Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kézilabda"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.02.28. 21:09

 Február utolsó napján benépesült az abonyi Városi Sportcsarnok az első hazai bajnoki mérkőzés résztvevőivel. Az Abony KC férfi csapatai látták vendégül a Kecskemétet. A mintegy húszfős igen hangos, és ezúttal viszonylag sportszerű kemény mag, azaz a szurkolótábor igazi fieszta hangulatot varázsolt a nézőtérre, no meg a pályára. A mérkőzés pontosan húszperces késéssel kezdődött, melynek oka az volt, hogy a kecskeméti edző a bírák szerint nem tudta helyesen kitölteni a jegyzőkönyvet, így harmadjára fogadták el azt, kétszer is újraírták, a mérkőzésen játszó játékosok miatt. Utána azonban álomszerűen kezdődött minden, a hazaiak számára, jelentős előnyt kovácsolt az egységessé forrt csapat a Kecskeméttel szemben. Parádés megoldások jellemezték az első félidőt, olyannyira ment az Abonynak, hogy az ellenfélnek esélye sem volt.

Folytatás a cikk címére kattintva!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.24. 10:30

 

Megkezdődött az Abonyi Kézilabda Klub férfi csapatai számára is a bajnoki menetelés, a 2014/15-ös NB. II-es bajnokság tavaszi szezonjában. Az őszi fordulókat követően a bajnokság második felét mindkét csapatunkkal a 7. helyen vártuk.


Vasárnapi játéknapon a budapesti MAFC-ASI otthonába utaztunk, akik junior csapata a bajnoki címért küzd, felnőtt csapatukkal pedig riválisunknak tekinthetők a bajnokság végkimenetelét nézve.

Junior csapat a mérkőzés első félidejében még tudta tartani a lépést ellenfelével, de a második félidőben elfáradtak fiataljaink, illetve a hazai csapatnak több csere lehetősége volt. 19-14-es félidőt követően 37-23 lett a mérkőzés végeredménye.
Felnőtt csapatunk ugyan nem teljes kerettel, de felkészülten utazott el a szezonnyitó mérkőzésre, hiszen 7 hetes, komoly erőnléti alapozás és több edzőmérkőzés szerepelt a felkészülési programban.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.15. 19:21

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.26. 15:57

Cikkünk támogatója a CULTURE CAFE- December 23-án este megtelt az abonyi Kultúra Háza színházterme, ezúttal nem kulturális előadás résztvevőivel, hanem az Abonyi Kézilabda Club sportolóival, vezetőivel, segítőivel, lelkes szülőkkel. Képgaléria IDE kattintva, fotó: LŐVE

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.01. 18:34

Az őszi szezon utolsó hazai fordulójában Ercsi SE csapatait láttuk vendégül vasárnap. Ercsi felnőtt csapata ez idáig két pontot szerzett a bajnokságban, de egy cseppet sem becsültük le őket, hiszen több évad óta sorozatosan megküzdünk és jól ismerjük egymást. Egy Abony-Ercsi mérkőzés, mindig tartogat izgalmakat, ami ezúttal sem maradt el. Az első félidőben mutatott játékunk épp hogy megütötte az NB. II-es szintet. Támadásban nem volt meg az a gyorsaság, amivel az Ercsi védőfalát meg tudtuk volna bontani. Statikus védőfalukat próbáltuk átlőni, de ez sem volt hatékony. Nem tudtuk lendületből felvinni a labdát, amitől hatékonyabbak tudtunk volna lenni támadásban. Védekezésünk elég passzív volt, amit ellenfelünk észrevett és ki is használt. Ezúttal sajnos a kapuból sem jött a segítség. Kényszerből folyamatosan változtatni kellet a felállást, hogy végre egy ütőképes csapat álljon fel.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.25. 13:31

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.13. 15:57

 

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.10. 20:12

Bajnokságunk őszi szezonjának 7. fordulójában, az elmúlt szombaton, hazai pályán fogadtuk a XVI. Ker. KMSE csapatait.

A szokásos menetrend szerint először ifi csapatunk lépett pályára. Kezdetben elég megilletődötten játszottunk. Negyed óra után, 9-8-as állásnál viszont beindult az abonyi gépezet. Ellenfelünket hibákba kényszerítettük, melyekből élni tudtunk és előnyt tudtunk kiharcolni. A félidőt 22-14-es eredménnyel zártuk.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.09. 19:35

Cikkünk támogatója Medvecczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Abony Város Sportcsarnoka november 8-án benépesült a szurkolókkal, no meg a pályára lépő csapatokkal, az Abony KC és a XVI. Kerület játékosaival, és a bírókkal is, persze. Mindenki legnagyobb örömére az ifik szépen győztek, majd következett a felnőtt mérkőzés, ahol az első félidő végére, egyszerűen „ tíz volt közte „. Köszönhetően a Budapestről, és egyéb helyekről is hazalátogató szurkolótábornak, az úgynevezett kemény magnak, akiknek ezúton is szeretnék megköszönni a szurkolást a fiúk, hiszen ez szárnyakat adott nekik.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.05. 13:54

Programok:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok