Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2011.01.12. 10:19:18

Cikk lelőhelye, médiapartnerünknél: www.panorama-online.hu

 

Íme a Ceglédi Rendőr Kapitányság területén történt bűncsekemények heti összegzése. Karán verekedés, Ceglédbercelen a vonaton rablás, csalók az interneten!

 

Az elmúlt héten ismét szerencsésen alakult a bűnügyi helyzet területünkön, átlag alatti bűncselekmény számot regisztráltunk. Hasonlóan jól alakult a kiemelt bűncselekmények helyzete is, ugyanis mindössze kettőről szereztünk tudomást.

 

Az egyik esetben két férfi verekedett össze Jászkarajenőn egy családi konfliktus alkalmával, melynek eredménye 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülés lett.

A másik eset egy rablás, mely Ceglédbercel környékén a vonaton történt. A hazafelé utazó sértettet vette körbe három ismeretlen személy, és értékeinek átadására szólították fel őt. Mivel a sértett nem adott át semmit, ezért bántalmazták, ám eközben szerencsére más utasok érkeztek a fülkébe, így az elkövetők elmentek. Mindhármuk beazonosítása, és elfogása megtörtént, megindult velük szemben a bűntetőeljárás. Ami fontos, több vonaton történt ilyen jellegű cselekmény elkövetésével is gyanúsíthatók a  fenti beazonosított elkövetők.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.10. 11:06:02

Íme, egy abonyi tábla a sok közül, mely képtelen betölteni szerepét. Abonyban több gond van táblaügyben. Rengeteg olyan közúti jelzőtábla létezik, melyet az idő vasfoga rendesen megrágott és mindenre alkalmasak már, csak arra nem, hogy szabályozzák a forgalmat.

Citrom-díj:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.04. 11:25:04

Figyelem!

Kedves Olvasónk értesítette a MiAbonyunk szerkesztőségét, hogy a Posta utcája életveszélyesen síkos, rendkívül balesetveszélyes! Aki tudja, kerülje el a csaknem járhatatlan útszakaszt! Olvasónk megcsúszott és kis híján balesetet szenvedett. Ezek után felhívta az ABOKOM-ot, ahol azt a tájékoztatást adták neki, hogy ők most sajnos a belvízzel vannak elfoglalva! Vigyázzanak magukra és egymásra, legyenek türelmesek!

Közbiztonság:
   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.27. 11:12:23

Csendháborítás: Mi az?

Kedves Olvasónk, D’Artagnan kérdezte tőlünk, hogy mi is a helyzet a csendháborítással kapcsolatban. Íme, most egy kis összeállítás a mihez tartás végett. Így Szilveszter táján éppen nagyon aktuális a téma. Sajnos, nem eszik olyan forrón a kását, ha a szomszéd elviselhetetlenül zajong, akkor hosszú procedúrára számíthat és 30 ezres bírságra. De hogy is van ez? Az biztos, hogy mindez közrend elleni szabálysértésnek minősül.

Elméletileg rendőrt hívhatunk, ha elviselhetetlen a szomszéd zaja: 2007. március 1. óta van hatályban a mindenkire kötelező érvényű zajrendelet, amit viszont a városok, kerületek felülírhatnak. Általános tapasztalat, hogy a rendeletet alkotók szerint a szombat nem pihenőnap, így a szomszéd ezen a napon büntetlenül fúrhat, kalapálhat, énekelhet.

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.16. 19:56:26

Írta: Panoráma Online

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén a 2010. december 06. és 12. közötti időszakban 58 bűncselekményt történt, mely 4-gyel több az előző hetinél.  47 esetben indult ismeretlen, míg 11 esetben ismert tettes ellen az eljárás.  

A bűncselekmények területi megoszlásánál megállapítható, hogy Cegléd város vonatkozásában minimális csökkenés /2/, Abonyban minimális emelkedés /2/ következett be, míg Albertirsán az előző hetivel azonos számú bűncselekményt regisztráltunk.

Az elkövetett bűncselekmények jelentős hányadát most is lopások tették ki, bár az elkövetések száma azonos az elmúlt hetivel. 

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, melyek közül 1 rablás bűntett, 3 pedig gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt indult. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.02. 11:20:53

Figyelem, VÁM-osok ezekben a percekben is járják Abony területét, vélhetően jövedéki adó köteles termékeket ellenőriznek!

 

Olvasónk elmondása szerint éppen a Kistemetőnél járnak, vélhetően egy pálinkafőzőt vettek célba.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.01. 22:43:10

Katt a fenti linkre a video megtekintéséhez!Nyehehe:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.01. 21:22:55

Vannak, akiknél már csordultig a pohár, sőt be is telt. Olvasónknak nyilvánvalóan elege van. Elege van a mindennapos, menetrendszerű bűnözésből és a tehetetlenségből, a mérhetetlen közönyből. Írását csak erős idegzetűeknek ajánljuk, azoknak, akik képesek venni egy nagy levegőt, mielőtt kommentet fűznek az íráshoz.

Közbiztonság:
   
 19 Hozzászólás    

tyb - 2010.11.23. 23:31:04

Az elmúlt heti bűnügyekről, balesetekről tájékozódhatunk az alábbi írás alapján, mely a panorama-online.hu oldalon olvasható. Sajnos abonyi vonatkozású hírek is szerepelnek benne...

Közbiztonság:
Baleset   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.23. 13:00:07

Leírom és remélem az olvasóknál is ugyanúgy kicsapja a biztosítékot, mint nálam.

 

A vadaspark körüli ingatlanokra nem csak a tolvaj, de az egyedül élő elszegényedett lakosságra még az ingatlanjaikat kicsaló ….. bűnözők is rettegésben tartják a környéket. Minap történt az illetőt nevezzük áldozatnak, mert ha nevét leírnám, csúnyán elbánnának vele. Tehát megszólítom az áldozatot és beszélgetni kezdünk s az alábbit panaszolja, szomszédságába lakott egy ……, aki azzal a kéréssel fordult hozzá, bajban van és szeretne kölcsönt felvenni és szüksége lenne az alá írására. Szerencsétlen nem olvasta el az okiratot így nem tudhatta: otthona eladási szerződését írta alá. Majd ez a kis ……. két izomagyú …….. nap, mint nap megvereti, nehogy eszébe jusson a hatóságokhoz fordulni. Megjegyzem nem Ő él egyedül ebben a terrorban.

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok