Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
Első<< Előző9101112131415Következő >>

veroniq - 2013.01.18. 11:57

Ónos eső miatt csúszósak az utak a megyében, reggel több baleset is történt az utakon. Reggel háromnegyed hétig négy műszaki mentéshez riasztották a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó egységeit. 6.35-kor elakadt egy betegszállító Öcsöd belterületén. Két beteget szállított, a tűzoltók kivontatták az elakadt kocsit, senkinek nem történt baja. Öcsöd és Kunszentmárton között a 44-es úton (64-65 km szelvénynél) egy rakománnyal megrakott teherautó csúszott meg, tűzoltók a helyszínen.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.11. 15:23

Délelőtt fél tizenegyig nyolc balesetnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak a megye útjain- Nyolc baleset történt a csúszós utakon Jász-Nagykun-Szolnok megyében a délelőtti órákban. Senki nem sérült meg, de a tűzoltók szinte félóránként vonultak. A legkritikusabb a 4-es főút karcagi-kisújszállási szakasza. Hajnalban egy nyergesvontató csúszott árokba Karcagnál.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 18:04

Bátorság érdemjelet kapott a katasztrófavédelmi mobil labor vezetője- Pintér Sándor belügyminiszter Bátorságért érdemjelet adományozott Klemann László tűzoltó főhadnagynak, a közelmúltban történt hatvani ipari balesetben tanúsított hősies helytállásáért. Nyitrai László tűzoltó zászlós és Koós Zoltán tűzoltó hadnagy pedig emlékérmet kapott Bakondi György tűzoltó altábornagy, katasztrófavédelmi főigazgatótól, ugyancsak a hatvani baleset kapcsán. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.06. 10:08

Súlyos baleset történt a reggeli órákban (fél nyolc előtt) a négyes főúton, Karcagnál., a 164-es kilométerszelvénynél. Két kocsi ütközött, négyen meghaltak, négyen pedig megsérültek a karambolban. Az egyik kocsiban ülő két férfi és egy nő kisebb sérüléseket szenvedett, a másik autóban viszont négyen vesztették életüket. Egy nő és három férfi az áldozata a szerencsétlenségnek, a velük utazó kisbabát sikerült életben kiemelni a kocsiból. Érte mentőhelikopter érkezett, kórházba szállították. A rendőrség, a mentők, a karcagi tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre, a halottakat a tűzoltók emelték ki a járműből. 

Közbiztonság:
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.28. 14:58

Néhány tanács, hogy balesetmentes legyen az ünnep!- A pirotechnikai eszközök vásárlására és alkalmazására szigorú szabályok vonatkoznak: • Csak engedéllyel rendelkező elárusító helyen szabad vásárolni! • A padláson és a pincében pirotechnikai terméket tárolni tilos! • Felhasználásig tartsa a terméket védősapkában vagy az ellenőrzött csomagolásban! • Tárolja és használja vízmentesen a pirotechnikai eszközt!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 23:38

Minden valószínűség szerint gázkonvektortól felhevült nádroló okozott tüzet Szolnokon a közelmúltban. Október 12-én egy Kisfaludy úti három emeletes lakóház egyik erkélyének ajtaja gyulladt ki, a tűz a tetőre is átterjedt. Csak a gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhető, hogy a lángok nem okoztak nagyobb pusztítást. A tűzoltásvezető beszámolója szerint a lakásban nem tartózkodott senki, így be kellett törniük az ajtót.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 14:48

Problémák az egységes rendészeti ruházat körül- Elrontott méret, hibás főigazgató-helyettesi utasítás, a tűzoltói munkához vélhetően alkalmatlan anyag: itt az új, egységes rendészeti ruházat. Tollár Tibor tű. dandártábornok, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese a tűzoltók részére október 8-tól elrendelte a 10M gyakorlóruházat viselését.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.04. 10:20

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2012-ben 15 alkalommal vonultak sérült gázvezetékhez a tűzoltók. A beavatkozásokon több száz embert kellett kimenekíteniük, vagy ideiglenesen biztonságos helyre terelniük. Legutóbb 2012. szeptember 11-én Jászfényszarun történt gázvezeték-sérülés, amikor egy munkagép szakította át a vezetéket. Akkor több mint 240 embert, közöttük iskolásokat, óvodásokat kellett biztonságba helyezni.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.28. 18:28

Bárki kipróbálhatja, milyen a tűzoltóélet Szolnok Napján. Izgalmas bemutatókkal, játékos feladatokkal, emelőkosárral, füstsátorral várja az érdeklődőket a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség a Szapáry út elején felállított információs pontnál. Ugyanitt toborzást is tartanak, tűzoltónak és önkéntes polgári védelmi szolgálatra is jelentkezhetnek azok, akik kedvet és bátorságot éreznek ehhez a munkához.

 

Szolnok Napján (szeptember 1-jén) délelőtt 10 órától délután 6 óráig elméletben és gyakorlatban is kipróbálhatják magukat az érdeklődők a kitelepített eszközök és a jelenlévő tűzoltók segítségével. 

Részletek a címre kattintva.

Külvilág:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.14. 09:43

Operatív törzs vigyázza a szolnoki ünneplők biztonságát augusztus 20-án- Külön helyszíni operatív törzset állít föl a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltsége (Szolnoki KvK) az augusztus 20-i nagyszabású városi rendezvény biztosítására. A kirendeltség területén a Szent István napi ünnepek közül a szolnokin kívül az augusztus 19-ére tervezett törökszentmiklósi rendezvény létszáma indokolja....

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok