Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kézilabda"
Első<< Előző32333435363738Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.05.26. 13:10:25

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.23. 08:40:12

Tegnap Makó csapata jött hozzánk a rájátszás utolsó előtti fordulójában. Makón igen kemény mérkőzésen sikerült begyűjtenünk a két pontot. Most is igen nagy lendülettel kezdte a mérkőzés mind két csapat, de a jó védekezésünknek köszönhetően nem találtak kapuba a vendégek, hiszen Niki fantasztikusan védett! :)Ezek után kezdtek elbizonytalanodni. A támadó játékunk az elején igen egyoldalúra sikerült, mivel csak Jucinak sikerült a kapuba találni, mi többiek sajnos naggyá tettük az elején a kapusukat. Majd mikor megindult a gólgyártás a többiek részéről is egyre növeltük az előnyt.

A félidőben 19-7 volt az állás. ( Itt megjegyezném Kisteleken 18gólt lőttünk összesen...)
A második félidőben is ellenállhatatlanul játszottak a lányok, gyors gólokat lőttek a Makóiak technikai hibáiból. Juci mellett nagyon jól játszott Móni is, aki szép átlövésgólokból is eredményes volt, de igazából mindenki dicséretet érdemel, hiszen nagyon szép és örömteli győzelmet arattuk a végére igen szétesett vendégekkel szemben.

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.22. 22:03:01

 

Gólkirálynő: Kövér Judit! Háromszáz gól?

Női Kézilabda NB II. Dél-Kelet rájátszás felnőtt felsőház . Azt követően, hogy a harmadik hely kivételével eldőltek a helyezések a felsőházban, született néhány olyan eredmény, ami valójában már teljesen érdektelenségbe fullasztotta a rájátszás visszavágóinak utolsó két fordulóját.

Abonyban már csak azon keseregnek, méltán, hogy a bajnoki aranyat Kisteleken vehették át a rendező szövetség képviselőjétől. Azért izgulni való még akad számukra is: először azért, hogy az utolsó két mérkőzésükön tudnak-e győzni és ezzel meg tudják-e őrizni, több mint egy éve tartó hazai veretlenségüket, előbb a harmadik Makó, majd a második Szeged ellenében...

Sport:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.17. 11:50:38

Az Abonyi Kézilabda Klub csapatai az elmúlt hét végén idegenben játszottak. A bajnokságot már megnyert hölgyek, az ABONETT KC felnőtt csapatával elszenvedték első vereségüket az idei bajnokságban. Ennek már nem volt tétje, hiszen ennek ellenére is toronymagasan lettek elsők. A Kistelek 23:18-ra győzött és az ifisták is kikaptak ugyanitt 21:17-re. A férfi csapat a Jász- Nagykun Szolnok megyei bajnokságban a harmadik helyen végzett. Legyőzték idegenben 21:27-re a Tiszakürt csapatát, viszont a Szolnoktól egy gólos vereséget szenvedtek el, 28:27-re maradtak alul a küzdelemben.

 

LŐVE

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.09. 13:17:26

Az Abonyi Kézilabda Klub csapatai verhetetlennek bizonyultak az elmúlt hét végén. A fiúk idegenben győztek kétszer, a lányok közül a felnőtt és az ifi is lazán verte itthon a Bácsbokodot. A mérkőzésekről beszámoló később, addig íme az eredmények:

 

Fériak:

 

Abony- Törökszentmiklós 26:23

Abony- Jászladány 40:26

 

ABONETT KC hölgyek:

 

ABONETT- Bácsbokod 31:26 – felnőtt

ABONETT- Bácsbokod 41:25- ifi

 

A hölgyek már megnyerték az NBII-es csoportjukat, a fiúknak még van esélyük arra, hogy megyebajnokok legyenek. Náluk mindez az utolsó mérkőzésen dől el.

 

LŐVE

Sport:
 1 Hozzászólás    

matek - 2011.04.27. 18:17:45

Sport:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.22. 18:33:32

Ha SkyT nem hívja be a MiAbonyunk WEBRádió stúdiójába az albertirsai focicsapat himnuszának szerzőjét, Papp Attilát, ez a dal sem született volna és nem kerültek volna fel a csajok az Origóra. Most már az egész ország tudja, hogy megnyerték az NB II délkeleti csoportját.

 

Itt hallhatod a himnuszt:  http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20110422-az-abonyi-noikezilabdacsapat-himnusza.html

 

Villámgyorsan lett népszerű internetes körökben a Pest megyei másodosztályban szereplőAlbertirsa SE klubindulója. A dal szerzője, Papp Attila egy újabb szerzeménnyel állt elő, ezúttal az abonyi nőikézilabda-csapatnak írt egy indulót a Pet Shop Boys Go west című slágerét átdolgozva. Az abonyi csapat a hétvégén nyerte meg az NB II délkeleti csoportját.

Sport:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.20. 11:22:52

Az ABONETT női felnőtt kézilabdásai Szegeden elért győzelmükkel lettek bajnokok. Ezzel kapcsoltban nyilatkozott a szegedi edző, aki rendkívül sportszerűen viszonyult az abonyi lányok győzelméhez. Íme a cikk erről:

 

 Az NB II Dél-Keleti csoport rájátszásában először játszott a KSZSE hazai pályán, és mindjárt a már gyakorlatilag bajnok Abonyt fogadta.

A második győzelmükre készültek a szegedi lányok az abonyiak ellen (az első emlékezetes és nagy meglepetés volt 2008 őszén), mely nem sikerült az ideges, kapkodó játék miatt. A lányok nagyon akarták a győzelmet, de bebizonyosodott, hogy pályán kívül és belül is erősebb csapatot alkot az Abony, így bajnoki címük megérdemelt.

Sport:
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.19. 10:39:23

Ha az Abony NB II-es női kézilabda csapatát, abban is leginkább Kövér Judit játékát nézi az ember, önkéntelenül is felmerülhet benne a gondolat: talán nem ebben az osztályban lenne a helye. Aztán, ha valaki erre a gondolatra vetemedik, érdeklődik is utána, leginkább az abonyi illetőségű nézők körében: hogy van az, hogy egy ilyen kaliberű játékos „megrekedt" Abonyban? Aztán a válaszokból az derült ki, hogy ott sem ismerik egészen: először is, mert ennek okát nem tudják, bár szerintük, mindig is az Abony csapatában játszott. Mások még azt is tudni vélték, hogy abonyi születésű a kiváló játékos.

Nos, ami biztos: az Abony együttese a legnagyobb favorit a bajnoki címre, a 2010-2011-es Nemzeti Bajnokság II. osztályában, annak is Dél-Keleti csoportjában. A bajnoki címre törő együttes vezéralakja Kövér Judit, de nyugodtan mondhatjuk, a Nemzeti Bajnokság II. osztályának egyik legkiemelkedőbb játékosa. Vele sikerült néhány szót váltani, elég el nem ítélhető módon, a Bácsbokod - Abony mérkőzés előtt lezajlott bemelegítés közben, március 26-án, a rájátszás második fordulójában.
Sport:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.19. 10:32:53

Már matematikai esély sincsen arra, hogy az ABONETT KC-t, vagyis kézilabdás lányainkat bárki is megelőzze az NB II-es bajnokság Dél- Keleti csoportjában. Nem csak az alapszakaszban nyújtottak kimagasló teljesítményt a hölgyek, hanem a rájátszásban is parádésan meneteltek. Hiába készült az utolsó mérkőzésre gőzerővel a Szeged, nem sikerült a bravúr, mert az abonyi lányok két góllal, egy igen kemény és magas színvonalú mérkőzésen győztek. Kövér Judit nem kevesebb, mint 20 gólt szerzett.

Sport:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok