Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
Első<< Előző9101112131415Következő >>

veroniq - 2013.01.29. 17:03

A Mezőtúrról Tiszaföldvárra vezető úton, nem sokkal 12 óra után egy takarmányszállító tartálykocsi műszaki hiba miatt keresztbefordult az úton, és azt teljes szélességében eltorlaszolta. A gépkocsi és a pótkocsija közé egy fa szorult, amit a kiérkező mezőtúri hivatásosos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.23. 09:21

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola!- Két műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók ma éjjel-reggel (jan. 23.) Éjjel egy óra előtt Cibakházán csúszott le egy mentőautó az útról, a tiszaföldvári tűzoltók percek alatt kihúzták az elakadt járművet, az abban szállított beteget egy másik mentőautó átvette, senkinek nem történt baja. Jászberényben reggel öt órakor egy kisteherautó csúszott árokba, a berényi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, kihúzták drótkötéllel, nem történt sérülés.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.22. 09:42

Az Országos Meteorológiai Szolgálat első fokú riasztást adott ki Pest megye több területére. A riasztás alapján ónos esőre kell számítani a megye valamennyi kistérségében. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felhívja a lakosság, és a közúti közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, közlekedési stílusukat az időjárásnak megfelelően válasszák meg.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.18. 12:03

„Segítség, rosszul vagyok!” bajbajutott tinédzser kért segítségek a tisztektől- Bajbajutott tinédzseren segítettek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai. A középiskolás lány egy parkban kért segítséget, miután, állítása szerint, ismerősei cigarettával kínálták, amitől rosszul lett. A lány többször hányt, majd el is ájult, a mentőket a két tiszt hívta ki hozzá.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.18. 11:57

Ónos eső miatt csúszósak az utak a megyében, reggel több baleset is történt az utakon. Reggel háromnegyed hétig négy műszaki mentéshez riasztották a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó egységeit. 6.35-kor elakadt egy betegszállító Öcsöd belterületén. Két beteget szállított, a tűzoltók kivontatták az elakadt kocsit, senkinek nem történt baja. Öcsöd és Kunszentmárton között a 44-es úton (64-65 km szelvénynél) egy rakománnyal megrakott teherautó csúszott meg, tűzoltók a helyszínen.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.11. 15:23

Délelőtt fél tizenegyig nyolc balesetnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak a megye útjain- Nyolc baleset történt a csúszós utakon Jász-Nagykun-Szolnok megyében a délelőtti órákban. Senki nem sérült meg, de a tűzoltók szinte félóránként vonultak. A legkritikusabb a 4-es főút karcagi-kisújszállási szakasza. Hajnalban egy nyergesvontató csúszott árokba Karcagnál.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 18:04

Bátorság érdemjelet kapott a katasztrófavédelmi mobil labor vezetője- Pintér Sándor belügyminiszter Bátorságért érdemjelet adományozott Klemann László tűzoltó főhadnagynak, a közelmúltban történt hatvani ipari balesetben tanúsított hősies helytállásáért. Nyitrai László tűzoltó zászlós és Koós Zoltán tűzoltó hadnagy pedig emlékérmet kapott Bakondi György tűzoltó altábornagy, katasztrófavédelmi főigazgatótól, ugyancsak a hatvani baleset kapcsán. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.06. 10:08

Súlyos baleset történt a reggeli órákban (fél nyolc előtt) a négyes főúton, Karcagnál., a 164-es kilométerszelvénynél. Két kocsi ütközött, négyen meghaltak, négyen pedig megsérültek a karambolban. Az egyik kocsiban ülő két férfi és egy nő kisebb sérüléseket szenvedett, a másik autóban viszont négyen vesztették életüket. Egy nő és három férfi az áldozata a szerencsétlenségnek, a velük utazó kisbabát sikerült életben kiemelni a kocsiból. Érte mentőhelikopter érkezett, kórházba szállították. A rendőrség, a mentők, a karcagi tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre, a halottakat a tűzoltók emelték ki a járműből. 

Közbiztonság:
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.28. 14:58

Néhány tanács, hogy balesetmentes legyen az ünnep!- A pirotechnikai eszközök vásárlására és alkalmazására szigorú szabályok vonatkoznak: • Csak engedéllyel rendelkező elárusító helyen szabad vásárolni! • A padláson és a pincében pirotechnikai terméket tárolni tilos! • Felhasználásig tartsa a terméket védősapkában vagy az ellenőrzött csomagolásban! • Tárolja és használja vízmentesen a pirotechnikai eszközt!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 23:38

Minden valószínűség szerint gázkonvektortól felhevült nádroló okozott tüzet Szolnokon a közelmúltban. Október 12-én egy Kisfaludy úti három emeletes lakóház egyik erkélyének ajtaja gyulladt ki, a tűz a tetőre is átterjedt. Csak a gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhető, hogy a lángok nem okoztak nagyobb pusztítást. A tűzoltásvezető beszámolója szerint a lakásban nem tartózkodott senki, így be kellett törniük az ajtót.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok