Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kézilabda"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.08.29. 12:11

 

Hamarosan megkezdődik a bajnokság az Abony KC női és férfi csapatai számára. Mindenki NB II-ben indul majd. Ma azonban Szolnokra utaztak a Tiszaligetbe, ahol strandkézilabdából mutatják be legjobb tudásukat. Igazi örömjáték folyik. A csapatoknak jó szórakozást, sportolást kívánunk sok szeretettel. Az eredményekről később beszámolunk! Egy a lényeg: Hajrá Abony!

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.27. 16:06

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.19. 23:30

 

Balatonrendesen táboroztak fiatal kézilabdázóink -  Idén második alkalommal tartottak szivacskézilabda tábort az Abonyi Kézilabda Klub legifjabb játékosaink, de ez már inkább nevezhető kézilabda tábornak, mivel itt a szivacslabda csak egy- egy bemelegítő játék erejéig került elő, minden más feladatnál már felfújt labdát használtunk. Az edzők célja, itt már nem csak az volt, hogy minél több gyermek szeresse meg a sportot, hanem, hogy erősödjenek is, a már 5 napos Balatoni tábor alatt. Az 5 napos edzőtáborra 20 sportolni vágyó gyermeket utaztattunk el egy nagyon komoly 7 fős táborvezető gárdával.

Képgaléria IDE kattintva a MiAbonyunk facebook oldalán

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.17. 13:26

A tegnapi napon igazán izgalmas mérkőzéseket játszottak csapataink a bajnoki évad utolsó fordulójában.Sajnos, azonban a pontszerzés nem sikerült!

Junior: Abonyi KC - Bp. Honvéd SE 22:26 (13:12)

Felnőtt: Abonyi KC - Bp. Honvéd SE 27:28 (12:16)

Junior csapatunk a 7., felnőtt csapatunk a 8. helyen zárta a 2014/15-ös bajnokságot.

Köszönettel tartozunk támogatóinknak az önzetlen segítségükért, szurkolóinknak a mérkőzésről mérkőzésre tartó fergeteges hangulatért és valamennyi nézőnek, akik kilátogattak Városi Sportcsarnokba a hazai bajnoki mérkőzések során és biztatták játékosainkat!

Sport:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.12. 16:08

A 2014/15-ös bajnoki menetelés utolsó idegenbeli mérkőzését Ercsiben játszották csapataink. Ercsi ebben az idényben csak néhány pontot tudott szerezni csapatai által. Ennek ellenére presztízsmérkőzésre számítottunk a felnőttek összecsapását illetően, juniorjaink esetében pedig biztos győzelmet reméltünk.


A felnőtt mérkőzés nem túl nagy iramban kezdődött. A hazai csapat ránk erőltette a lassú játékot, ami nagyon nem kedvezett számunkra. Az első gól a mérkőzés 5. percében született meg. Ez nem is lett volna baj, de az Ercsi a végletekig tartó játékával a 22. percig vezetett, volt hogy három góllal is (9:6, majd 9:9). A félidő végére kezdett felébredni csapatunk, tartalékos ellenfelünk pedig fáradni.

Sport:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.05.11. 17:32

Programok:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.30. 13:49

 

 Az elmúlt hétvégén szomszédvárosunkban léptünk pályára, a Ceglédi KKSE U23 csapata ellen, ahol nagy várakozások előzték meg mérkőzésünket. Ősszel, hazai pályán egy szoros mérkőzésen, egygólos győzelmet ünnepelhettünk és számítuttonk rá, hogy ezúttal mindent megtesznek a ceglédi fiatalok a győzelemért. A rendezők is igen kietettek magukért, hiszen a velünk tartó szurkolókat és hozzátartozókat, 20-30 fős vendégsereget külön figyelem övezte a mérkőzés ideje alatt, őket erősen megkülönböztetve a többi mérkőzésre kilátogató nézővel szemben. Ez elismerés is lehet, hogy tekintélyt parancsoló a csapatunk és szurkolóink jelenléte. Természetesen a rendezői csoportnak nem volt dolga, hiszen nem történt különösebb rendbontás.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.23. 16:21

A bajnokság 18. fordulójában Budapestre utaztunk a XVI. Ker. KMSE ellenfeleként, akik felnőtt csapata 17 fordulót követően 4 ponttal az utolsó helyen állt, illetve junior csapata 15 ponttal a 6. helyen. A papírforma, ha van ilyen, azt mutatta, hogy 4 pontért utazunk el, hiszen itthon 6, illetve 7 góllal nyertünk ellenük. Sajnos ezt magunk cáfoltuk meg, és a mérkőzés lefújása után biztos az eredmény.


Felnőtt csapatunk ezen a mérkőzésen, eddig nem látott arcát mutatta a pályán. Valamennyi pályára lépő játékos, nem túlzás, hogy jóval tudása alatt teljesített. Rengeteg technikai hiba, pontatlan lövések, kihagyott ziccerek, passzív védekezések jellemezték, szinte a teljes hatvan percnyi játékunkat.

Sport:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.13. 16:34

 

 

 A bajnokság 17. fordulójában, szombati játéknapon, igazi tavaszi hangulatban fogadtuk az FTC II. Diagnosticum csapatait a Városi Sportcsarnokban.
A Ferencvárosi Torna Club kézilabda szakosztálya is széles utánpótlás bázissal rendelkezik, melynek csapatai egytől-egyig jól képzett, jó fizikumú játékosokból állnak. Az őszi forduló alkalmával mindkét csapatunkkal, sajnos emlékezetes, nagyarányú vereséget szenvedtünk a fővárosban. Nem tudtuk, hogy ezen a napon milyen felállásban fognak pályára lépni, de ez kérdés nem is foglalkoztatott minket. Ez már egy másik mérkőzés, és a hazai publikum is velünk van.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.11. 21:54

 

Az Abony KC férfi csapata megyőzte egyetlen egy góllal hazai pályán a Ferencváros csapatát. Vagyis a listavezetőt! A mérkőzésen jelen voltak azok az Ultrák is, akik Fradidrukkerek, és számos Ferencvárosi mérkőzésen vesznek részt. Ennek ellenére az abonyi szív mégis a hazai kedvenceknek szurkolt, ennek meg is lett az eredménye. Egy igazán parázs mérkőzésen egy gólos győzelem született a tabella vezetője ellen. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a győzteseknek, akik most biztosan ünnepelnek!

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok