Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kézilabda"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

admin - 2015.04.13. 16:34

 

 

 A bajnokság 17. fordulójában, szombati játéknapon, igazi tavaszi hangulatban fogadtuk az FTC II. Diagnosticum csapatait a Városi Sportcsarnokban.
A Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztálya is széles utánpótlás bázissal rendelkezik, melynek csapatai egytől-egyig jól képzett, jó fizikumú játékosokból állnak. Az őszi forduló alkalmával mindkét csapatunkkal, sajnos emlékezetes, nagyarányú vereséget szenvedtünk a fővárosban. Nem tudtuk, hogy ezen a napon milyen felállásban fognak pályára lépni, de ez kérdés nem is foglalkoztatott minket. Ez már egy másik mérkőzés, és a hazai publikum is velünk van.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.11. 21:54

 

Az Abony KC férfi csapata megyőzte egyetlen egy góllal hazai pályán a Ferencváros csapatát. Vagyis a listavezetőt! A mérkőzésen jelen voltak azok az Ultrák is, akik Fradidrukkerek, és számos Ferencvárosi mérkőzésen vesznek részt. Ennek ellenére az abonyi szív mégis a hazai kedvenceknek szurkolt, ennek meg is lett az eredménye. Egy igazán parázs mérkőzésen egy gólos győzelem született a tabella vezetője ellen. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a győzteseknek, akik most biztosan ünnepelnek!

Sport:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.30. 17:30

 A bajnokság 16. fordulójában, ahhoz a Szigetszentmiklósi KSK otthonába utaztunk, akik felnőtt csapata a bajnoki címert menetel ebben az idényben, és ahol az utóbbi években, mindég nyerni tudtunk. Ősszel hazai pályán, egy nyertesnek tűnő mérkőzésen, háromgólos vereséget szenvedtünk, attól a miklósi csapattól, aki eddig csak 5 pontot veszített és versenyben van az FTC csapatával a bajnoki címért.

Ezeket félre téve, egyáltalán nem feltartott kézzel utaztunk Szigetszentmiklósra. A mérkőzés végig izgalmasra sikeredett, de a csapat végig kézben is tartotta. A kidolgozott és megbeszélt taktikát fegyelmezetten végre hajtva, zavarba ejtettük a hazai csapatot. A jól működő védőfalunk feladta a leckét a Szigetszentmiklós remek átlövőinek.

Sport:
 1 Hozzászólás    

admin - 2015.03.24. 11:20

 

 A szezon második hazai mérkőzésén a Dunaújvárosi AC csapatait fogadtuk ellenfélként a Városi Sportcsarnokban.


Ősszel, felnőtt csapatunk két ponttal tért haza a DAC otthonából, ahol egy szinte tökéletes játékkal múltuk felül ellenfelünket. Ezen a szombaton, annak ellenére, hogy még a hazai pálya is mellettünk állt a „szinte tökéletes játék” messze elmaradt.
A mérkőzés nagy részére igaz, hogy hiányzott a koncentráció.

 Védekezésben az alapvető hibákat vétettük. Nem volt összezárás a védőfalban, nem segítettünk be a társunknak, nem léptünk ki megfelelően a dunaújvárosi lövőkre. Támadásban többször rosszul és rossz helyre passzoltunk, ami miatt meghiúsultak gólszerzéseink. Lövőhelyzetet rendre megteremtették támadójátékosaink, de képtelenek voltunk betalálni a kapuba és passzivitást mutatott a lövő játékunk is. Ezzel ellentétben a DAC átlövői megtalálták a labda útját a kapuba, ahol kapusaink sem kellő hatékonysággal védtek.
 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.16. 12:52

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.13. 17:16

Szombaton 16 órai kezdettel az Abonett KC (Abony) vendége lesz a HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE.

A második helyen álló hírös városiak a bajnoki mérkőzés esélyesei, míg a KNKSE a bajnoki címre hajt, addig az Abonett KC a bennmaradást tűzte ki célul. A két gárda őszi meccsén jelentős különbségű, 40-26-os kecskeméti siker született a Rákóczi tornacsarnokában.

Sport:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.10. 10:52

 

 Bajnokságunk 14. fordulójában Budapesten, a Pénzügyőr SE otthonában léptünk pályára, aki jelenleg is a dobogó legalsó fokán áll. Ősszel, hazai körülmények között remek játékkal győztük le a Pénzügyőrt.
Ezúttal, mondhatjuk, hogy mind két fél számára nagyobb tétje volt ennek a mérkőzésnek, mint tavasszal. Nekik a dobogós hely megőrzése, nekünk pedig a biztos feljebb jutás a tabellán.

 
A mérkőzés számunkra remekül kezdődött. Rögtön 4 gólos előnyre tettünk szert, amit ellenfelünk edzője nem is hagyhatott szó nélkül. Már az 5. percben kénytelen volt időt kérni és rendet tenni a csapata játékában. Ez sajnos sikerült is és a 10. percre ki is egyenlítettek (6:6). Nálunk pedig az első 10 perc remek játéka semmissé vált. Támadásaink erőltetettek voltak, nem volt tempója a játékunknak. Védekezésben nem találtuk az összhangot, túlzottan vonalon védekeztünk és hagytuk kibontakozni a Pénzügyőr lövőit. Az első félidő egy ki-ki mérkőzést mutatott, amit az eredmény is alátámasztott, 14:13.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.09. 18:26

Vasárnap igazi kiesési rangadóra utaztunk Balmazújvárosba. Benne volt a pakliba ha nyerünk, három helyet is előreugorhatunk a tabellán, vagy ott maradunk az utolsó helyen.


Úgy indult a mérkőzés számunkra ahogy elterveztük, labdaszerzés után könnyű gólokat lőttünk. Majd a házigazda szépen fokozatosan felzárkózott a mi támadásban elkövetett hibáink miatt. Így a félidőben 15-15 volt az állás. A második félidőben aztán megfordult a kocka mindig az újvárosiak vezettek egy-két góllal. Volt közte három is. 

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.03. 20:19

 

Parádés hangulat, remek játék és 4 pont!

A 2014/15 bajnokság tavaszi, első hazai mérkőzésen a Kecskeméti Főiskola csapatait láttuk vendégül.
Juniorjaink kissé hitet veszve játszottak a mérkőzés első 20 percében, ami csak a pillanatnyi döntetlen, 7:7-es álláshoz volt elegendő. Lassan azért belerázódtak a játékba és elkezdték a gólokat termelni és elhinni, hogy jobb csapat vagyunk, mint a kecskeméti juniorok. Így az első félidő végére 6 gólos előnyre tettünk szert (17:11).
 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.01. 17:40

 

Képgaléria IDE KATTINTVA elérhető.

 

Március első napján Abony vendége volt a Szeged csapata egy kemény, de viszonylag sportszerű NB I / B-s mérkőzés erejéig, ahol a vendégcsapat szurkolói mellett az abonyi lányok játszották a főszerepet, a Szeged csapata alig volt jelen. Talán így foglalható össze a mérkőzés, melyet az ABONETT KC hölgykoszorúja 28:20-ra nyert meg, 15: 9-es félidő után. Az ellenfél csak kapaszkodni próbált a hazai csapat után, négy gólnál közelebb nem voltak képesek feljönni. Szép csapatteljesítményt nyújtottak a lányok, látszik, hogy ez az ABONETT KC már nem egyemberes csapat. Zana Nikolett kapus teljesítménye kiválóra értékelhető, a mezőnyben mindenki rendesen odatette magát mind támadásban, mind védekezésben.

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok