Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Szerző: veroniq
Első<< Előző1517151815191520152115221523Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.01.02. 20:10:51

Az Újszászi úton a Bagoly felé kóborol egy fajtiszta berni pásztor kutyus.

Próbáltam itt tartani, de sajnos a mi házőrzőnk nem tűri a konkurenciát. :( Akinek hiányzik, az Újszászi-,Szabadság út környékén keresse!

Forrás: Krisztinka nevű Olvasónk a chatfalról

Állatvilág:
Kutya   

Dr. Harmath Ferenc hétfőn és kedden még nem rendel, mivel meghalt az édesanyja és a temetésre el kellett utaznia. Reméljük, hogy szerdán már rendel, ha az útviszonyok is olyanok lesznek, hogy haza tudnak jönni. Köszönjük a megértést a betegek részéről. Helyettes doktor természetesen lesz az eddigieknek megfelelően. Asszisztensek ott lesznek a rendelőben. (idézet az üzenőfalról)

Szerkesztőink és olvasóink nevében ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket a doktor úrnak és családjának.

Egészségünk:
Orvosok   

veroniq - 2011.01.02. 16:43:53

MŰHOLD FIGYELŐ nevű kedves Olvasónk üzenete következik:

Minden abonyinak boldog űj évet kívánok!

A képek 4 tanulsága a 2011-es évre:
      
   1. Mindenkinek lehet malaca!  
   2. Soha ne adjuk fel! - A halál torkában is boldogok lehetünk.
   3. Szeressük és tiszteljük szüleinket és anyatigrisként óvjuk gyermekeinket!  
A SZERETET ŐRZI MEG AZ ORSZÁGUNKAT A JÖVŐ NEMZEDÉK SZÁMÁRA.
   4. Az anyai ösztön vak, ahogy a gyermeki szeretet is.        2011 legfontosabb kérdései:

    1. Kire ütött ez a gyerek? Bezzeg az én időmben.......!
    2. Mennyit változtat majd ezen a nemzedéken az új Nemzeti Alaptanterv?

                                                 MŰHOLD FIGYELŐ


Különvélemény:

veroniq - 2011.01.02. 16:07:23

Filléres felszereléssel lehallgathatóak a GSM-hívások

 

Idén már néhány ezer forintos felszereléssel képes volt GSM-hálózaton zajló hívásokat lehallgatni az a biztonsági szakértő, aki egy tavalyi hackerkonferencián még néhány milliós berendezésével demonstrálta mobilhálózatok gyengeségeit. Bár a mintegy húszéves technológia ma már öregnek számít, kellő odafigyeléssel, egyelőre a szolgáltatók megakadályozhatják ügyfeleik lehallgatását.

Karsten Nohl kriptográfiai szakértő 2009-ben, a berlini Chaos Computer Club Congress (CCC) hackerkonferencián mutatta be azt, hogy miként lehet feltörni a GSM-hálózatokon alkalmazott, a beszédkommunikáció titkosítását végző algoritmust.

Közbiztonság:
Telefon   

veroniq - 2011.01.02. 15:59:22

 

Kedves Olvasónk Pancsa remek álhíredkkel lepett meg bennünket! Íme egy csokor ebből. Azt gondolom, hogy jobb, mintha én írtam volna... Minden téren! Üdv és kellemes olvasgatást: LŐVE

A jövő évi városi karácsonyi rendezvények szervezését a képviselő-testület tagjai bonyolítják le. Mint, egy modern betlehem, bemutatják az eredeti szakmájukat, illetve hobbijukat. Dr. Magyar Gábor rackajuhokat terel a Főtér környékén, mely mellett állandó ügyeletet Dr. Egedy Zsolt lát el. Kovács László saját termelői borát kínálja, forralt fűszerbor keverékkel. A macskajaj elkerülésére mobil ügyeleti szolgálatot lát el Dr. Abonyi Viktor és Romhányiné Dr. Balogh Edit. Munkájukat Murvainé Kovács Rita és Hosszúné Palotai Erika segíti.

Fekete Tibor ingyen kóstolókkal mutatja be, milyen étkeket fogyasztanak a város gyermekei a hétköznapokon. Innovatív ötletekkel bővített hidegtálakat szolgálnak fel a térre látogatóknak.

Nyehehe:
HUMOR   

veroniq - 2011.01.02. 15:09:09

Multik lázadása?

 

Szankciókat követel a magyar kormány ellen tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók, és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt - írta a hétvégén a Die Welt című német lap online kiadása egy december 15-én íródott közös levélre hivatkozva.

A lap birtokába került ötoldalas dokumentum szerint a prominens vállalatvezetők egyebek mellett arra szólítják fel az Európai Bizottságot, hogy "győzze meg a magyar kormányt a befektetőket érintő törvényes keretek stabilitásának jelentőségéről és bírja rá Budapestet a jogtalan terhek visszavonására".

Gazdaság:

veroniq - 2011.01.02. 14:20:25

Több októl is az Egészségügyi centrum éve lesz a 2011-es esztendő. Egyrészt azért, mert az épületet végre birtokba vehetik az orvosok és egészségügyi dolgozók, akik hamarosan itt fogadhatják majd a betegeket. A másik ok az, hogy létrejött egy önkormányzati vizsgálóbizottság, mely az építkezés és a projekt kivitelezése közben felmerült anomáliákat lesz hivatott felkutatni. Gond és baj pedig akad bőven. Ennek ellenére a szervezet még nem ülésezett. Igaz, Kelemen Tibor elnök súlyos beteg és jelenleg lábadozik. Ez a tény azonban csak elodázhatja, és nem halaszthatja el a vizsgálatot. Lapinformációink szerint például soha nem készült tételes átadás- átvételi jegyzőkönyv az előző fővállalkozó GEN-ÉP és a megrendelő abonyi önkormányzat között és ez teljesen szabálytalan.

Citrom-díj:

veroniq - 2011.01.02. 13:47:43

Olvadás: Még nagyobb a baj

 

Elkövetkezett, amitől mindenki rettegett. Melegebbre fordult az idő az országban. A jégkorszak időszakosan véget ért. Igaz ez örömhír is lehetne, azonban a belvízzel sújtott területeken tovább folytatódik a rémálom. Sajnos nincs ez másképpen Abonyban sem. Az árkok, vízgyűjtők színültig teltek, sok ház forog közvetlen veszélyben. A 24. óra sajnos már elmúlt. Még Zsemlye Gábor tűzoltó parancsnok is csak széttárni tudta a kezét az M1 híradójában és ezzel egyben elismerte, hogy tavasszal végképp tehetetlenek lesznek. A baj talán még nagyobb lesz, mint gondolnánk.

Citrom-díj:
Belvíz   

veroniq - 2011.01.02. 12:57:21

A mai napon, 2011. január 2-án az abonyi Idősek Otthonában nem mindennapos eseményre került sor. Az intézmény életében először köszöntöttek egy idős lakót, aki éppen 100. születésnapját ünnepli. Extra galéria: ITT

Közélet:
Idősek   

veroniq - 2010.12.31. 13:08:30

Abony városa nyerte el a jövő évi távúszó világbajnokság rendezési jogát, melyet az Abonyi bel- és külterületi vizeken rendeznek meg.

 

Kinizsi Pláza néven új bevásárló központ nyílik Abonyban, a polgármesteri hivatal épületében. A Hivatal átköltözik a Kossuth étterembe.

 

Pályázatot írnak ki a Főtér hasznosítására. Az illetékeseket minden megoldás érdekli, a bányászati tevékenység kivételével!

 

Ha Önöknek is támad ötletük, mely humoros álhírként közzétehető, akkor ne habozzanak, hanem írják meg azt nekünk kommentként itt vagy küldjék el a szerkesztoseg@miabonyunk.hu címre.


 

Nyehehe:
HUMOR   
Első<< Előző1517151815191520152115221523Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok