Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7080, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1516151715181519152015211522Következő >>Utolsó

Godó János, Törtel polgármestere újévi köszöntőjében, mely a helyi önkormányzati újságban jelent meg, nagyon sok embernek mondott köszönetet eddig végzett áldozatkész munkájáért. Godó János nagyon elégedett Dr. Kecskeméti Gabriella jegyzővel, aki „ nagy odaadással formált jó közösséget egy erre vágyó szorgalmas csapatból. Segítsége nélkülözhetetlen a feladataim elvégzéséhez. „- mondta a törteli polgármester.

 

Mint kiderült az írásból, Godó János előző munkahelyén remekül érzete magát, mint egy nagy családban, úgyhogy fájó érzésekkel hagyta el azt. Ennek ellenére a hivatali dolgozók barátként befogadták és megkönnyítették számára a beilleszkedést. Törtelen az emberek örömmel adják idejüket, munkájukat, és pénzüket is a közös ügyekért. Így Godó János nagyon bizakodó a jövőt illetően.

Külvilág:
Törtel   

veroniq - 2011.01.07. 11:10:39

Főszerkesztőként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a mai napon két olyan Attilát is köszönthetek, akinek a MiAbonyunk honlap a legrégebbi idők óta a legtöbbet köszönheti.

 

Isten éltesse hát soká Matek nevű számítógép gurunkat, azaz Tóth Attilát és a szinte mindig lusta Polyák Attilát, a Miabonyunk legkiválóbb fotósát ezen a napon.

 

Mateknak küldök egy szelíd cicás képet, azzal a céllal, hogy ossza meg annak látványát két kedvenc pótgyerekemmel is. Polyák Attilának pedig ezzel a képpel üzenem, hogy az átlagember nappal ébren van, éjjel alszik, de Te aztán nem vagy átlagos!

 

Ugyanilyen jókat kívánok minden kedves Attila nevű Olvasónknak szeretettel a többiek nevében!

Különvélemény:

veroniq - 2011.01.07. 08:21:08

A Dr. Kostyán Andor Rendelőintézettel kapcsolatban folyamatosan merülnek fel kósza hírek. Jelenleg az a szóbeszéd tárgya, hogy az intézménynek nincsen érvényes működési engedélye és az épület nem kapta meg a szükséges használatbavételi engedélyt sem.

Egészségünk:
EU   

Megbeszélésünk alapján a csatolt képen levő vadiúj masinkát szeretném eladni, originál bontatlan dobozában. Bővebben a multifunkciós gépről, mely színes fénymásoló, scanner, fax, és nyomtató is egyben, itt olvashatok:  http://syscon.hu/fenymasologep/pdf/c10.pdf

A gép ára 75 000.-Ft, két hónapja még 190e + Áfa-ért lehetett megvásárolni.

 

Segítségedet előre is köszi.

Az érdeklődők ide írjanak kommentként, vagy a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre!

 

Ha Ön is szeretne lakossági apróhirdetést feladni, küldje el a szöveget a szerkesztőség e-mail címére.

Apróhirdetések:

veroniq - 2011.01.06. 10:12:01

Kedves Olvasóink! Most új rovat indul a kertészkedés témakörében, Csernus Gyuri Olvasónk jóvoltából. Ha kérdésük van kertészeti ügyekben, akkor forduljanak hozzá bizalommal itt kommentben van küldjék el, mire kíváncsiak, a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre. Na, akkor lássuk a " medvét ", azaz Gyuri írását:

 

Bár ilyenkor kertünk még téli álmát alussza, ez nem jelenti azt, hogy mi is azt kell tegyük.

Lássuk, melyek a januári teendőink!

 

Ez a legideálisabb hónap arra, hogy gyümölcsfákat, virágzó- és árnyat adó fákat ültessünk, a nyugalmi állapotban levőket megpermetezzük, megmetsszük, és felszámoljuk a gyomokat. Ez a legalkalmasabb idő arra is, hogy megélezzük és megjavítsuk a kaszákat, fűnyírókat, permetezőket, és más kerti gépet.

 

De nézzük sorban:

Fák és cserjék telepítése:
Ha úgy gondoljuk, hogy gyümölcsfákkal vagy néhány virágzó és árnyas fával szeretnénk gazdagítani a kertet, akkor januárban van itt az ideje annak, hogy kiválasszuk és elültessük őket. Mivel a  fák nyugalmi állapotban vannak ilyenkor, a visszaesés valószínűsége igen csekély.

Közélet:

veroniq - 2011.01.06. 09:43:00

Gyalázat: Betörtek a Katolikus Nagytemetőbe

 

Január 5-ről 6-ra virradó éjszaka ismeretlen tettesek betörtek az abonyi Katolikus Nagytemetőbe. Minderről Dr. Egedy Zsolt a világi egyháztanács elnöke tájékoztatta lapunkat, aki gyalázatos tettnek minősítette mindezt. Minden lehetséges zárat feltörtek és így behatoltak az összes épületbe, az irodába, a ravatalozóba, de még a halottasházba is. Jelenleg is folyik a helyszínelés. A vandálok nem vittek el semmit, így vélhetően rongálás miatt fog folyni az eljárás.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.01.05. 21:51:10

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 27. és 2011. január 02. közötti időszakban 41 bűncselekményt történt, mely 16-tal kevesebb az előző hetinél. 35 esetben indult ismeretlen, míg 6 esetben ismert tettes ellen az eljárás. A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában jelentős csökkenés /11/, Abonyban minimális csökkenés /3/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

 

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár számuk 11-gyel csökkent az elmúlt hetihez képest. Az elmúlt héten 3 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 súlyos testi sértés bűntett, 2 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult.

Közbiztonság:

veroniq - 2011.01.05. 15:36:12

" Sajnálom azokat a diákokat akik naponta négy órás utazással jutnak el Karáról a Kinizsi Gimnáziumba. Ez a mai világban elképesztő! Én azt hiszem, hogy szervezetlen fejetlenség van. Sajnos Romhányiné Dr. Balogh Edit sem lobbizott a tömegközlekedésért. "

Citrom-díj:
NEM

veroniq - 2011.01.05. 15:07:23

Kara nemet mondott az abonyi centrumra

 

Jászkarajenő először egy olyan képviselő testületi határozatot hozott, Romhányiné Dr. Balogh Edit faxon megküldött levele után, melyben azt nyilatkozták, hogy ha a lakosság óhajtja, akkor természetesen lehetőségük lesz igénybe venni az abonyi Dr. Kostyán Andor Rendelőintézet szolgáltatásait. De ezt csak úgy vállalták be, hogy nem kötelezték volna a karaiakat arra, hogy ne az eddigi Ceglédre járjanak rendelőintézetbe. Vagyis a területi ellátási kötelezettséget nem szerették volna Abonynak adni. Mint azt Palya István polgármester lapunknak elmondta, sajnos ezt a vagylagosságot a szakhatóság igennek vette. De erről szó nincs.

veroniq - 2011.01.05. 14:36:22

„ Nagyon vigyázz, mert életveszélyes! „ – mondták kedves ismerőseim, amikor megtudták, hogy hová készülök. Találós kérdésem van Önök felé! Hol is készült ez a szép téli kép? Hol a madár sem jár, ahol a fagy az úr, amit a havazások óta nem takarítottak le. Az autók csúszkálnak, haladni hatvannal lehet, vagy annyival sem. A híd után lejt az út, volt olyan ismerősöm, aki majdnem a mély vízzel telt árokban kötött ki autójával. Megint mást traktorral kellett kiemelni az árokból! Kitalálták?

Citrom-díj:
Utak   
Első<< Előző1516151715181519152015211522Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok