Mi Abonyunk - Abonyt agyonhallgatják
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.04.21. 12:13:00

Médiapartenrünk, a  www.panorama-online.hu honlapján megjelent az elmúlt hét bűnügyi krónikája, melyet a Ceglédi rendőr Kapitányság munkatársai készítettek. Nos, Abonyról egyetlen ominózus mondat szerepel csupán, melyben azt tudatják, hogy jelentősen nőtt a bűncselekmények száma. Hogy mi történt már megint, mindannyian tudjuk és a saját bőrünkön is érzékelhetjük, viszont erről a zsaruk egy szót sem írnak. Íme a bűnügyi krónika, Abony nélkül:

 

 Bűnügyi Krónika

Az elmúlt héten átlag feletti bűncselekményszámot regisztráltunk területünkön, Abony vonatkozásában jelentős a növekedés. Az egyes bűncselekmény kategóriákat tekintve elmondható, hogy a lopások számában minimális emelkedés történt.


5 alkalommal került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán, 3 esetben testi sértés miatt, két esetben, pedig gépjárműlopás miatt: 1. Az egyik testi sértés Tápiószőlősön történt, amely során a szomszédok egy korábbi konfliktust kívántak megoldani és békülési szándékkal iszogatni kezdtek, amely azonban további problémákat okozott és az egyik fél egy fahusánggal bántalmazta a sértettet, aki 8 napon belüli sérüléseket szenvedett.


2. A másik eset Albertirsán történt, amikor a szüleivel élő felnőtt korú elkövető szólalkozott össze ittas állapotban szüleivel, amely során édesapját annak járóbotjával többször fejen ütötte, aki a bántalmazás során, 8 napon belüli sérüléseket szenvedett.


3. A harmadik eset Cegléd területén történt, amikor is az egyik szórakozóhelyen az italozó sértett szóváltásba keveredett egy általa ismert személlyel, aki a sértettet bántalmazta így 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.


4. Az egyik gépjárműlopás Cegléden, a Szolnoki úton történt, amikor is az utcán parkoló Lada típusú személygépjárművet tulajdonította el ismeretlen tettes
5. A másik esetben a Rákóczi úton járó motorral parkoló Opel típusú személygépjárműbe ugrott be az ismeretlen elkövető és hajtott el vele. A sértett azonnal értesítette hatóságunkat és a szolgálatban lévő járőrök rá is találtak az időközben leállított gépjárműre. Az elkövető gyalogosan próbált elmenekülni, amely során a Bürgeház dűlőben egy másik gépjárműbe beszállt, amelyben szintén benne volt a gyújtáskapcsoló, de azt nem tudta beindítani. Az elkövető így elfogásra került.
Az elkövető ebben az esetben rövid idő alatt két járművet is talált, amelyben benne voltak a kulcsok, ezért fontos kihangsúlyozni, hogy járó motorral valamint a nyitott állapotban lévő gépjárművet ne hagyjuk őrizetlenül, illetve a hatóságot azonnal értesítsük az észlelést követően.

Közlekedési Hírek

Közlekedés területén szintén emelkedés figyelhető meg a balestek tekintetében az elmúlt héthez viszonyítva. Két esetben történt súlyos sérüléssel járó baleset:

1. A 441-es úton Cegléd felől Nagykőrös irányába közlekedő személygépjármű haladása során lovaskocsi előzésébe kezdett, melyet a szembejövő jármű miatt nem tudott befejezni, járművét az útpadkára kormányozta, ahol tehergépjárművel ütközött.
2. Törtelen a sportpálya mellett közlekedő motoros nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és kanyarodása közben elesett, mely során utasa 8 napon túl gyógyuló felkartörést szenvedett.

Az utóbbi időszakra jellemző, hogy az anyagi káros balesetek oka a vadelütés, ezért fokozottan figyelemre van szükség főként külterületen. A kerékpárosok illetve a személygépjárművel közlekedők is folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak az utakon.

Balesetmentes közlekedést és további szép napot kívánunk mindenkinek!
 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
De agyonám!

Truckman -

2011.04.21. 17:49:43

A CR88 "Ügyeleti jelentés" című reggeli műsorában se hallani (szinte) semmit sem Abonyról! KUSS van! Azaz KUSSOLTATÁS!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok