Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Oktatás
Első<< Előző41424344454647Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.05.09. 19:42:31

Galéria ITT található a Hangfoglalóróll!

 

 Hangfoglaló Hétfő a Somogyiban

 

A Somogyi Imre Általános Iskola diákjaiból és tanáraiból álló zenekar és énekkar ebben az évben először vesz rész a Hangfoglaló Hétfőn. A Hangfoglaló Hétfő egy országos verseny, amelyen részt vehet Magyarország bármely általános és középiskolája, annak énekkarai, zenekarai, osztályai, vagy az iskola, iskolák osztályaiból alakított csoportok. A nevezők idén az „Egy életen át kell játszani” c. dalt adták elő május 9.-én délelőtt 11:00 – kor. Az előadásról készíteni kell egy videofelvételt, melyet fel fognak tölteni a www.hangfoglalasonline.hu oldalra és itt lehet majd szavazni a produkciókra 2011. május 16. és június 09. között.

Oktatás:
Somogyi   

Galéria ITT található a Kicsinyek kórusáról!

 

 Aranyosak” lettek a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és AMI Kicsinyek Kórusa

 

2011.május 7-én szombaton a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és AMI Kicsinyek Kórusa Érden járt, hogy megmérettesse magát a XVII. Regionális és II. Országos Kórusfesztiválon. A kórus Január óta készül az eseményre, energiát, időt, plusz énekkari próbákat nem kímélve. Az utazó kórus létszáma 50 fő volt. Nagy segítségünkre volt Polyákné Györe Nelli néni, aki felvállalta az énekkar zongorakíséretét. Virág Anett, és az utazó kísérők - többek között társintézményünk igazgatója Bakosné Kocsi Judit-. A csapat szombat reggel 7 órakor indult neki az útnak. A szervezők igen nagy szeretettel fogadtak minket, drukkoltak nekünk és mindenben a segítségünkre voltak. Az Érdiek 500 főt fogadtak és láttak vendégül.

Oktatás:
Gyulai   

veroniq - 2011.05.09. 17:17:11

Galéria ITT található a kirándulásról!

 

Hírek a Pingvines ovi Pillangó csoportjáról

 

Május 2-ra kirándulást szerveztünk közösen a szülőkkel a helyi Vadasparkba. Az idő is kegyes volt hozzánk, mert igaz, hogy borúsan indult a reggel, de a délelőtt folyamán kisütött  a nap. Míg mi végignéztük az állatokat, addig a szülők előkészítették a bográcsba ebédünket. Dömökné Évi lelkes anyuka összefogásával serénykedtek a tűz körül. A paprikás krumpli olyan finomra sikerült, hogy szinte mind elfogyott. Nagyon örültünk, hogy olyan állatokat is megfigyelhettünk, amire csak itt van lehetőségünk. Élményekkel gazdagon, kissé elfáradva hagytuk el a Parkot. Ezúton is köszönjük a lehetőséget Tóth Tibornak, hogy a gyerekeket ingyenesen vendégül látta. Köszönjük a szülők aktív támogatását, közreműködését a sikeres napért.

 

Kriszti néni és Gabi néni

Oktatás:

Kőröstetétlenen pár éve még a helyi általános iskola megmaradásáért küzdöttek. Mára azonban nagyot változott a világ. A polgármester, Pásztor Imre ugyanis merész lépésre szánta el magát és felajánlotta intézményüket működtetésre a Református Egyháznak. Arany Zsolt, a Ceglédi Református Általános Iskola igazgatója meglehetősen bevállalós típus, ezt példázza, hogy erre a felkérésre nem mondott nemet. Igaz, erősen gondolkodott rajta. Ma a helyett, hogy az állami szűkös normatívát felesben önkormányzat pénzből kellene kiegészíteni vagy meg kellene szüntetni a kis település általános iskoláját, szépen gyarapodnak. Nem csupán létszámban nincs már hiány, de minden eszközük is rendelkezésre áll a közelmúltban szépen felújított iskolában, mely a Ceglédi Református Általános Iskola tagintézményeként működik. Sikersztori. Mondhatnánk, és tényleg az is.

Oktatás:

veroniq - 2011.05.08. 20:30:56

 

Galéria ITT található az eseményről, fotó: LŐVE

 

A 20 éves iskolaotthont ünnepelték szombaton kicsik és nagyok a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulájában. Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester mondott ünnepi beszédet és a régi, valamint a mostani pedagógusok elismerésben részesültek. ÍÍme egy kis képes beszámoló minderről. 

 

Az elhangzott beszéd szövege:

Oktatás:
Oktatás   
Gyulai   

veroniq - 2011.05.06. 19:03:45

Ünnepeljünk együtt!

 

Nagyon sok szeretettel hívunk és várunk minden

volt iskolaotthonos tanítványunkat, hozzátartozóikat

2011. május 7-én 15 órára

a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulájában

az iskolaotthon fennállásának

20. évfordulója

alkalmából rendezett ünnepségünkre.

 

A műsorban fellépnek jelenlegi tanítványaink. Rendezvényünk táncházzal, és beszélgetéssel zárul. Az üvegfolyosón az iskolaotthonos életetekről láthattak képeket, emlékeket. Ekkor vehetitek át „Az első 20 évünk” című jubileumi kiadványunkat is.

                                                                                                         Iskolaotthonos tanító nénik

Oktatás:
Iskola   

admin - 2011.05.06. 15:37:31

Sörös Éva csellistái tartotak növendékhangversenyt a zeneiskolában. Képgaléria ITT található az eseményről.

Oktatás:

veroniq - 2011.04.30. 23:14:37

Szinte mindenki szeretne idegen nyelveket beszélni, de még mindig csak keveseknek adataik meg hazánkban, hogy valóban birtokában legyenek egy ütőképes nyelvtudásnak. Még kevesebben vannak azok, akik napi szinten használják is azt, amit elsajátítottak.

Oktatás:
Oktatás   
Katedra   

admin - 2011.04.30. 20:50:24

A kinizsis ballagásról galéria ITT

Oktatás:

veroniq - 2011.04.22. 13:14:35

Az Arany János úti óvoda falai mára már eléggé elkoptak az óvodai évek alatt. Ezzel leginkább az ott dolgozók, az oda járó gyermekek és szüleik szembesülnek nap, mint nap.  Ennek okán a szülők összefogtak és felkerestek olyan cégeket, akik közintézmények javára ajánlanak fel festékeket, építőanyagokat és az Önkormányzat segítségével megszépítik az ovit. A pályázat anyagát Abony Város Önkormányzat Településfejlesztési osztálya készítette el a szülők közreműködésével, mely sikerrel zárult. A megkeresett cégek közül a Trilak Festékgyártó Kft ajánlotta fel a felújításhoz szükséges anyagokat, melyeket április 20 –án adták át az óvoda vezetőjének Sátorné Tóth Melindának

Oktatás:
Első<< Előző41424344454647Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok