Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7495, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Közbiztonság"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.04.05. 13:31:13

Április 5.-én napon békés demonstráción vettek részt az abonyi civilek, karöltve a városi képviselőkkel. Ennek ellenére egyetlen egy szervezet neve sem hangzott el az ügyészi döntés ellen szervezett tiltakozáson... Galéria: ITT

Közbiztonság:
Ügyész   
 6 Hozzászólás    

matek - 2011.03.30. 15:59:20

FRISS RENDŐRSÉGI INFO!

 

KIENGEDTÉK A SOROZATBETÖRÉSEKKEL GYANÚSÍTOTT ELKÖVETŐKET! AZ ÜGYÉSZSÉG NEM TARTOTTA INDOKOLTNAK AZ ELŐZETES LETARTÓZTATÁSUKAT!

 

MINDENKI VIGYÁZZON AZ ÉRTÉKEIRE, MERT A BŰNÖZŐK ISMÉT SZABADLÁBON VANNAK!


ISTEN ÓVJA ABONYT ÉS AZ ÉRTÉKEINKET!

Közbiztonság:
 30 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.24. 15:46:32

A település ahol már a templom csatornáit is ellopták

 

A lakossági fórumon Jászkarajenő széles rétege képviseltette magát, de elmondható, hogy pontosan azok nem jöttek el ide, akikkel a legtöbb gondja akad a kis alföldi település lakóinak. Főleg az idősebbek vettek részt a  programon, melyet Palya István polgármester hirdetett meg. Beszámolója után a lakosság sok kérdést tett fel, sőt volt aki egyenesen a polgármester lemondását követelte volna. Íme, néhány részlet annak érdekében, hogy ízelítőt adjunk a hangulatból.

Galéria megtekintéséhez klikk IDE.

Külvilág:
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.19. 14:39:59

Az abonyi eseményekről érdekes módon nem  esik szó abban a sajtóanyagban, mely médiapartnerünk, a www.panorama-online honlapján jelent meg. Íme a beszámoló teljes terjedelmében:

 

Illetékességi területünkön az elmúlt héten a korábbi hetek kiugróan magas elkövetési számaihoz képest jelentősen csökkent az elkövetések száma. Mindhárom város vonatkozásában csökkenés mutatható ki, ez jellemző a kisebb településekre is, ez alól Törtel és Mikebuda volt a kivétel, ahol minimális mértékben emelkedett az elkövetések száma.

A legjellemzőbb bűncselekmény területünkön a lopás. Az előző heti adatokhoz képest jelentősnek mondható csökkenés történt.

Kiemelt bűncselekmény kapcsán 3 alkalommal került sor nyomozás elrendelésére, mindhárom esetben testi sértés bűntett miatt. Mindhárom testi sértés Cegléd városhoz volt köthető. - Első esetben az Aranymeggyes szélen a fiatalkorú sértettet a testvére élettársa bántalmazta, melynek következtében a fiatalkorú sértett 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.08. 09:18:58

28

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.08. 09:11:33

Keddtől csütörtökig  háromnapos közlekedési akció kezdődik, melynek keretében a rendőrség munkatársai  első sorban azt fogják ellenőrizni, hogy a biztonsági övet bekapcsolták-e a gépkocsiban utazók és a sofőrök. Tájékoztatta lapunkat Pintér Gábor alezredes, Abony rendőr őrsparancsnoka.  Úgyhogy öv nélkül egy métert se tegyenek meg saját biztonságuk, valamint a KRESZ szabályainak betartása érdekében.

 

Az akció részletei:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.17. 13:11:51

 

Naponta elképedve látom, hogy az OTP Bank előtt a volt négyes főúton a KRESZ mindenféle szabályaira fittyet hányva megállnak az ügyfelek, hogy pénzt vehessenek fel az automatából vagy bemenjenek bankjukba. Eddig még nem sikerült lencsevégre kapnom az  " elkövetőket ", akik gyakran meseautókkal érkeznek a helyszínre szabálytalankodni és ezzel veszélyeztetik a többi közlekedőt. Nos, ma 13.12 perckor rajtakaptam az abonyi zsarukat, ahogyan rajtakaptak egy tilosban megállót. Íme a kép minderről. Kérem, máskor is és másokkal is járjanak el ugyanilyen szabályszerűen, hiszen a közelben gyalogátkelő hely is van.... Tisztelettel kívánok további eredményes munkát a mai napra is az abonyi zsaruknak ebben a ronda esős időben!

 

Szabálytalankodó autókról és rendőri intézkedésekről továbbra is várjuk Olvasóink képeit, rövid kommenttel, ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

LŐVE

Közbiztonság:
 30 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.09. 18:27:48

Az alábbikaban a Ceglédi Rendőr Kapitányság beszámolója következik az elmúlt hét eseményeiről, benne abonyi hírekkel is.

 

Az elmúlt héten ismét átlag körüli bűncselekményszámot regisztráltunk, az előző hetinél 13-mal kevesebbet. Megállapítható, hogy a bűncselekmények jelentős részét kitevő lopások számában jelentős csökkenés látható. 3 esetben kellett nyomozást elrendelni kiemelt bűncselekmény miatt, két esetben testi sértés, egy esetben gépkocsi lopás miatt.

• Az egyik esetben különélő élettársak közötti konfliktus vezetett ahhoz, hogy a férfi volt élettársát hosszasan fojtogatta, a sérülések nyolc napon belüliek, azonban a támadott testtájék alapján súlyosabb sérülés bekövetkeztének reális lehetősége is fennállt.
• A másik esetben Törtelen ismerősök beszélgetése vitába csapott át, majd bántalmazásba torkollott. Az egyik fél a másik fejére baseball ütővel ütést mért, a sérülés itt is nyolc napon belüli, de az eszközhasználat és a támadott testtáj fontos körülmény.
• A gépkocsilopás körülményeinek tisztázása folyamatban, a feljelentő elmondása szerint az általa 30.000 Ft-ért megvásárolt gépkocsit másnap a háza elől ellopták Albertirsán, mely gépkocsival másnap ismeretlen körülmények között egy villanyoszlopnak ütköztek eddig ismeretlen személy, vagy személyek és a gépkocsit ott hátrahagyták.

Közbiztonság:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.08. 17:43:31

A WEST Balkán ügy nyomán készül egy jogszabály tervezet, mely még – az előzetes híresztelésekkel ellentétben- nem emelkedett jogerőre! Mivel Olvasóinkat intenzíven érdekli, hogy 18 évesnél fiatalabbak tartózkodhatnak-e egyáltalán este 10 után olyan helyen, ahol árulnak szeszesitalt, utánajártam. Válaszom: IGEN. Még csak tervezgetnek és egyeztetnek.

Tállai András államtitkár ugyanakkor azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben korlátozzák a 18 évesnél fiatalabbak megjelenését este 10 és reggel 6 óra között a szórakozóhelyeken.

A kormány által létrehozott munkacsoport jogszabálytervezete szerint négy hatóság, az ÁNTSZ, a rendőrség, a tűzoltóság és az építési hatóság engedélye kell majd a rendezvényekhez. Ezenkívül a szervezőnek egy úgynevezett biztonsági tervet is kell készítenie, a jelenleg is szükséges tűzvédelmi terv mellett.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.02. 13:17:18

18

Közbiztonság:
 6 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok