Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Kultúra
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

Szurkoljunk együtt az abonyi fiúkból álló, nagykőrösi énekessel beerősített zenekarnak! Szerkesztőségünk és Olvasóink, Abony város lakossága nevében is sok sikert kívánunk!

Akik figyelemmel kísérik az X-Faktor e heti reklámfilmjét ismerős arcokat láthatnak a beharangozóban. Az ismerősök pedig nem mások mint az abonyi The Crossroads tagjai. Ahogyan már a korábbiakban írtunk róla a fiúk nagy megmérettetésre készülnek és ígéretük szerint ütős szerepléssel mutatkoznak be a népszerű tehetségkutató műsorban.

 


Folytatásért katt a címre!

Kultúra:
Abony   

 

Nomen est omen. Talán igaz, talán nem, hogy a nevünk hatással van életünkre, jövőnkre. Így lehet ez a The Crossrods, vagyis „Keresztutak” nevű együttes esetében is, melynek tagjai nyolc éve vágtak a rockzenei útkeresésbe. A 2008-ban alakult abonyi zenekarnak idejekorán döntenie kellett: beáll a sláger zenét játszó bandák sorába, vagy egy nehezebb irányt véve saját utat választ. A fiúk végül az önálló út keresése mellett határoztak és visszanyúltak a blues, rock gyökerekhez. 

Kultúra:
Abony   

 

Életének 87. évében vasárnap éjszaka meghalt Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel. A kormány Csoóri Sándort saját halottjának tekinti.

Csoóri Sándor 1930. február 3-án született Zámolyon. Kétszeres Kossuth-díjas (1990, 2012) és kétszeres József Attila-díjas (1954, 1970) magyar költő, esszéíró, prózaíró, politikus, aki a Magyarok Világszövetségének elnökeként a Duna Televízió létrehozását kezdeményezte, valamint a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja volt.

Kultúra:

 

 RepTár

A RepTár, a Szolnoki interaktív Repülőmúzeum a hazai hadászati repülés és történelem szerelmeseinek egyik zarándokhelye lesz 2016 szeptemberétől, amely olyan különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Kelet Európában is egyedülálló.

Kultúra:
Szolnok   

 

Az abonyi tarka borjú


Rajzpályázat


A Nagyabonyi Színkör pénzdíjas rajzpályázatot ír ki a helyi iskolák diákjainak, rajz-szakköreinek.
Első díj: 5000 Ft. II. díj: 3000 Ft. III. díj: 2000 Ft. (Adományokból tárgyi jutalom)
Határidő: 2017. március 10.
Eredményhirdetés: 2017. március 15.
 

Kultúra:

Püspöki- Markó Ágnes tánctanártól, versenytáncostól megtudtam, hogy ebben az évben is lesz Abonyban társastánc tanfolyam az Abonyi Lajos Művelődési Házban. Sok gyermek számára volt igen népszerű ez a lehetőség, így újra indítanak csoportot. A tanfolyam szeptember 14-én indul, a tervek szerint egy egész tanévre szól. 
Elsősorban 6-14 éves korosztály számára hirdetik a lehetőséget. A tervek szerint szerdánként 16:15-17:15-ig tartják az órákat. A tandíj: 12.500 Ft/ első félév (5 hónap). 

Kultúra:
Tánc   

Az Athanaeum Kiadó és a General Press Kiadó ajánló videója a 87. Ünnepi Könyvhét alkalmából
(Az eredeti "A szenzációs négyes" dal és kampány Geszti Péter és Berkes Gábor munkája. A videót az alkotók engedélyével forgattuk újra - köszönjük a bizalmat! )

Szereplők:
Jandácsik Pál író, Az állatok maszkabálja szerzője (Athenaeum)
Kiss Béla szerkesztő (General Press)
Klausz Melinda közösségi média specialista, A közösségi média nagykönyve szerzője (Athenaeum)
Virág Emília író, a Sárkánycsalogató szerzője (Athenaeum)

Kultúra:
Abony   

Az Abonyi Lajos Művelődési házban működő balett haladó csoportja, szombaton Szolnokon járt a VI. Szolnoki Táncművészeti fesztivál és Koreugráfus versenyen. 

Kultúra:
Abony   

veroniq - 2016.05.23. 18:40

 

A Csoportterápia a Madách Színház musical pályázatának első helyezettje volt. A komédia három férfiről és három nőről szól, akik csoportterápián vesznek részt különféle problémáik miatt. Az eredmény: két óra fergeteges szórakozás. Nagykőrösi Ifjúsági Musical Színpad június 11-én 18 órakor mutatja be tehetséges fiatalok közreműködésével.

Kultúra:
Abony   

 

Mindig nagy szeretettel számolunk be Olvasóinknak a Crossroads zenekar háza táján történt eseményekről. Most ismét egy fontos mérföldkőhöz jutottak el. Mi pedig ismételten gratulálunk! Pető Bence, a zenekar forntembere írja:

Gödöllőn jártunk vasárnap, ahol a Jam For Nature zenei tehetségkutatón vettünk részt. A rendezvény egy 3 napos sorozat volt összesen 20 „versenyzővel”. Az amatőr felállástól a jazz konzervatóriumos zenészekig széles volt a paletta.

Kultúra:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok