Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Címke: "katasztrófavédelem"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.01.06. 11:07

 

Egy tűzifa tárolására használt melléképületben keletkezett tűz Cegléden, a Búvár utcában, kedd kora délutáni órákban. A teljes terjedelmében égő harminckét négyzetméteres helyiség tüzét a ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el, illetve akadályozták meg a lángok a főépületre való továbbterjedését. A tűzben személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.03. 11:08

 

Teljes terjedelmében égett nyolcvan négyzetméteres tanyaépület Csemőn, a Labát dűlőn, szombat délelőtt. Az épületben egy idős asszony tartózkodott, aki kimenekült az égő házból, könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért őt a mentők kórházba szállították. Az ingatlan egy kevésbé lakott területen helyezkedett el, ezért a tüzet az arra közlekedők csak később észlelték.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.02. 16:49

 

Igaz, hogy hozzánk a ceglédiek is vonulnak, de NEKIK is nagyon hálásak vagyunk, és kívánunk nekik szerkesztőségünk és olvasóink nevében is Boldog Új Évet!  - December harmincegyedikén minden hivatásos tűzoltólaktanyában a „ B” csoport teljesít szolgálatot, ők vigyázzák az emberek biztonságát szilveszterkor. Szolnokon a műveletirányítókkal, a főügyeletessel és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal egészül ki a csapat, az események, riasztások hozzájuk futnak be, mondhatni, ők mozgatják a szálakat.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.29. 10:53

Kunmadarason, egy Táncsics Mihály úti portán gyulladt ki egy melléképület hétfőn este. Egy hatvan négyzetméteres vályog épület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.23. 11:40

 

Földszinti, több lakásos sorház egy lakásának előszobájában tűz keletkezett kedd délután Cegléden, a Lövölde utcában. A ceglédi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották a tüzet, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A lakás füsttel telítődött, a tűz következtében károsodott a bejárati ajtó, valamint a ház elektromos hálózata is, ezért lakosságvédelmi intézkedésre került sor.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.18. 09:41

 

Szereléshez felbillentett kamionfülke zuhant egy emberre a négyes főút Törökszentmiklós - Surjány közötti szakaszán, a 132-es kilométerszelvénynél csütörtökön. A halálos baleset a Debrecen felé haladó oldalon, egy parkolóban történt. Az esethez, a társszervek mellett, a szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak. A tűzoltók két oldalról feszítővágóval emelték meg a kamionfülkét, így fértek hozzá a baleset áldozatához.
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.09. 16:38

 

Sínekre tévedt bivalyokat gázolt egy vonat a Hortobágyon vasárnapra virradóra. A Hajdú-Bihar megyei Ohat-Pusztakócs területén, a halastói megálló közelében tévedt a sínekre egy csorda, a vonat három bivalyt ütött el, közülük egy nem élte túl az ütközést, kettő megsérült. Ezeket erőgéppel emelték le a sínekről, de később kényszervágásra ítélték az állatokat.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.28. 14:39

Soha ennyien nem neveztek még a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának úszóversenyére. A 2015-ös viadalnak a ceglédi városi uszoda adott otthont, csaknem kétszázan álltak rajtkőhöz, többen, mint korábban valaha.
Soha ennyien nem neveztek még a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos pontszerző bajnokságának úszóversenyére. A 2015-ös viadalnak a ceglédi városi uszoda adott otthont, csaknem kétszázan álltak rajtkőhöz, többen, mint korábban valaha.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.23. 11:48

 

Szombaton, február 21-én Albertirsán, a Fő utca egyik kétszintes társasházának első emeleti lakásából érkezett riasztás a Katasztrófavédelem munkatársaihoz, szén- monoxid mérgezés gyanúja miatt. A helyszínre a dabasi tűzoltóság munkatársai vonultak ki, akik megállapították, hogy a lakásban valóban nagyon magas a szén- monoxid koncentráció, két személyt kórházba szállítottak mérgezés gyanújával.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.21. 20:55

Jász- Nagykun Szolnok megyében 21 helyszínen várjuk a gyermekeket az első - a katasztrófavédelem szervezésében országosan mindenütt egy időben tartandó - gyermeknapra május 24-én. Délelőtt 10 órától nyílnak meg a laktanyák kapui, ahol lelkes tűzoltók tárják majd fel az itt zajló élet titkait, vezetik be a gyerekeket a szakma rejtelmeibe. A gyermeknapra érkező gyerekeket reményeink szerint családtagjaik is elkísérik, őket is szeretettel várjuk.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok