Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.02.20. 10:31

167

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.12. 20:17

Olvasónk jelentette, hogy a Szelei út végén, jobbra fordulva, elhagyva az Abony táblát, az első jobboldali dűlőben egy nagy gyapjas birkatetem „ díszeleg „, fülében a sárga bilétával. Olvasónk elmondta, hogy rendszeresen hordanak ide szemetet, és ezt az utóbbi esetet maximálisan felháborítónak tartja. A tettek mezejére léptem, az ügyről bejelentést tettem az őrsparancsnoknál, de a közterület felügyelet munkatársait is értesítettem minderről. Az ügy szerencsés, gyors megoldással ért véget. A rendőrök hívtak azzal, hogy nem találják a dögöt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.27. 13:38

MTI- A külterületi biztonság éve lesz 2014, a polgárőr-egyesületek szolgálati idejük 40-50 százalékát ezeken a területeken töltik – jelentette be Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke kedden a szervezet tudományos kerekasztal-beszélgetésén a Belügyminisztériumban. Az elnök tájékoztatása szerint elsősorban Kelet-Magyarországra fókuszálnak, és szoros együttműködést terveznek a helyi körzeti megbízottakkal, mezőőrökkel, vadőrökkel. Mint mondta, párbeszédet kezdeményeznek a tanyák, hétvégi házak, mezőgazdasági területek tulajdonosaival is, és őket is aktivizálnák a bűncselekmények hatékony visszaszorítása érdekében. Forrást különítenek el a megerősített külterületi szolgálatra – tette hozzá.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.07. 11:39

Folyamatos gondot okoz Abonyban a szelektív hulladékgyűjtő edényzetek mellé kihelyezett oda nem illő gusztustalan szemét kérdése. Végre megbüntettek a közterület felügyelők valakit. Többek között ez is olvasható abban a kis hírben, melyben a közetrület felügylők munkájáról számolnak be Abony város hivatalos honlapján. Íme, a teljes hír minderről: 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 08:28

MTI- Az új bűnmegelőzési stratégia felveti a közösségi rendészet megteremtését. Kezdeményezik a szórakozóhelyek szigorúbb ellenőrzését a kábítószer-fogyasztás és a 18 év alattiak alkoholfogyasztásának visszaszorítása érdekében. A tervezet azt is felveti: meg kell vizsgálni annak a lehetőségét, hogy a fiatalkorúak felnőtt kísérő nélkül ne mehessenek be szórakozóhelyekre.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.26. 13:02

A Btk. kiterjeszti a jogos önvédelem lehetőségét - Az Összefogás egy jobb Abonyért Közhasznú Egyesület (ÖKE) programot indított annak érdekében, hogy javuljon az abonyi közbiztonság. Ennek a programsorozatnak a keretében tartották meg dr. Mosonyi Csaba, ügyvéd előadását június 25-én az új büntető törvénykönyvvel kapcsolatosan. Az alapkérdés az volt: mennyiben nyújt nagyobb védelmet a lakosságnak a büntetések szigorítása, illetve meddig terjedhetnek a jogos önvédelem határai az új Btk. értelmében.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.03. 12:37

Több olavsónk egy azonos jelenségre hívta fel figyelmemet. SMS-ben írták: A Bercsényi- Kölcsey környékén éjszaka megint járkáltak a norvégok! Másik Olvasónk: Az éjjel a Bercsényi úton több ház udvarára, hívatlan látogatók érkeztek!!! Hála az éber szomszédoknak, riasztónak, kutyáknak, tudomásom szerint eredménytelenul távoztak! A rendőrség percek alatt a helyszínre érkezett, de addigra elinaltak! 

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

matek - 2012.08.30. 13:57

A ceglédi konfliktus néven elhíresült, a Csengeri szél városrész roma és magyar lakói között kialakult ellentétek megoldására hívtak össze kerekasztal-beszélgetést augusztus 29-én. Földi László szerint "mindegy, milyen származásúak az elkövetők", magától a bűntől kell megtisztítani a város "problémás területeit"; a rendfenntartás azonban a rendőrség feladata.

Közbiztonság:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.22. 08:41

Tömegessé váltak Abonyban a kerékpárlopások. Lapinformációink szerint tegnap este ötöt loptak el a MÁV állomás kerékpár tárolójából, melyet nem figyel kamera! Olvasónk küldte az itt látható felhívást, melyet tegnap írt: Kedves Veronika! A képen látható kék Csepel biciklit ma este ellopták a vasút állomás elől. Levágták a 2 cm átmérőjű lakatomat,és a lánc sincs meg amivel az első kereket lezártam.Kettő lakattal volt lezárva,nem gagyival,és mégis elvitték.

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.11. 12:45

Bűzös lövedékek zavargásokban való bevetésén gondolkodnak Nagy-Britanniában- (MTI) - Irritáló vegyszerrel töltött lövedékek zavargásokban való bevetésén gondolkodnak a brit belügyminisztérium szakértői - jelentette a London Evening Standard brit bulvárlap.  A minisztérium szándéka, hogy új stratégiákat és fegyvereket fejleszt ki a randalírozók ellen. Ezek közé tartozik az úgynevezett ingerlő hatású okos lövedék....

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok