Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7485, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Kultúra
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.12.09. 14:47

 

Két óra kacagás!
2017. január 14-én, szombaton, 18h-kor
az Abonyi Lajos Művelődési Házban (Abony Kálvin u. 1.)
a Nagyabonyi Színkör és a SZÖSZ Comedy
előadására várjuk kedves nézőinket!
Az est első részében:
"Ej, mi a SZÖSZ!"
A SZÖSZ Comedy fergeteges előadásában a klasszikus és zenés stand-up mellett szerepet kap a színház is!
BURSZÁN VERA és CSÁNYI ERIKA műsora, „a hülyeség jó!”
Az est második részében a

Kultúra:

 

Fazekas- Tatár Csilla tanárnő írja:  Ismételten volt lehetősége a fuvolista palántáimnak élveznie a nemzetközi hírű fuvolaművésznő HORGAS ESZTER mester kulzusát, melyen szépen helytálltak és rengeteg tapasztalattal tértek haza. A gyerekeknek fantasztikus élményben lehetett részük. Mindez november 24-én volt a Kultúra Házában. IDE kattintva látható minderről fényképgaléria

Kultúra:

 

Abony város önkormányzatának képviselő- testülete november végi ülésén döntött az Abonyi Lajos Művelődési Ház Múzeumi Kiállítóhely igazgatójának posztjáról. Ismét a sokat bizonyított és remek szakmai munkáűt végző Simon Szabinát választották meg a képviselő- testület tagjai. Munkája végzéséhez ezúton kívánunk további sok sikert szeretettel! Gratulálunk Abony város lakosságának nevében. LŐVE, kép: facebook

Kultúra:
Abony   

nbsp;Hétvégén újra megszólal a zene a Nyárfa Presszóban és várja a bulizni vágyó vendégeket! Pénteken egy retro bulival kedveskednek a szervezők, szombaton pedig az elektronikus zene fog dominálni! Hamarosan egy igazi Rock koncert is lesz! Nem tudod hova menj hétvégén??? Irány a megújult Nyárfa Presszó a Mol benzinkút mögött! 

Kultúra:
Abony   
Buli   

 

Szeleczki Dávid, a Jaggers együttes énekese tette közzé facebook oldalán az alábbiakat: Drága Barátaim! Kedves Jaggers fanok :) Imádott szavazók :) Nagyon nagyon köszönjük az eddigi bizalmat. Rengeteg szavazatot. Rengeteg szeretetet és pozitív mindenséget :) Hihetetlen élmény és boldogság volt az X-faktor színpadán lenni. Amint tudok mindenkinek visszaírok a holnapi nap folyamán (de ma elmegyek berúgni :D) Sokan kérdezitek, hogy el vagyunk-e kanászodva. Őszintén megmondom, hogy nem. Nagyon boldogok vagyunk és örülünk annak, hogy a cél amiért jelentkeztünk ebbe a versenybe, az teljesült. Ugyanis sok levelet kapok és kaptunk, hogy megfogtunk azért egy kis réteget a ROCK zenével. És IGEN 2016 van és ÉLJEN A ROCK AND ROLL :) Köszönünk mindenkinek mindent :) Szeretünk Titeket. És a továbbiakról jelentkezünk mindenképpen :) <3 Love U All :) <3 - Fotó: faceboook

 

Kultúra:
Abony   

IDE kattintva megnézhető a produkciójuk

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk

Három zenekar került az élő showba, íme a névsor -  Szombat este ByeAlex választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával az X-Faktor élő showjába. A zenekarok közül a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers állhat majd fel jövő hét szombaton 20 órától az X-Faktor színpadára.

A zenekarok kategóriájában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője segített a döntésben ByeAlexnek.

III. Országos Bihari János Hegedű- és Vonós Kamarazenei Fesztivál -  2016.október 19. -   Idén már hagyományszerűen, szám szerint harmadik alkalommal rendezte meg zeneiskolánk az egyre népszerűbb és mind inkább ismerté váló vonós találkozóját, a Bihari Fesztivált.

Kultúra:

 

 Természetesen nem csak magát a zenekart, hanem annak minden tagját is. Szerkesztőségünk, olvasóink és Abony Város lakossága nevében is ezúton kívánunk nekik sok boldog születésnapot, és sok- sok örömzenét!

Az Abonyi Kürtegyüttes 25. fennállásának évfordulója alkalmából egy CD-t is kiadott, Sr. Hubertus Mise címmel, melyet a Bihari János Zeneiskola egyik tantermében vettek fel, Kovács Tibor és Olgyai Gábor segítő közreműködésével. Meséli lapunknak adott interjújában boldogan a zenekar vezetője, Csáki Kálmán. A zenekart 25 évvel ezelőtt ő maga alapította. A beszélgetés apropóját az is adta, hogy egy nagyon nívós rendezvényen léptek fel Szolnokon a közelmúltban, ahová már nem első alkalommal Szalay Ferenc polgármester meghívásából érkeztek.

Kultúra:
Abony   

A hétvégén az X-Faktor mentor házában zenél a továbbjutásért az abonyi-nagykőrösi fiatalokból álló együttes. A srácok hangos sikerrel léptek tovább az első válogatóból, majd a táborban egy „kapott” dallal győzték meg újra a zsűrit. Az együttesket mentoráló Bay Alex a tábor végén a hat legjobb és egyben a mentorházba jutó együttesek közé választotta az abonyi bandát.

Kultúra:
Abony   

 

A The Crossroads egy Led Zeppelin Mash Up-pal készült, és szó szerint felszántották a színpadot. A produkció végére mind a négy mentor felállt a székéből, a közönség pedig állva ünnepelte a srácokat!

Kultúra:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok