Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kézilabda"
Első<< Előző30313233343536Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.09.29. 22:12

Aki teheti, jöjjön az abonyi Városi Sportcsarnokba szurkolni az ABONETT-es lányoknak! Október 01. szombat:  ABONETT KC- Szarvasi NKK ifi: 16 óra felnőtt : 18 óra

Programok:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.25. 21:48

Kicsik és nagyok egyaránt nagyon szurkoltak a férfi kézilabdásoknak az elmúlt hét végén az abonyi városi sportcsarnokban, amint képeink is bizonyítják mindezt. Már beszámoltunk arról, hogy kiütéses győzelmet arattak felnőttek a Diósd ellen. Most következzenek a jelenlegi tabellák:

Sport:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.25. 21:21

Az ABONETT KC felnőtt női csapata Vecsésre utazott ezen a hétvégén, ahol kétgólos győzelmet értek el. A végeredmény 25:27 lett ide, a félidőben még egy góllal ment az ellenfél, 14:13 volt az állás oda. Az ifik kikaptak 27:19-re, igaz a fiatalok kaptak játéklehetőséget annak érdekében, hogy a felnőtteknek ne legyen nehéz dolguk. A még ifi korú ügyes játékosok a felnőttben játszottak és jól helyt is álltak. A felnőttek között izomszakadás miatt a csapatkapitány, Hegedűs Gabriella nem játszhatott, felépülése sajnos még pár hetet vesz igénybe. A felnőttek két mérkőzés után veretlenül, két győzelemmel negyedikek a rosszabb gólarányuk miatt.

 

Tabellák, mérkőzések eredményei itt:

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.24. 09:49

SzüretIPARty, Idősek Világnapja, Szüreti Fesztivál, Kézilabda, Sakk, Mellrák elleni program

Közélet:
Abony   
Sport   
Sakk   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.20. 15:38

 „ Az eddigi fordulók alapján szeretném kiemelni, hogy remek a csapategység, amit a lőtt gólok is mutatnak, hiszen nem egy emberre épül a csapat. Ez egy igazi CSAPAT ismét az edzéseken, a mérkőzéseken és utána is! „- mondta el lapunknak adott interjújában az Abony KC férfi kézilabda csapatának meghatározó játékosa, Bárány József, aki annak ellenére, hogy Vácon sajnos kikaptak, továbbra is nagyon bízik a csapatban, mely bármire képes lehet, még az eggyel feljebb jutásra is.

Sport:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.19. 15:35

Az ABONETT KC kézilabdás lányai az elmúlt héten szombaton az erős játékerőt képviselő TFSE-et fogadták a városi sportcsarnokban. Az ifisták 9:16-os félidőt követően kikaptak 18:32-re. Az ifiknél jelentős fiatalításra került sor, többen a felnőttben kaptak helyet koruk ellenére. A felnőttek viszont hozták a formájukat, vagyis azt, amit várt tőlük a szurkolótábor és a csapatvezetés is. A tavalyi bajnok ABONETT KC Brandt Tamás edző vezényletével 16:14 után győzött 33:28-ra. Az abonyi lányok még nem játszottak a Testnevelési Egyetem csapata ellen, az ellenfél egy másik bajnokságból került ebbe a csoportba. A mérkőzések kapcsán Kosaras László elnökkel készítettem villáminterjút.

Sport:
Abony   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.14. 10:39

" Gyertek és legyetek jó hangosak! "- ezt üzeni az ABONETT KC női kézilabda csapat csapatkapitánya, Hegedűs Gabriella a szurkolóknak. A lányok ezen a hét végén kezdik meg a bajnoki szezont a városi sportcsarnokban. Szombaton az ifi 16, a felnőtt 18 órai kezdettel fogadja a TFSE csapatát. Új szezon, új kihívások. 

Sport:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.13. 11:47

Az elmúlt hét végén az ABONETT KC női kézilabda csapata egy tornán vendégszerepelt, ahol kellemetlen atrocitások is érték a hölgyeket. Mindannyian tudjuk, hogy a kézilabda nem éppen simogatós sportág, de ez a mostani felkészülési mérkőzések alakalmával hatványozottan igazolódott be. Az Abonyba visszaigazolt Halasi Rékát, fél perccel a kezdet után máris ököllel vágta szájon az ellenfél játékosa, majd az abonyi csapatkapitány került csetepatéba, miután ő is és az ellenfél játékosa is piros lapot kapott. Szemtanúk elmondása szerint nem sokon múlt, hogy a két komplett női csapat nem verekedett össze a pályán…..

 

Az abonyiakra egyébként nem jellemző a durva játék, sportszerűek, melyet a bírók is tolerálnak ítéleteikkel. Egy azonban biztosnak tűnik, az ABONETT KC lányai jól felkészülve várják a szezonkezdetet, ami hamarosan be is következik, hiszen első hazai mérkőzésüket most szombaton, az abonyi sportcsarnokban játsszák a TFSE ellen.

Sport:
Abony   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.12. 22:25

A nap poénképei is lehetnének ezek éppen, de sajnos nem azok. Ez a mai valóság. A Pest megyében játszó Abonyi KC férfi kézilabdásai ugyanis a közelmúltban Domonyban vendégszerepeltek, ahol bitumenes pályán játszottak mérkőzést. Igaz, nyertek és nem történt sérülés sem, de a dolog még pikánsabb volt, mint gondolták, ugyanis a szomszédban egy vurstlit is felállítottak. A sergő tövében folyt a mérkőzés. No comment.....

Képek még:

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.12. 10:55

Az Abonyi KC férfi kézilabdásai már a szezon második meccsén vannak túl és eddig nem találtak legyőzőre. A pest megyei bajnokságban játszó fiúk eddig két igen erős ellenfelet fogadtak. Domonyt bitumenen győzték le, Tápiószelét az abonyi sportcsarnokban a múlt hét végén, három góllal. Csupán a gólarány az, ami még nem kedvező nekünk, hiszen a négy négy pontos csapat közül így a negyedik helyen áll az Abony. Igaz, az ellenfelek nem túlságosan lelkesek, ha az Abony KC-ra gondolnak. Lapunk úgy tudja, hogy utolsó ellenfelük, a Tápiószele eleve félve jött a városi sportcsarnokba. Volt is mitől, mint utóbb kiderült, hiszen kikaptak 15:13-as félidőt követően 29:26-ra. Az ifik tovább menetelnek, szintén veretlenek, jelenleg a tabellán másodikok, a szintén veretlen Dunaharaszti után. Szelét nagyon megleckéztették, hiszen 45:17-re győztek az abonyi fiatalok.

 

Íme a bajnokság állása és az eddigi két- két meccs eredménye:

Sport:
Abony   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok