Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.02.12. 20:17

Olvasónk jelentette, hogy a Szelei út végén, jobbra fordulva, elhagyva az Abony táblát, az első jobboldali dűlőben egy nagy gyapjas birkatetem „ díszeleg „, fülében a sárga bilétával. Olvasónk elmondta, hogy rendszeresen hordanak ide szemetet, és ezt az utóbbi esetet maximálisan felháborítónak tartja. A tettek mezejére léptem, az ügyről bejelentést tettem az őrsparancsnoknál, de a közterület felügyelet munkatársait is értesítettem minderről. Az ügy szerencsés, gyors megoldással ért véget. A rendőrök hívtak azzal, hogy nem találják a dögöt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.27. 13:38

MTI- A külterületi biztonság éve lesz 2014, a polgárőr-egyesületek szolgálati idejük 40-50 százalékát ezeken a területeken töltik – jelentette be Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke kedden a szervezet tudományos kerekasztal-beszélgetésén a Belügyminisztériumban. Az elnök tájékoztatása szerint elsősorban Kelet-Magyarországra fókuszálnak, és szoros együttműködést terveznek a helyi körzeti megbízottakkal, mezőőrökkel, vadőrökkel. Mint mondta, párbeszédet kezdeményeznek a tanyák, hétvégi házak, mezőgazdasági területek tulajdonosaival is, és őket is aktivizálnák a bűncselekmények hatékony visszaszorítása érdekében. Forrást különítenek el a megerősített külterületi szolgálatra – tette hozzá.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.07. 11:39

Folyamatos gondot okoz Abonyban a szelektív hulladékgyűjtő edényzetek mellé kihelyezett oda nem illő gusztustalan szemét kérdése. Végre megbüntettek a közterület felügyelők valakit. Többek között ez is olvasható abban a kis hírben, melyben a közetrület felügylők munkájáról számolnak be Abony város hivatalos honlapján. Íme, a teljes hír minderről: 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 08:28

MTI- Az új bűnmegelőzési stratégia felveti a közösségi rendészet megteremtését. Kezdeményezik a szórakozóhelyek szigorúbb ellenőrzését a kábítószer-fogyasztás és a 18 év alattiak alkoholfogyasztásának visszaszorítása érdekében. A tervezet azt is felveti: meg kell vizsgálni annak a lehetőségét, hogy a fiatalkorúak felnőtt kísérő nélkül ne mehessenek be szórakozóhelyekre.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.26. 13:02

A Btk. kiterjeszti a jogos önvédelem lehetőségét - Az Összefogás egy jobb Abonyért Közhasznú Egyesület (ÖKE) programot indított annak érdekében, hogy javuljon az abonyi közbiztonság. Ennek a programsorozatnak a keretében tartották meg dr. Mosonyi Csaba, ügyvéd előadását június 25-én az új büntető törvénykönyvvel kapcsolatosan. Az alapkérdés az volt: mennyiben nyújt nagyobb védelmet a lakosságnak a büntetések szigorítása, illetve meddig terjedhetnek a jogos önvédelem határai az új Btk. értelmében.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.03. 12:37

Több olavsónk egy azonos jelenségre hívta fel figyelmemet. SMS-ben írták: A Bercsényi- Kölcsey környékén éjszaka megint járkáltak a norvégok! Másik Olvasónk: Az éjjel a Bercsényi úton több ház udvarára, hívatlan látogatók érkeztek!!! Hála az éber szomszédoknak, riasztónak, kutyáknak, tudomásom szerint eredménytelenul távoztak! A rendőrség percek alatt a helyszínre érkezett, de addigra elinaltak! 

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

matek - 2012.08.30. 13:57

A ceglédi konfliktus néven elhíresült, a Csengeri szél városrész roma és magyar lakói között kialakult ellentétek megoldására hívtak össze kerekasztal-beszélgetést augusztus 29-én. Földi László szerint "mindegy, milyen származásúak az elkövetők", magától a bűntől kell megtisztítani a város "problémás területeit"; a rendfenntartás azonban a rendőrség feladata.

Közbiztonság:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.22. 08:41

Tömegessé váltak Abonyban a kerékpárlopások. Lapinformációink szerint tegnap este ötöt loptak el a MÁV állomás kerékpár tárolójából, melyet nem figyel kamera! Olvasónk küldte az itt látható felhívást, melyet tegnap írt: Kedves Veronika! A képen látható kék Csepel biciklit ma este ellopták a vasút állomás elől. Levágták a 2 cm átmérőjű lakatomat,és a lánc sincs meg amivel az első kereket lezártam.Kettő lakattal volt lezárva,nem gagyival,és mégis elvitték.

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.11. 12:45

Bűzös lövedékek zavargásokban való bevetésén gondolkodnak Nagy-Britanniában- (MTI) - Irritáló vegyszerrel töltött lövedékek zavargásokban való bevetésén gondolkodnak a brit belügyminisztérium szakértői - jelentette a London Evening Standard brit bulvárlap.  A minisztérium szándéka, hogy új stratégiákat és fegyvereket fejleszt ki a randalírozók ellen. Ezek közé tartozik az úgynevezett ingerlő hatású okos lövedék....

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.27. 20:04

Hamarosan jaj lesz a kutyáknak, össze- vissza durrognak majd a petárdák és a tűzijátékok. A közelmúltban változott az ezzel kapcsolatos jogi szabályozás is, a 14. életévét betöltött személyek már vehetnek első kategóriába tartozó pirotechnikai eszközt. Arról, hogy ez rendben van-e így és, hogy mire figyeljünk Szilveszterkor, Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát kérdeztem.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok