Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.11.09. 16:38

 

Sínekre tévedt bivalyokat gázolt egy vonat a Hortobágyon vasárnapra virradóra. A Hajdú-Bihar megyei Ohat-Pusztakócs területén, a halastói megálló közelében tévedt a sínekre egy csorda, a vonat három bivalyt ütött el, közülük egy nem élte túl az ütközést, kettő megsérült. Ezeket erőgéppel emelték le a sínekről, de később kényszervágásra ítélték az állatokat.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.28. 14:39

Soha ennyien nem neveztek még a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának úszóversenyére. A 2015-ös viadalnak a ceglédi városi uszoda adott otthont, csaknem kétszázan álltak rajtkőhöz, többen, mint korábban valaha.
Soha ennyien nem neveztek még a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának úszóversenyére. A 2015-ös viadalnak a ceglédi városi uszoda adott otthont, csaknem kétszázan álltak rajtkőhöz, többen, mint korábban valaha.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.23. 11:48

 

Szombaton, február 21-én Albertirsán, a Fő utca egyik kétszintes társasházának első emeleti lakásából érkezett riasztás a Katasztrófavédelem munkatársaihoz, szén- monoxid mérgezés gyanúja miatt. A helyszínre a dabasi tűzoltóság munkatársai vonultak ki, akik megállapították, hogy a lakásban valóban nagyon magas a szén- monoxid koncentráció, két személyt kórházba szállítottak mérgezés gyanújával.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.21. 20:55

Jász- Nagykun Szolnok megyében 21 helyszínen várjuk a gyermekeket az első - a katasztrófavédelem szervezésében országosan mindenütt egy időben tartandó - gyermeknapra május 24-én. Délelőtt 10 órától nyílnak meg a laktanyák kapui, ahol lelkes tűzoltók tárják majd fel az itt zajló élet titkait, vezetik be a gyerekeket a szakma rejtelmeibe. A gyermeknapra érkező gyerekeket reményeink szerint családtagjaik is elkísérik, őket is szeretettel várjuk.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.02. 20:55

Beszakadt egy ló alatt egy befedett, használaton kívüli emésztőgödör még május elsején Kétpón. Az állat nyugodtan tűrte a viszontagságokat, de nem tudott önerejéből kijutni a gödörből, gazdája ezért a mezőtúri tűzoltók segítségét kérte. A tűzoltók létrán jutottak le hozzá, és végül kihúzták a lovat a gödörből. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.05. 10:53

Ifjúsági verseny Cegléden- A Magyar Polgári Védelmi Szövetség által meghirdetett, a Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség által megrendezésre kerülő Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny, az idei évben április 4-én került lebonyolításra, a Cegléd Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság laktanyájában.
A vetélkedőt Földi László Cegléd Város Polgármestere nyitotta meg, és köszöntötte a résztvevőket, a felkészítő tanárokat és a rendezvény szervezőit.
A rendezvénysorozat célja, hogy együttműködve a Rendőrséggel és Karitatív szervezetekkel a lakosság szűkebb, de sérülékenyebb részének, az ifjúságnak, a megnövekedett biztonsági kihívásokra történő felkészítésnek elősegítése és a felnövekvő nemzedék tudatos, környezetkímélő gondolkodásmódjának, az önvédelmi és segítő magatartás kialakításának elősegítése. Képgaléria IDE kattintva

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.26. 13:56

 

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon készült márciusi pszichológiai jelentés bemutatja, hogy a tűzoltók állomány helyzete közel sem olyan rózsás, mint ahogy azt bemutatják, vagy egyesek hiszik. Az elkészült anyag összehasonlítja az állomány jelenlegi pszichés helyzetét a 2013. évi időszakos alkalmassági vizsgálatok eredményei alapján. 2013-ban mintegy 1100 fő vett részt időszakos pszichikai vizsgálaton, amelynek során sok esetben javasoltak szolgálat ellátás mellett pszichológiai tanácsadást, illetve meglehetősen gyakran küldtek el a dolgozót megfelelő szakellátásra, gondozásra.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.24. 14:29

Lapinformációink szerint a Katasztrófavédelem híradásaiban szereplő ház, mely szerdán égett, a Radák út végével szemben van. Az idős tulajdonos a közelmúltban hunyt el, gyermeke azóta is szépen rendben tartja a házat. Kívülről az épületen tűznyomok nem láthatók, de az anyagi kár ennek ellenére jelentős. Íme, a Katasztrófavédelem híre minderről:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.18. 09:53

Amikor a híradásokban áradó folyókról, belvízről, villám árvízről, szélviharról, vagy más természeti pusztításról hallunk, akkor bizonyára sokan gondolkozunk el azon, hogy vajon hogyan is tudnánk segíteni.  2012 márciusától Pest megyében már nagyon sokan tudják erre a választ. Most ők várják leendő társaikat. Keressük azon 18. életévét betöltött Pest megyében lakó-, vagy tartózkodási hellyel rendelkező magyar állampolgárokat, akik kedvet éreznek az önkéntes munkához, szívesen tennének annak érdekében, hogy lakóhelyük környezete biztonságosabbá váljon, szívesen segítene a bajba jutott embertársain, szerettein, és a barátain.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.16. 15:32

Karcag 4. számú főközlekedési út Ipari park körforgalom.-  A jelzett helyen egy Scania nyergesvontató vontatmánya megbillent, rakománya rekeszes sör volt. A rakomány szétszóródott az úttesten /üvegtörmelék, rekesztörmelék/. A 4-es számú főközlekedési úton váltakozó irányban haladt a forgalom. A gépjármű nem ütközött, személyi sérülés nem történt. Közútkezelő értesítve lett. Az állomány a törmeléket az út szélére lehúzta, helyszínt a rendőrségnek átadta.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok