

Megmentik a strandot?

 

Mivel veszteségesen üzemel az abonyi városi strandfürdő, így merész lépésre szánta el magát a városvezetés. Az abonyi strandon masszázsszalon nyílik, mely tevékenységet a kabinokban saját kezűleg végzi az intézmény vezetője, Romhányi Zoltán, aki igazi hamisíthatatlan „ táj „ masszázzsal kényezteti a vendégeket a rentabilitás elérése érdekében. A megszerzett bevételből végre befedik a nagymedencét is.

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.31. 10:38:40

Az [origo] információi szerint aláírta a december 21-én elfogadott médiatörvényt Schmitt Pál köztársasági elnök. A jogszabály azonban várhatóan csak a hatályba lépése előtti napon, december 31-én jelenik meg a Magyar Közlönyben.

A hatályba lépése előtt utolsó napon, december 31-én jelenik csak meg várhatóan a Magyar Közlönyben a médiatörvény egységes, végleges szövege. Az [origo] információi szerint a december 21-én elfogadott, belföldi és külföldi  tiltakozást is kiváltó jogszabályt már aláírta Schmitt Pál köztársasági elnök, és az államfő hivatala már tovább is küldte azt a közlöny kiadójának.

Közélet:

veroniq - 2010.12.31. 10:32:45

Végre tudják érdemben hasznosítani Abony város főterét, ahol minden hónap utolsó vasárnapján országos állatvásárt tartanak.

 

Az abonyi piacot a műemlék védelmi főfelügyelőség munkatársai védett műemlékké nyilvánították, ezért nem szabad a területen bontási és építési munkálatokat végezni. Ez egyben azt is jelenti, hogy sajnos nem épülhet meg az „ Abony pláza”.

 

A vasútállomás épületében grafitti galéria nyílik, belépőjegy 500 forint/ koponya. Ezt az összeget a MÁV a vörösiszap tragédia áldozatainak megsegítésére fordítja.

 

A Városi Polgárőrség fuzionált a POLICE’R nevű helyi biztonsági céggel. Közösen létrehozták a szervezet testőr tagozatát, mely a polgármester személyes védelméről hivatott gondoskodni.

 

Romhányiné Dr. Balogh Edit úgy döntött, hogy nem jár többet gépkocsival, de kevesebbet sem.

 

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.31. 10:04:55

A TESCO hasznosítja a vizet. Ingyen korcsolyapályát nyit, mely január 15-től üzemel, az általa felduzzasztott lapos és lápos területeken.

 

Az M4-es autópálya mégis érinti Abonyt, a városvezetés úgy döntött, hogy költözünk! A lakosságot hamarosan evakuálják az új területre.

 

Kovács László, az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság elnöke lett az új abonyi rendőr őrsparancsnok.

 

A város új hivatalos honlapjának neve ÉnAbonyom, és kizárólag a polgármester szerkeszti. Hozzászólás és chat fal bejegyzés nem lehetséges.

 

Végre van az abonyi Magyarok Szövetségének is képviselője a testületben! Murvainé Kovács Rita nem bírta tovább és belépett a Magyarok Szövetségébe, melynek férje már régóta tagja.

 

Ha Önöknek is támad ötletük, mely humoros álhírként közzétehető, akkor ne habozzanak, hanem írják meg azt nekünk kommentként itt vagy küldjék el a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre.

Nyehehe:
HUMOR   

Elmúltál már 18? Szeretnél valami különlegességgel előrukkolni ma este a szilveszteri buliban? Hát. Nem egyszerű a dolgod, ha olyan koktélt szeretnél felszolgálni, ami nem drága és nem kell hatvanhat érdekességet beszerezned hozzá. Én mégis segítek egy picit! Fogadjunk, hogy már az összetevők nagy részét bekészítetted! Figyelj és varázsolj, szeretteid örömére.

 

Crustázd a poharakat! Nem káromkodom, ez csupán annyit jelent, hogy a szép ívű, lehetőleg talpas poharad szélét mártsd be vízbe, majd kb. 1 cm szélesen forgasd be kristálycukorba, melyet egy tányérba öntöttél. Ugye milyen szép? Előkészültél?

Közélet:
Első<< Előző1518151915201521152215231524Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok