Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.04.15. 12:45:40

A tegnapi este folyamán felhívott egy abonyi szemtanú, aki a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjaként járt Hajdúhadházán. Olvasónk elmondta, hogy egy óra alatt őt négyszer igazoltatták a rendőrök. Megtudtam, hogy iszonyatos mennyiségű támogatást kapnak magánszemélyektől és vállalkozóktól is, akik élelemmel, üdítőitallal segítenek. „ Szeretettel fogadtak itt bennünket, a békés lakosság örült, hogy itt vagyunk. Úgy érzem, hogy a „ kisrendőrök „ is velünk vannak, de persze ők parancsot teljesítenek. A cigányvajda is vendégünk volt egy pörköltre és egyet értett azzal, hogy a társadalomnak ki kellene vetnie magából a bűnöző elemeket. Úgy vettem észre, még ő is örül annak, hogy ott vagyunk.

Külvilág:
 20 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.05. 13:31:13

Április 5.-én napon békés demonstráción vettek részt az abonyi civilek, karöltve a városi képviselőkkel. Ennek ellenére egyetlen egy szervezet neve sem hangzott el az ügyészi döntés ellen szervezett tiltakozáson... Galéria: ITT

Közbiztonság:
Ügyész   
 6 Hozzászólás    

matek - 2011.03.30. 15:59:20

FRISS RENDŐRSÉGI INFO!

 

KIENGEDTÉK A SOROZATBETÖRÉSEKKEL GYANÚSÍTOTT ELKÖVETŐKET! AZ ÜGYÉSZSÉG NEM TARTOTTA INDOKOLTNAK AZ ELŐZETES LETARTÓZTATÁSUKAT!

 

MINDENKI VIGYÁZZON AZ ÉRTÉKEIRE, MERT A BŰNÖZŐK ISMÉT SZABADLÁBON VANNAK!


ISTEN ÓVJA ABONYT ÉS AZ ÉRTÉKEINKET!

Közbiztonság:
 30 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.24. 15:46:32

A település ahol már a templom csatornáit is ellopták

 

A lakossági fórumon Jászkarajenő széles rétege képviseltette magát, de elmondható, hogy pontosan azok nem jöttek el ide, akikkel a legtöbb gondja akad a kis alföldi település lakóinak. Főleg az idősebbek vettek részt a  programon, melyet Palya István polgármester hirdetett meg. Beszámolója után a lakosság sok kérdést tett fel, sőt volt aki egyenesen a polgármester lemondását követelte volna. Íme, néhány részlet annak érdekében, hogy ízelítőt adjunk a hangulatból.

Galéria megtekintéséhez klikk IDE.

Külvilág:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.19. 14:39:59

Az abonyi eseményekről érdekes módon nem  esik szó abban a sajtóanyagban, mely médiapartnerünk, a www.panorama-online honlapján jelent meg. Íme a beszámoló teljes terjedelmében:

 

Illetékességi területünkön az elmúlt héten a korábbi hetek kiugróan magas elkövetési számaihoz képest jelentősen csökkent az elkövetések száma. Mindhárom város vonatkozásában csökkenés mutatható ki, ez jellemző a kisebb településekre is, ez alól Törtel és Mikebuda volt a kivétel, ahol minimális mértékben emelkedett az elkövetések száma.

A legjellemzőbb bűncselekmény területünkön a lopás. Az előző heti adatokhoz képest jelentősnek mondható csökkenés történt.

Kiemelt bűncselekmény kapcsán 3 alkalommal került sor nyomozás elrendelésére, mindhárom esetben testi sértés bűntett miatt. Mindhárom testi sértés Cegléd városhoz volt köthető. - Első esetben az Aranymeggyes szélen a fiatalkorú sértettet a testvére élettársa bántalmazta, melynek következtében a fiatalkorú sértett 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.08. 09:18:58

28

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.08. 09:11:33

Keddtől csütörtökig  háromnapos közlekedési akció kezdődik, melynek keretében a rendőrség munkatársai  első sorban azt fogják ellenőrizni, hogy a biztonsági övet bekapcsolták-e a gépkocsiban utazók és a sofőrök. Tájékoztatta lapunkat Pintér Gábor alezredes, Abony rendőr őrsparancsnoka.  Úgyhogy öv nélkül egy métert se tegyenek meg saját biztonságuk, valamint a KRESZ szabályainak betartása érdekében.

 

Az akció részletei:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.17. 13:11:51

 

Naponta elképedve látom, hogy az OTP Bank előtt a volt négyes főúton a KRESZ mindenféle szabályaira fittyet hányva megállnak az ügyfelek, hogy pénzt vehessenek fel az automatából vagy bemenjenek bankjukba. Eddig még nem sikerült lencsevégre kapnom az  " elkövetőket ", akik gyakran meseautókkal érkeznek a helyszínre szabálytalankodni és ezzel veszélyeztetik a többi közlekedőt. Nos, ma 13.12 perckor rajtakaptam az abonyi zsarukat, ahogyan rajtakaptak egy tilosban megállót. Íme a kép minderről. Kérem, máskor is és másokkal is járjanak el ugyanilyen szabályszerűen, hiszen a közelben gyalogátkelő hely is van.... Tisztelettel kívánok további eredményes munkát a mai napra is az abonyi zsaruknak ebben a ronda esős időben!

 

Szabálytalankodó autókról és rendőri intézkedésekről továbbra is várjuk Olvasóink képeit, rövid kommenttel, ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

LŐVE

Közbiztonság:
 30 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.09. 18:27:48

Az alábbikaban a Ceglédi Rendőr Kapitányság beszámolója következik az elmúlt hét eseményeiről, benne abonyi hírekkel is.

 

Az elmúlt héten ismét átlag körüli bűncselekményszámot regisztráltunk, az előző hetinél 13-mal kevesebbet. Megállapítható, hogy a bűncselekmények jelentős részét kitevő lopások számában jelentős csökkenés látható. 3 esetben kellett nyomozást elrendelni kiemelt bűncselekmény miatt, két esetben testi sértés, egy esetben gépkocsi lopás miatt.

• Az egyik esetben különélő élettársak közötti konfliktus vezetett ahhoz, hogy a férfi volt élettársát hosszasan fojtogatta, a sérülések nyolc napon belüliek, azonban a támadott testtájék alapján súlyosabb sérülés bekövetkeztének reális lehetősége is fennállt.
• A másik esetben Törtelen ismerősök beszélgetése vitába csapott át, majd bántalmazásba torkollott. Az egyik fél a másik fejére baseball ütővel ütést mért, a sérülés itt is nyolc napon belüli, de az eszközhasználat és a támadott testtáj fontos körülmény.
• A gépkocsilopás körülményeinek tisztázása folyamatban, a feljelentő elmondása szerint az általa 30.000 Ft-ért megvásárolt gépkocsit másnap a háza elől ellopták Albertirsán, mely gépkocsival másnap ismeretlen körülmények között egy villanyoszlopnak ütköztek eddig ismeretlen személy, vagy személyek és a gépkocsit ott hátrahagyták.

Közbiztonság:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.08. 17:43:31

A WEST Balkán ügy nyomán készül egy jogszabály tervezet, mely még – az előzetes híresztelésekkel ellentétben- nem emelkedett jogerőre! Mivel Olvasóinkat intenzíven érdekli, hogy 18 évesnél fiatalabbak tartózkodhatnak-e egyáltalán este 10 után olyan helyen, ahol árulnak szeszesitalt, utánajártam. Válaszom: IGEN. Még csak tervezgetnek és egyeztetnek.

Tállai András államtitkár ugyanakkor azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben korlátozzák a 18 évesnél fiatalabbak megjelenését este 10 és reggel 6 óra között a szórakozóhelyeken.

A kormány által létrehozott munkacsoport jogszabálytervezete szerint négy hatóság, az ÁNTSZ, a rendőrség, a tűzoltóság és az építési hatóság engedélye kell majd a rendezvényekhez. Ezenkívül a szervezőnek egy úgynevezett biztonsági tervet is kell készítenie, a jelenleg is szükséges tűzvédelmi terv mellett.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok