Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kézilabda"
Első<< Előző31323334353637Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.09.05. 01:48

Szeptember 4-én rendezték Abonyban az immár hagyományosnak mondható női kézilabda tornát, mely az abonyiak remek szereplésével zárult annak ellenére, hogy jelentősen megfiatalodott az ifi csapat és a felnőttben néhány játékos már nem tud szerepet vállalni egyéb elfoglaltsága miatt, illetve többen is csak kevesebbet tudnak vállalni. Örvendetes hír, hogy az utánpótlás viszont nagyon rendben van, hiszen ismét hat kiváló képességű ifjú játékos érkezett az ABONETT csapatához a Somogyi Imre Általános Iskolából. Ebben az iskolában volt hosszú éveken át testnevelő tanár Nagy Gábor, akinek a személyéhez köthető az abonyi kézilabda hőskora is. Galéria ITT nézegethető (fotó: Polyák Attila)

Sport:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.04. 15:25

Bárány József balra: A " nagy öreg " rutinjára ismét számíthatnak a kézilabdások

A mai napon az Abony KC férfi csapata megkezdte a megyei bajnokságot Domonyban, ahol csarnok hiányában bitumenes pályán kellett helyt állnia mind az ifiknek, mind pedig a felnőtteknek. A rendkívül balesetveszélyes, húsz évvel ezelőtti retro időket idéző pálya sem tudta elvenni a lelkes abonyiak kedvét és az ifik sokgólos, a felnőttek kettőgólos győzelmet értek el idegenben. A hab a tortán talán az volt, hogy délelőtt 11-kor léptek pályára a felnőttek és a tűző napon játszottak a csapatok. Ezt megkoronázta az, hogy a flaszteres pálya szomszédságában egy vurstli volt, sergőkkel, ugyanis Domonyban most van a búcsú. A meglehetősen vicces körülmények ellenére jól kezdte a bajnokságot az Abony. Igaz, ez a csapat más, mint a tavalyi, hiszen több régi játékos visszatért a klubhoz és bennük van az a lelkesedés is, ami elég lehet a Pest megyei bajnokság megnyeréséhez.

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.03. 13:41

Készen van a sorsolás minden csapat esetében és kiderült, hogy az abonyi kézilabdások mikor játszanak pontosan ebben a szezonban. Íme, Olvasónk kérésének megfelelően most közzéteszem az időpontokat. Balra női meccsek, jobbra férfi mérkőzések:

1.forduló 09.17. szombat ABONETT KC – TFSE ifi: 16 óra felnőtt : 18 óra

2.forduló 09.25.vasárnap Vecsés – ABONETT KC ifi: 11 óra felnőtt: 13 óra

3.forduló 10.01. szombat ABONETT KC- Szarvasi NKK ifi: 16 óra felnőtt : 18 óra
 
4.forduló 10.08. szombat Gyömrő VSK – ABONETT KC ifi:18 óra felnőtt: 16 óra
 
5.forduló 10.16. vasárnap ABONETT KC- KSZSE ifi:15 óra felnőtt: 17 óra
 
6.forduló 10.29. szombat Lajosmizse – ABONETT KC ifi: 18 óra felnőtt: 16 óra
 
7.forduló 11.06. vasárnap ABONETT KC- DANUKE ifi:15óra felnőtt: 17 óra
 
Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.03. 10:06

Az ellenfél így ír az ABONETT-es lányok mérkőzéséről:

Az elmúlt szezonban NB II-ben bajnoki címet szerzett Abony otthonában, vihar előtti fülledt melegben folytatta felkészülési mérkőzés sorozatát a kecskeméti női csapat. Korsós Miklós taktikai utasítása alapján a lányok leginkább a védekezésre koncentráltak. A KNKSE kulcsjátékosai közül sokan hiányoztak. Felső, Márki, Orell, Szentesi, Bálint hivatalos elfoglaltságuk miatt nem tudtak ott lenni a találkozón, de így is a kiadott taktikai elemek végrehajtásában a lányok derekasan helytálltak.

Az első húsz percben a KNKSE diktálta az iramot. Védekezésben oroszlánként küzdöttek, támadásaik lerohanásaikba azonban sok hiba csúszott. Második játék részben azok is kaptak lehetőséget, akik eddig keveset játszottak. Fiataljaink nem ijedtek meg a lehetőségtől és bátran bizonyították, hogy ők is meg tudják oldani a feladatokat – írja a knkse.blogspot.com.

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.09.02. 16:11

Sport:
Programok   
 1 Hozzászólás    

admin - 2011.08.28. 15:24

Szombaton került megrendezésre Makai Máté emlékére az idei kézilabda torna. Az abonyiak nagy arányú győzelmet arattak a döntőben Szolnok csapata ellen. Galéria ITT nézegethető. (fotó: Polyák Attila)

Sport:
Torna   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.24. 14:00

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.07. 17:32:39

A tegnapi ülésen a testületi tagok a polgármesterrel az élen köszöntötték a Városháza dísztermében az abonyi kézilabdás lányokat az alkalomból, hogy Brandt Tamás edző és Kosaras László elnök vezetésével az ABONETT KC megnyerte az NB II-es bajnokságot. A lányokat ezek után méltó módon egy állófogadás erejéig meg is vendégelték. Sajnos még nem tudható előre, hogy mi lesz a sorsa a szenzációs eredményt elért női csapatnak, hiszen a felsőbb osztályban való indulás alaphangon is tízmillióba kerülne. Ennyi pénz sajnos jelenleg nem áll rendelkezésre. Ha pedig maradnak a csajok NB II-ben, akkor több fontos játékos is abbahagyja vagy eligazol a csapattól. Galéria: ITT (fotó: Polyák Attila)

Sport:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.01. 10:16:55

Íme, a bajnok abonyi kézilabdás lányok utolsó mérkőzésének beszámolója az ellenféltől. A cikk meglehetősen diplomatikus és tényszerű, annak ellenére, hogy az edző, Gera Normert nem bírta cérnával az ifi meccset és piros lappal ki is állították a meccs vége felé. valószínűleg ez nagyban járult hozzá ahhoz, hogy a csapata ugyan szinte végig vezetett a meccsen, de nem tudtak nyerni.

 

 A KSZSE vasárnap zárta az NB II-es bajnokságot a bajnok Abony otthonában. A 17 éves átlagéletkorú tartalékos csapat tisztesen helytállt a már tét nélküli mérkőzésen.

A felnőtt meccs előtti ifi mérkőzésen nagy csata alakult ki, ahol a játékvezetők 28 percnyi kiállítást osztottak ki a szegedieknek, s ez is hozzájárult végül a hazai sikerhez. A felnőtt találkozón békés gólpárbaj zajlott, végül a hazaiak 10 góllal diadalmaskodtak a teljes mértékben tét nélküli meccsen. Egyúttal sor került az érmek átadására is. Az Abony a felnőtt aranyérmet és az ifjúsági ezüstérmet, a KSZSE pedig a felnőtt ezüstérmet és az ifjúsági bronzérmet vehette át Farkas Józseftől a Csongrád Megyei Kézilabda Szövetség elnökségi tagjától, valamint az ifjúsági rájátszás első helyéért járó oklevelet.

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.29. 23:02:29

 

Felnőtt meccs és díjátadás, ifi meccs és díjátadás (fotó: Polyák Attila)

 

 Bajnokok

 

Az ABONETT KC női kézilabdásai magabiztosan nyerték meg csoportjukat és bajnokok lettek. Ezzel a teljesítménnyel kivívták maguknak az eggyel magasabb osztályban, az NB I / B-ben való indulás jogát. Az ifisták másodikok lettek. Május 29-én vasárnap játszotta mindkét csapatunk utolsó szezonbeli mérkőzését és ezután következett az ünnepélyes éremátadó. Az utolsó meccseken a Szegedet látta vendégül az abonyi hölgykoszorú, akik győzelemmel zártak. Az ABONETT-es lányok az ifit 32:28-ra, a felnőtt meccset 40:30-ra nyerték meg. A Szeged ifije nyerte a bajnokságot, a felnőtt csapatuk ezüstérmes lett. A felnőtt meccsen tündökölt az abonyi NB II-es többszörös gólkirálynő, Lőrinczyné Kövér Judit, aki ezen a mérkőzésen lőtte 300. gólját ebben a szezonban. Igaz, Juci itt nem állt meg, összesen 307 találattal iratkozott fel az örök ranglistára.

Sport:
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok