Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Kultúra
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.12.09. 14:47

 

Két óra kacagás!
2017. január 14-én, szombaton, 18h-kor
az Abonyi Lajos Művelődési Házban (Abony Kálvin u. 1.)
a Nagyabonyi Színkör és a SZÖSZ Comedy
előadására várjuk kedves nézőinket!
Az est első részében:
"Ej, mi a SZÖSZ!"
A SZÖSZ Comedy fergeteges előadásában a klasszikus és zenés stand-up mellett szerepet kap a színház is!
BURSZÁN VERA és CSÁNYI ERIKA műsora, „a hülyeség jó!”
Az est második részében a

Kultúra:

 

Fazekas- Tatár Csilla tanárnő írja:  Ismételten volt lehetősége a fuvolista palántáimnak élveznie a nemzetközi hírű fuvolaművésznő HORGAS ESZTER mester kulzusát, melyen szépen helytálltak és rengeteg tapasztalattal tértek haza. A gyerekeknek fantasztikus élményben lehetett részük. Mindez november 24-én volt a Kultúra Házában. IDE kattintva látható minderről fényképgaléria

Kultúra:

 

Abony város önkormányzatának képviselő- testülete november végi ülésén döntött az Abonyi Lajos Művelődési Ház Múzeumi Kiállítóhely igazgatójának posztjáról. Ismét a sokat bizonyított és remek szakmai munkáűt végző Simon Szabinát választották meg a képviselő- testület tagjai. Munkája végzéséhez ezúton kívánunk további sok sikert szeretettel! Gratulálunk Abony város lakosságának nevében. LŐVE, kép: facebook

Kultúra:
Abony   

nbsp;Hétvégén újra megszólal a zene a Nyárfa Presszóban és várja a bulizni vágyó vendégeket! Pénteken egy retro bulival kedveskednek a szervezők, szombaton pedig az elektronikus zene fog dominálni! Hamarosan egy igazi Rock koncert is lesz! Nem tudod hova menj hétvégén??? Irány a megújult Nyárfa Presszó a Mol benzinkút mögött! 

Kultúra:
Abony   
Buli   

 

Szeleczki Dávid, a Jaggers együttes énekese tette közzé facebook oldalán az alábbiakat: Drága Barátaim! Kedves Jaggers fanok :) Imádott szavazók :) Nagyon nagyon köszönjük az eddigi bizalmat. Rengeteg szavazatot. Rengeteg szeretetet és pozitív mindenséget :) Hihetetlen élmény és boldogság volt az X-faktor színpadán lenni. Amint tudok mindenkinek visszaírok a holnapi nap folyamán (de ma elmegyek berúgni :D) Sokan kérdezitek, hogy el vagyunk-e kanászodva. Őszintén megmondom, hogy nem. Nagyon boldogok vagyunk és örülünk annak, hogy a cél amiért jelentkeztünk ebbe a versenybe, az teljesült. Ugyanis sok levelet kapok és kaptunk, hogy megfogtunk azért egy kis réteget a ROCK zenével. És IGEN 2016 van és ÉLJEN A ROCK AND ROLL :) Köszönünk mindenkinek mindent :) Szeretünk Titeket. És a továbbiakról jelentkezünk mindenképpen :) <3 Love U All :) <3 - Fotó: faceboook

 

Kultúra:
Abony   

IDE kattintva megnézhető a produkciójuk

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk

Három zenekar került az élő showba, íme a névsor -  Szombat este ByeAlex választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visz magával az X-Faktor élő showjába. A zenekarok közül a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers állhat majd fel jövő hét szombaton 20 órától az X-Faktor színpadára.

A zenekarok kategóriájában Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője segített a döntésben ByeAlexnek.

III. Országos Bihari János Hegedű- és Vonós Kamarazenei Fesztivál -  2016.október 19. -   Idén már hagyományszerűen, szám szerint harmadik alkalommal rendezte meg zeneiskolánk az egyre népszerűbb és mind inkább ismerté váló vonós találkozóját, a Bihari Fesztivált.

Kultúra:

 

 Természetesen nem csak magát a zenekart, hanem annak minden tagját is. Szerkesztőségünk, olvasóink és Abony Város lakossága nevében is ezúton kívánunk nekik sok boldog születésnapot, és sok- sok örömzenét!

Az Abonyi Kürtegyüttes 25. fennállásának évfordulója alkalmából egy CD-t is kiadott, Sr. Hubertus Mise címmel, melyet a Bihari János Zeneiskola egyik tantermében vettek fel, Kovács Tibor és Olgyai Gábor segítő közreműködésével. Meséli lapunknak adott interjújában boldogan a zenekar vezetője, Csáki Kálmán. A zenekart 25 évvel ezelőtt ő maga alapította. A beszélgetés apropóját az is adta, hogy egy nagyon nívós rendezvényen léptek fel Szolnokon a közelmúltban, ahová már nem első alkalommal Szalay Ferenc polgármester meghívásából érkeztek.

Kultúra:
Abony   

A hétvégén az X-Faktor mentor házában zenél a továbbjutásért az abonyi-nagykőrösi fiatalokból álló együttes. A srácok hangos sikerrel léptek tovább az első válogatóból, majd a táborban egy „kapott” dallal győzték meg újra a zsűrit. Az együttesket mentoráló Bay Alex a tábor végén a hat legjobb és egyben a mentorházba jutó együttesek közé választotta az abonyi bandát.

Kultúra:
Abony   

 

A The Crossroads egy Led Zeppelin Mash Up-pal készült, és szó szerint felszántották a színpadot. A produkció végére mind a négy mentor felállt a székéből, a közönség pedig állva ünnepelte a srácokat!

Kultúra:
Abony   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok