Mi Abonyunk - Merre vezet a The Crossroads útja
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.09.27. 20:42

 

Nomen est omen. Talán igaz, talán nem, hogy a nevünk hatással van életünkre, jövőnkre. Így lehet ez a The Crossrods, vagyis „Keresztutak” nevű együttes esetében is, melynek tagjai nyolc éve vágtak a rockzenei útkeresésbe. A 2008-ban alakult abonyi zenekarnak idejekorán döntenie kellett: beáll a sláger zenét játszó bandák sorába, vagy egy nehezebb irányt véve saját utat választ. A fiúk végül az önálló út keresése mellett határoztak és visszanyúltak a blues, rock gyökerekhez. Újragondolták a „nagy öregeket” többek között a Led Zeppelint, a Rolling Stonest, Jimmy Hendrixet, Eric Claptont, majd kiléptek a próbateremmé avanzsált garázsból és nekivágtak rögös útjuknak.

 

 


Az évek során folyamatosan formálódó együttes három abonyi zenésze (Zelei Kristóf/dob/, Pető Bence/gitár/, Petrucz György /basszusgitár/) a nagykőrösi Szeleczki Dáviddal talált közös hangot és állított össze koncertanyagot, amit 2016-ban egyre több helyen mutattak be sikerrel.

 

 


Az idei év tavasz folyamatos koncertezéssel telt, az elmúlt hónapokban fővárosi és vidéki klubokban jártak. Időközben szakmai és közönség visszajelzéseket is kaptak, hisz megnyerték a BME Schönercz kollégiuma által kiírt tehetségkutatót, majd a tavasz derekén a Ceglédi Utcazene Fesztiválon kapták meg a zsűri különdíját. Májusban Gödöllőn a JamForNature tehetségkutatón 2 díjat is elhoztak, a legjobb férfi énekest, valamint a legjobb hangzás elismerését. A zenekar talán egyik legnagyobb eredménye eddig, hogy részt vehetett az Egri Utcazene Fesztiválon, amit így értékeltek: „Ha a fődíjat nem is nyertük el, de a 2 nap amit ott töltöttünk, meggyőzött minket arról, hogy van értelme a befektetett munkának. Olyan és annyi pozitív visszajelzést kaptunk, amivel jó időre felvérteztük magunkat és azóta is tart a lendület. Karácsony János és az egész zsűri külön is kíváncsiak voltak a produkciónkra.”

 

 


A hogyan és merre tovább kérdés tekintetében is elszántan nyilatkoznak a fiúk
„Mivel komoly szándékaink vannak a zenéléssel, folyamatosan dolgoz(t)unk a saját ötletek dallá formálásán, reményeink szerint a nem túl távoli jövőben (talán még idén) sikerül összehozni egy kislemezt, amivel újabb szintre emelkedhetünk. Mindez mellett úgy döntöttünk, hogy megméretjük magunkat egy nagyszabású tehetségkutatón is, ezért jelentkeztünk a szeptember 24-én kezdődő X-Faktorba. Szeretnénk ott is minél jobb eredményt elérni.”
Kíváncsian várjuk tehát, hogy merre vezet a „The Crossroads” útja és bízunk benne, hogy a fiúk jó irányba indulnak tovább.

 


 

Kultúra:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Szép este volt: Abonyiak csodálatos szereplése a Szolnoki Szimfonikusok Újévi Koncertjén

Kivonulással fenyeget a SPAR

KIrály Izabella szerint kevés abonyi vevő a kultúrára

ESZENYI ENIKŐ: TAHI TÓTH LÁSZLÓ A LEGNAGYOBB MŰVÉSZEK KÖZÉ TARTOZOTT

Nótások találkoztak Abonyban

Pető Zsolt, Abony Város polgármestere nyitotta meg az országos rendezvényt

Nagykőrös: Hiszem, hogy a Nagykőrösi Arany János Muzeális Gyűjtemény olyan érték, melyet minden magyar embernek látnia kell

Előkészületben a Nagyabonyi Színkör újabb előadása

Kedvenc abonyi rapperünk ismét beindult :)

Remek tanszaki hangverseny a Bihariban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok