Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.06.20. 08:29

Az alábbiakban pontosan egy hónappal ezelőtt született cikket olvashatnak. Május 21-én jelent meg az írás, kértem Parti Mihály alpolgármester úr segítségét, aki nyilvánvalóan szokásához híven megtette a lépéseket az ügyben. Ennek ellenére továbbra sincs lámpatest, az utcalakók egyre jobban fel vannak háborodva, mert a lakóotthonosok az utcában az éj leple alatt, a vaksötétben garázdálokodnak, gyakoriak a " szexorgiák ". Kaptam újabb képet a nyomokról. Fent látható. Kérem az illetékeseket ismételten, hogy intézkedni szíveskedjenek.

Korábbi írásunk a címre kattintva

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.27. 18:54

Kórházba kellett szállítani az északnyugat-spanyolországi Naronban élő Iris Castroverdét, akit saját lakásában harapott meg egy kígyó – jelentette az ABC című helyi lap.

Az állat a vécécsészében rejtőzködött és a fenekén sebesítette meg a nőt, épp amikor az a mosdót használta.

A nő a beszámoló szerint egy furcsa csobbanást hallott a harapás előtt, és amikor felugrott a vécéről, még látta a zöld és sárga színű kígyót, mielőtt az eltűnt volna. A kórházban ellátták, ezt követően újra hazamehetett.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.20. 10:31

167

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.12. 20:17

Olvasónk jelentette, hogy a Szelei út végén, jobbra fordulva, elhagyva az Abony táblát, az első jobboldali dűlőben egy nagy gyapjas birkatetem „ díszeleg „, fülében a sárga bilétával. Olvasónk elmondta, hogy rendszeresen hordanak ide szemetet, és ezt az utóbbi esetet maximálisan felháborítónak tartja. A tettek mezejére léptem, az ügyről bejelentést tettem az őrsparancsnoknál, de a közterület felügyelet munkatársait is értesítettem minderről. Az ügy szerencsés, gyors megoldással ért véget. A rendőrök hívtak azzal, hogy nem találják a dögöt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.27. 13:38

MTI- A külterületi biztonság éve lesz 2014, a polgárőr-egyesületek szolgálati idejük 40-50 százalékát ezeken a területeken töltik – jelentette be Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) elnöke kedden a szervezet tudományos kerekasztal-beszélgetésén a Belügyminisztériumban. Az elnök tájékoztatása szerint elsősorban Kelet-Magyarországra fókuszálnak, és szoros együttműködést terveznek a helyi körzeti megbízottakkal, mezőőrökkel, vadőrökkel. Mint mondta, párbeszédet kezdeményeznek a tanyák, hétvégi házak, mezőgazdasági területek tulajdonosaival is, és őket is aktivizálnák a bűncselekmények hatékony visszaszorítása érdekében. Forrást különítenek el a megerősített külterületi szolgálatra – tette hozzá.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.07. 11:39

Folyamatos gondot okoz Abonyban a szelektív hulladékgyűjtő edényzetek mellé kihelyezett oda nem illő gusztustalan szemét kérdése. Végre megbüntettek a közterület felügyelők valakit. Többek között ez is olvasható abban a kis hírben, melyben a közetrület felügylők munkájáról számolnak be Abony város hivatalos honlapján. Íme, a teljes hír minderről: 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 08:28

MTI- Az új bűnmegelőzési stratégia felveti a közösségi rendészet megteremtését. Kezdeményezik a szórakozóhelyek szigorúbb ellenőrzését a kábítószer-fogyasztás és a 18 év alattiak alkoholfogyasztásának visszaszorítása érdekében. A tervezet azt is felveti: meg kell vizsgálni annak a lehetőségét, hogy a fiatalkorúak felnőtt kísérő nélkül ne mehessenek be szórakozóhelyekre.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.26. 13:02

A Btk. kiterjeszti a jogos önvédelem lehetőségét - Az Összefogás egy jobb Abonyért Közhasznú Egyesület (ÖKE) programot indított annak érdekében, hogy javuljon az abonyi közbiztonság. Ennek a programsorozatnak a keretében tartották meg dr. Mosonyi Csaba, ügyvéd előadását június 25-én az új büntető törvénykönyvvel kapcsolatosan. Az alapkérdés az volt: mennyiben nyújt nagyobb védelmet a lakosságnak a büntetések szigorítása, illetve meddig terjedhetnek a jogos önvédelem határai az új Btk. értelmében.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.03. 12:37

Több olavsónk egy azonos jelenségre hívta fel figyelmemet. SMS-ben írták: A Bercsényi- Kölcsey környékén éjszaka megint járkáltak a norvégok! Másik Olvasónk: Az éjjel a Bercsényi úton több ház udvarára, hívatlan látogatók érkeztek!!! Hála az éber szomszédoknak, riasztónak, kutyáknak, tudomásom szerint eredménytelenul távoztak! A rendőrség percek alatt a helyszínre érkezett, de addigra elinaltak! 

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

matek - 2012.08.30. 13:57

A ceglédi konfliktus néven elhíresült, a Csengeri szél városrész roma és magyar lakói között kialakult ellentétek megoldására hívtak össze kerekasztal-beszélgetést augusztus 29-én. Földi László szerint "mindegy, milyen származásúak az elkövetők", magától a bűntől kell megtisztítani a város "problémás területeit"; a rendfenntartás azonban a rendőrség feladata.

Közbiztonság:
 11 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok