Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.05.02. 20:55

Beszakadt egy ló alatt egy befedett, használaton kívüli emésztőgödör még május elsején Kétpón. Az állat nyugodtan tűrte a viszontagságokat, de nem tudott önerejéből kijutni a gödörből, gazdája ezért a mezőtúri tűzoltók segítségét kérte. A tűzoltók létrán jutottak le hozzá, és végül kihúzták a lovat a gödörből. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.05. 10:53

Ifjúsági verseny Cegléden- A Magyar Polgári Védelmi Szövetség által meghirdetett, a Cegléd Katasztrófavédelmi Kirendeltség által megrendezésre kerülő Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny, az idei évben április 4-én került lebonyolításra, a Cegléd Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság laktanyájában.
A vetélkedőt Földi László Cegléd Város Polgármestere nyitotta meg, és köszöntötte a résztvevőket, a felkészítő tanárokat és a rendezvény szervezőit.
A rendezvénysorozat célja, hogy együttműködve a Rendőrséggel és Karitatív szervezetekkel a lakosság szűkebb, de sérülékenyebb részének, az ifjúságnak, a megnövekedett biztonsági kihívásokra történő felkészítésnek elősegítése és a felnövekvő nemzedék tudatos, környezetkímélő gondolkodásmódjának, az önvédelmi és segítő magatartás kialakításának elősegítése. Képgaléria IDE kattintva

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.26. 13:56

 

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon készült márciusi pszichológiai jelentés bemutatja, hogy a tűzoltók állomány helyzete közel sem olyan rózsás, mint ahogy azt bemutatják, vagy egyesek hiszik. Az elkészült anyag összehasonlítja az állomány jelenlegi pszichés helyzetét a 2013. évi időszakos alkalmassági vizsgálatok eredményei alapján. 2013-ban mintegy 1100 fő vett részt időszakos pszichikai vizsgálaton, amelynek során sok esetben javasoltak szolgálat ellátás mellett pszichológiai tanácsadást, illetve meglehetősen gyakran küldtek el a dolgozót megfelelő szakellátásra, gondozásra.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.24. 14:29

Lapinformációink szerint a Katasztrófavédelem híradásaiban szereplő ház, mely szerdán égett, a Radák út végével szemben van. Az idős tulajdonos a közelmúltban hunyt el, gyermeke azóta is szépen rendben tartja a házat. Kívülről az épületen tűznyomok nem láthatók, de az anyagi kár ennek ellenére jelentős. Íme, a Katasztrófavédelem híre minderről:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.18. 09:53

Amikor a híradásokban áradó folyókról, belvízről, villám árvízről, szélviharról, vagy más természeti pusztításról hallunk, akkor bizonyára sokan gondolkozunk el azon, hogy vajon hogyan is tudnánk segíteni.  2012 márciusától Pest megyében már nagyon sokan tudják erre a választ. Most ők várják leendő társaikat. Keressük azon 18. életévét betöltött Pest megyében lakó-, vagy tartózkodási hellyel rendelkező magyar állampolgárokat, akik kedvet éreznek az önkéntes munkához, szívesen tennének annak érdekében, hogy lakóhelyük környezete biztonságosabbá váljon, szívesen segítene a bajba jutott embertársain, szerettein, és a barátain.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.16. 15:32

Karcag 4. számú főközlekedési út Ipari park körforgalom.-  A jelzett helyen egy Scania nyergesvontató vontatmánya megbillent, rakománya rekeszes sör volt. A rakomány szétszóródott az úttesten /üvegtörmelék, rekesztörmelék/. A 4-es számú főközlekedési úton váltakozó irányban haladt a forgalom. A gépjármű nem ütközött, személyi sérülés nem történt. Közútkezelő értesítve lett. Az állomány a törmeléket az út szélére lehúzta, helyszínt a rendőrségnek átadta.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.15. 13:52

 A Ceglédi Kistérségben a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Másodfokú (narancssárga) riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád és Pest megye egyes kistérségeire a megerősödő szél miatt. A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 km/órát. Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megye bizonyos járásaiban elsőfokú (citromsárga) riasztás van érvényben.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 15:49

Látványos volt, ahogy a tűzoltók a daru kezelésének fortélyait gyakorolták ma a Panel úton. A főszereplő rajtuk kívül egy teherkocsi, amit pilleként emelt a magasba a szolnoki daru. A gyakorlatot a szolnoki tűzoltó-parancsnokság B csoportjának tartották, a feladat egy csaknem tizenöt tonnás, hatalmas monstrum felemelése volt. A teherkocsit felkötözni, stabilan rögzíteni, majd megemelni és áthelyezni nem egyszerű feladat, szerencsére ez most sem okozott gondot.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.03. 13:17

Területi rendeltetésű műszaki mentő csoport felkészítése a Ceglédi Járásban-  2014.február 26-án került sor Abonyban, a Pest megye területi rendeltetésű polgári védelmi szervezetének felkészítésére. Az alapkiképzésen a műszaki csoportba beosztottak vettek részt. A rendezvényen Dr. Terbe-Szabó Csilla, Ceglédi Járási Hivatal hivatalvezetője a Helyi Védelmi Bizottság elnöke, valamint Cseh Norbert a Helyi Védelmi Bizottság védelmi ügyintézője is megjelent. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.10. 14:40

Komposztáló telep égett Tiszapüspökiben ma reggel -  A felhalmozódott égő, parázsló komposzthegy oltása hosszú időn keresztül eltartott, reggel fél nyolctól délelőtt tizenegy óráig dolgoztak a törökszentmiklósi önkormányzati és a szolnoki hivatásos tűzoltók. A komposzt a Vörösmarty utca végén lévő telepen gyulladt ki, egy 30 x 10 méteres halom égett, nem sérült meg senki, épületek nem voltak veszélyben.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok