Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyulai"
Első<< Előző3456789Következő >>

admin - 2011.05.30. 20:55:31

Galéria ITT Fotó: Szabó László, ABOPOL

 

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény az elmúlt hét végén szervezte meg a hagyományos táncgálát, a Városi Sportcsarnokban. A fellépők mezőnye ismét igen széles volt és a színvonal pedig évről évre magasabb. Gratulálunk a résztvevőknek, szervezőknek és további szép sikereket kívánunk mindnyájuknak szeretettel! A fényképeket pedig külön köszönjük szépen Szabó Lászlónak, az ABOPOL mágusának!

 

LŐVE

Oktatás:
Gyulai   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.27. 12:08:36

Az abonyi képviselő testület döntött arról, hogy Abony városa saját halottjának tekinti a közelmúltban méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt iskolaigazgatót, Dr. Soós Ferencet. Ezt a kérelmet minden oktatási intézmény támogatta. A testületi ülés zárt volt, melyen ez volt a téma. A felmerült, számlával igazolt költségekhez is hozzájárul Abony. Lapunk úgy tudja, hogy hárman nemmel szavaztak, hatan igennel a jelenlévő kilenc képviselő közül.

 

LŐVE

Oktatás:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.26. 09:12:49

Mint lapunk arról beszámolt már Önöknek, Dr. Soós Ferenc, a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatója a közelmúltban hosszan tartó, méltósággal viselt betegség után elhunyt. Az iskola tanári kara kezdeményezte, hogy az igazgatót a város tekintse saját halottjának. Lapunk úgy tudja, hogy a kérelmet két pedagógus kivételével mindenki aláírta. A mai napon zárt ülés keretében dönt arról Abony képviselő testülete, hogy saját halottjává nyilvánítja-e a város az igazgatót.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.24. 12:21:18

Kultúra:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.12. 09:08:51

 Kincses Kíra

 

(„Gyulai G. M. Ált. Isk. 1.o. – iskolaotthon)

„Ló a barátunk” c. képe

országosan meghirdetett képzőművészeti kiállításon

 

 

Nyiss Ránk (Bajót-Péliföldszentkereszt) és a www.lovasok.hu országos képzőművészeti pályázatot hirdetett professzionális és nem hivatásos alkotók részére egyaránt (melynek gyermek kategóriája is volt) – több témában.

Így: A ló, illetve egyéb haszonállatok, mint az ember segítő társai.

A pályázatok leadási határideje 2011. 04. 20. volt, melyre az ország minden részéről több száz művész-, amatőr- és gyermekmunka érkezett be. A zsűri ezekből válogatta be a 80 legjobbnak ítélt munkát a kiállítás anyagába. Így Kincses Kíra  („Gyulai G. M.” Ált. Isk. 1.o. – iskolaotthon) „Ló a barátunk” c. képét, melyet már a kiállítást megelőzően látni lehetett a lovasok.hu oldalon.

 

A kiállítást 05. 08.-án nyitották meg - (a Mária-búcsúi nagymise köré szervezve, melyet dr. Paskai László bíboros celebrált) - egy nagyon szép környezetben, előadásokkal, lovasbemutatókkal színesítve, és tarkítva.

Közélet:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.09. 17:33:25

Galéria ITT található a Kicsinyek kórusáról!

 

 Aranyosak” lettek a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és AMI Kicsinyek Kórusa

 

2011.május 7-én szombaton a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és AMI Kicsinyek Kórusa Érden járt, hogy megmérettesse magát a XVII. Regionális és II. Országos Kórusfesztiválon. A kórus Január óta készül az eseményre, energiát, időt, plusz énekkari próbákat nem kímélve. Az utazó kórus létszáma 50 fő volt. Nagy segítségünkre volt Polyákné Györe Nelli néni, aki felvállalta az énekkar zongorakíséretét. Virág Anett, és az utazó kísérők - többek között társintézményünk igazgatója Bakosné Kocsi Judit-. A csapat szombat reggel 7 órakor indult neki az útnak. A szervezők igen nagy szeretettel fogadtak minket, drukkoltak nekünk és mindenben a segítségünkre voltak. Az Érdiek 500 főt fogadtak és láttak vendégül.

Oktatás:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.08. 20:30:56

 

Galéria ITT található az eseményről, fotó: LŐVE

 

A 20 éves iskolaotthont ünnepelték szombaton kicsik és nagyok a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulájában. Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester mondott ünnepi beszédet és a régi, valamint a mostani pedagógusok elismerésben részesültek. ÍÍme egy kis képes beszámoló minderről. 

 

Az elhangzott beszéd szövege:

Oktatás:
Oktatás   
Gyulai   
 2 Hozzászólás    

admin - 2011.04.14. 07:41:05

A Kinizsi Pál Gimnázium negyedik alkalommal rendezte meg a Kinizsi Nap a Fiatalokért című sportrendezvényt. Ezen az eseményen természetesen nem csak a Kinizsi gimi diákjai vetélkedtek az első helyért, hanem érkeztek csapatok a Somogyi a Gyulai és a Montágh iskolából is.

Galéria az eseményről: ITT (fotó: Polyák Attila)

Sport:
Somogyi   
Gyulai   
Foci   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.24. 14:06:17

Abony nincsen szerencsés helyzetben, már ami a régi épületeit illeti. Pénz és odafigyelés hiányában ugyanis ezek lassan összeomlanak, legyen szó akár önkormányzati, akár magántulajdonról... Galéria  ITT.

Citrom-díj:
Gyulai   
 5 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.02.26. 18:14:49

Sziasztok!
Ma délután kiszebáb égetéssel és hangos ricsajjal elűzték a telet a Gyulai iskola, Iskolaotthonos diákjai
Legalábbis kísérletet tettek rá!
A délután további része farsangi jelmezbemutatóval és vidám vetélkedőkkel folytatódott. Galéria ITT

Közélet:
Gyulai   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok