Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Kultúra
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

Szurkoljunk együtt az abonyi fiúkból álló, nagykőrösi énekessel beerősített zenekarnak! Szerkesztőségünk és Olvasóink, Abony város lakossága nevében is sok sikert kívánunk!

Akik figyelemmel kísérik az X-Faktor e heti reklámfilmjét ismerős arcokat láthatnak a beharangozóban. Az ismerősök pedig nem mások mint az abonyi The Crossroads tagjai. Ahogyan már a korábbiakban írtunk róla a fiúk nagy megmérettetésre készülnek és ígéretük szerint ütős szerepléssel mutatkoznak be a népszerű tehetségkutató műsorban.

 


Folytatásért katt a címre!

Kultúra:
Abony   

 

Nomen est omen. Talán igaz, talán nem, hogy a nevünk hatással van életünkre, jövőnkre. Így lehet ez a The Crossrods, vagyis „Keresztutak” nevű együttes esetében is, melynek tagjai nyolc éve vágtak a rockzenei útkeresésbe. A 2008-ban alakult abonyi zenekarnak idejekorán döntenie kellett: beáll a sláger zenét játszó bandák sorába, vagy egy nehezebb irányt véve saját utat választ. A fiúk végül az önálló út keresése mellett határoztak és visszanyúltak a blues, rock gyökerekhez. 

Kultúra:
Abony   

 

Életének 87. évében vasárnap éjszaka meghalt Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel. A kormány Csoóri Sándort saját halottjának tekinti.

Csoóri Sándor 1930. február 3-án született Zámolyon. Kétszeres Kossuth-díjas (1990, 2012) és kétszeres József Attila-díjas (1954, 1970) magyar költő, esszéíró, prózaíró, politikus, aki a Magyarok Világszövetségének elnökeként a Duna Televízió létrehozását kezdeményezte, valamint a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja volt.

Kultúra:

 

 RepTár

A RepTár, a Szolnoki interaktív Repülőmúzeum a hazai hadászati repülés és történelem szerelmeseinek egyik zarándokhelye lesz 2016 szeptemberétől, amely olyan különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Kelet Európában is egyedülálló.

Kultúra:
Szolnok   

 

Az abonyi tarka borjú


Rajzpályázat


A Nagyabonyi Színkör pénzdíjas rajzpályázatot ír ki a helyi iskolák diákjainak, rajz-szakköreinek.
Első díj: 5000 Ft. II. díj: 3000 Ft. III. díj: 2000 Ft. (Adományokból tárgyi jutalom)
Határidő: 2017. március 10.
Eredményhirdetés: 2017. március 15.
 

Kultúra:

Püspöki- Markó Ágnes tánctanártól, versenytáncostól megtudtam, hogy ebben az évben is lesz Abonyban társastánc tanfolyam az Abonyi Lajos Művelődési Házban. Sok gyermek számára volt igen népszerű ez a lehetőség, így újra indítanak csoportot. A tanfolyam szeptember 14-én indul, a tervek szerint egy egész tanévre szól. 
Elsősorban 6-14 éves korosztály számára hirdetik a lehetőséget. A tervek szerint szerdánként 16:15-17:15-ig tartják az órákat. A tandíj: 12.500 Ft/ első félév (5 hónap). 

Kultúra:
Tánc   

Az Athanaeum Kiadó és a General Press Kiadó ajánló videója a 87. Ünnepi Könyvhét alkalmából
(Az eredeti "A szenzációs négyes" dal és kampány Geszti Péter és Berkes Gábor munkája. A videót az alkotók engedélyével forgattuk újra - köszönjük a bizalmat! )

Szereplők:
Jandácsik Pál író, Az állatok maszkabálja szerzője (Athenaeum)
Kiss Béla szerkesztő (General Press)
Klausz Melinda közösségi média specialista, A közösségi média nagykönyve szerzője (Athenaeum)
Virág Emília író, a Sárkánycsalogató szerzője (Athenaeum)

Kultúra:
Abony   

Az Abonyi Lajos Művelődési házban működő balett haladó csoportja, szombaton Szolnokon járt a VI. Szolnoki Táncművészeti fesztivál és Koreugráfus versenyen. 

Kultúra:
Abony   

veroniq - 2016.05.23. 18:40

 

A Csoportterápia a Madách Színház musical pályázatának első helyezettje volt. A komédia három férfiről és három nőről szól, akik csoportterápián vesznek részt különféle problémáik miatt. Az eredmény: két óra fergeteges szórakozás. Nagykőrösi Ifjúsági Musical Színpad június 11-én 18 órakor mutatja be tehetséges fiatalok közreműködésével.

Kultúra:
Abony   

 

Mindig nagy szeretettel számolunk be Olvasóinknak a Crossroads zenekar háza táján történt eseményekről. Most ismét egy fontos mérföldkőhöz jutottak el. Mi pedig ismételten gratulálunk! Pető Bence, a zenekar forntembere írja:

Gödöllőn jártunk vasárnap, ahol a Jam For Nature zenei tehetségkutatón vettünk részt. A rendezvény egy 3 napos sorozat volt összesen 20 „versenyzővel”. Az amatőr felállástól a jazz konzervatóriumos zenészekig széles volt a paletta.

Kultúra:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok