Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1516151715181519152015211522Következő >>Utolsó

veroniq - 2010.12.31. 11:10:28

Extra galéria ITT, fotó: BÉCI

Nem máshol, mint Debrecenben, a kézilabda gálán, ahonnan nem jöttek haza üres kézzel és a MiAbonyunk olvasóit egy rakás amatőr képpel örvendeztették meg. Íme ebből egy csokor. Köszönjük szépen!

Kézilabdagála: döntetlen a sydney-i döntő visszavágóján

A tíz évvel ezelőtti sydneyi olimpia női kézilabdatorna dán-magyar döntőjének "visszavágóján" 21-21-es döntetlen született Debrecenben. A Főnix-csarnokban rendezett Sportface Kézilabda Gálán sokan itt voltak, akik a 2000-es fináléban is.

Azon a tornán mindkét együttes csak hosszabbításban jutott túl a negyeddöntőn - a magyarok az osztrákokat, a dánok a franciákat verték ráadásban -, aztán következett a norvégok elleni 28-23-as, azóta is megismételhetetlen siker, a dánok pedig a dél-koreaiakat győzték le. A döntőben a magyarok már hat góllal is vezettek a második félidő derekán, ám a skandináv együttes innen fordított, és nyert 31-27-re.

Sport:

veroniq - 2010.12.31. 10:58:50

Kiírták a megyei munkaügyi központok az önkormányzati rövid és hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatására vonatkozó pályázataikat, amelyek összesen 40 milliárd forintból valósulnak meg a 2011. január elsejétől életbe lépő új közfoglalkoztatási rendszer keretében.

Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján olvasható pályázati felhívásokból kiderül: a rövid időtartamú közfoglalkoztatás támogatására 28 milliárd, a hosszabb időtartamúra pedig 12 milliárd forint áll majd rendelkezésre, a forrásokat a Munkaerőpiaci Alapból biztosítják. A közfoglalkoztatásra 64 milliárd forint áll rendelkezésre 2011-ben. A 2011. január elsején életbe lépő Nemzeti Közfoglalkoztatási Program keretében a rövid és hosszabb időtartamú önkormányzati közfoglalkoztatás mellett országos közmunkaprogram is indul, ezenkívül a vállalkozásokat is bevonják a hátrányos helyzetű munkanélküliek foglalkoztatásába.

Közélet:

veroniq - 2010.12.31. 10:48:08

Megmentik a strandot?

 

Mivel veszteségesen üzemel az abonyi városi strandfürdő, így merész lépésre szánta el magát a városvezetés. Az abonyi strandon masszázsszalon nyílik, mely tevékenységet a kabinokban saját kezűleg végzi az intézmény vezetője, Romhányi Zoltán, aki igazi hamisíthatatlan „ táj „ masszázzsal kényezteti a vendégeket a rentabilitás elérése érdekében. A megszerzett bevételből végre befedik a nagymedencét is.

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.31. 10:38:40

Az [origo] információi szerint aláírta a december 21-én elfogadott médiatörvényt Schmitt Pál köztársasági elnök. A jogszabály azonban várhatóan csak a hatályba lépése előtti napon, december 31-én jelenik meg a Magyar Közlönyben.

A hatályba lépése előtt utolsó napon, december 31-én jelenik csak meg várhatóan a Magyar Közlönyben a médiatörvény egységes, végleges szövege. Az [origo] információi szerint a december 21-én elfogadott, belföldi és külföldi  tiltakozást is kiváltó jogszabályt már aláírta Schmitt Pál köztársasági elnök, és az államfő hivatala már tovább is küldte azt a közlöny kiadójának.

Közélet:

veroniq - 2010.12.31. 10:32:45

Végre tudják érdemben hasznosítani Abony város főterét, ahol minden hónap utolsó vasárnapján országos állatvásárt tartanak.

 

Az abonyi piacot a műemlék védelmi főfelügyelőség munkatársai védett műemlékké nyilvánították, ezért nem szabad a területen bontási és építési munkálatokat végezni. Ez egyben azt is jelenti, hogy sajnos nem épülhet meg az „ Abony pláza”.

 

A vasútállomás épületében grafitti galéria nyílik, belépőjegy 500 forint/ koponya. Ezt az összeget a MÁV a vörösiszap tragédia áldozatainak megsegítésére fordítja.

 

A Városi Polgárőrség fuzionált a POLICE’R nevű helyi biztonsági céggel. Közösen létrehozták a szervezet testőr tagozatát, mely a polgármester személyes védelméről hivatott gondoskodni.

 

Romhányiné Dr. Balogh Edit úgy döntött, hogy nem jár többet gépkocsival, de kevesebbet sem.

 

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.31. 10:04:55

A TESCO hasznosítja a vizet. Ingyen korcsolyapályát nyit, mely január 15-től üzemel, az általa felduzzasztott lapos és lápos területeken.

 

Az M4-es autópálya mégis érinti Abonyt, a városvezetés úgy döntött, hogy költözünk! A lakosságot hamarosan evakuálják az új területre.

 

Kovács László, az Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság elnöke lett az új abonyi rendőr őrsparancsnok.

 

A város új hivatalos honlapjának neve ÉnAbonyom, és kizárólag a polgármester szerkeszti. Hozzászólás és chat fal bejegyzés nem lehetséges.

 

Végre van az abonyi Magyarok Szövetségének is képviselője a testületben! Murvainé Kovács Rita nem bírta tovább és belépett a Magyarok Szövetségébe, melynek férje már régóta tagja.

 

Ha Önöknek is támad ötletük, mely humoros álhírként közzétehető, akkor ne habozzanak, hanem írják meg azt nekünk kommentként itt vagy küldjék el a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre.

Nyehehe:
HUMOR   

Elmúltál már 18? Szeretnél valami különlegességgel előrukkolni ma este a szilveszteri buliban? Hát. Nem egyszerű a dolgod, ha olyan koktélt szeretnél felszolgálni, ami nem drága és nem kell hatvanhat érdekességet beszerezned hozzá. Én mégis segítek egy picit! Fogadjunk, hogy már az összetevők nagy részét bekészítetted! Figyelj és varázsolj, szeretteid örömére.

 

Crustázd a poharakat! Nem káromkodom, ez csupán annyit jelent, hogy a szép ívű, lehetőleg talpas poharad szélét mártsd be vízbe, majd kb. 1 cm szélesen forgasd be kristálycukorba, melyet egy tányérba öntöttél. Ugye milyen szép? Előkészültél?

Közélet:

veroniq - 2010.12.31. 09:12:59

Kedves Olvasóink!

Ma a humoré lesz a főszerep honlapunkon! Ennek szellemében álhírekkel és vicces képekkel állunk rendelkezésükre. Ha Önöknek is támad ötletük, mely humoros álhírként közzétehető, akkor ne habozzanak, hanem írják meg azt nekünk kommentként itt vagy küldjék el a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre. Mert nevetni jó és szükséges! Íme az első öt mai álhír, a MiA szerkesztőitől:

  • Romhányiné Dr. Balogh Edit belépett a FIDESZ-be
  • Fekete Tibor vállalkozó üzemelteti tovább a Kossuth éttermet és a pecsenyesütőt
  • Dr. Magyar Gábor levágatta a haját
  • Dr. Egedy Zsolt nagyon belendült és a Református Egyháznak is építtet egy közösségi házat 
  • Dr. Abonyi Viktor kibérelte az új egészségügyi centrumot, mert annyi a betege, hogy csak ott képes praktizálni

/ A képen Romhányiné Dr. Balogh Edit, amint éppen azt mondja a többieknek: Utyulu- putyulu! Nyugszik a kis beteg! /

 

Különvélemény:
HUMOR   

veroniq - 2010.12.30. 20:41:28

Abonyban már autót is lopnak??? Sajnos igen! Ez is benne van a ceglédi rendőrség beszámolójában!

Forrás és részletek: www.panorama-online.hu , médiapartnerünk!

Rögtön egy jó hírrel kezdeném, örömmel tapasztaltuk, hogy a karácsonyi bevásárlások alatt a lopások száma nem emelkedett. Az elmúlt héten szám szerint ugyanannyi bűncselekményt regisztráltunk a területünkön, mint az előző héten. 

Cegléd város vonatkozásában ismét emelkedett az elkövetések száma, Albertirsa illetve Abony  tekintetében viszont csökkenés mutatható ki. Az elmúlt héten 5 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére (3 esetben testi sértés bűntette, 1 esetben gépkocsilopás, 1 esetben trükkös lopás miatt.

Abonyban, a Prohászka utcában egy ház előtt parkoló lezárt Suzuki SX4-es típusú gépkocsit tulajdonítottak el ismeretlen tettesek, a kár 3.7 millió forint.
 

Közbiztonság:

veroniq - 2010.12.30. 20:17:02

Galéria ITT, fotó: Pásztor Imre

Mint arról lapunk már beszámolt Önöknek, a szomszédos Kőröstetétlenen is nagy a baj belvízfornton. Menetek. Karácsony másnapján betört a víz a faluba, 20 cm-s ár hömpölygött az utcákon. Ezek a képen ott és akkor készültek. A polgármester, Pásztor Imre nem látható a képeken. Azért, mert ő is mentett és ő fényképezett.

Külvilág:
Belvíz   
Első<< Előző1516151715181519152015211522Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok