Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyulai"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.30. 14:55

A 2013/2014-es tanévtől délutáni foglalkozás keretében is elindult a népi játék szakkör a Gyulai iskolában. A szakkört jelenleg 3- 6. osztályig látogatják a gyerekek, igen lelkesen. Donkóné Kóródi Anna tanító néni segítségével jelentkeztek egy népi kézműves pályázatra, amire bőrből készült táskákat készítettek, és különböző technikákkal díszítették őket. Volt olyan gyermek is, aki nagyon szép könyvborítót és könyvjelzőt készített. Az elkészült munkákat Békéscsabára küldték el, ahol nagy örömünkre 3.díjasok, Bronz Oklevelesek lettek.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.26. 16:44

Salgóbányán táboroztunk- Alig múlik el nap, hogy ne értesüljünk egy újabb iskolai erőszakról, ne találjuk szembe magunkat az elharapódzó fiatalkorú bűnözéssel. Számos osztályfőnöki óra témája, hogyan tudnánk a gyerekeket felkészíteni arra, miképp’ reagáljanak számukra veszélyes helyzetekben, mit kell tenniük, hogy ne váljanak áldozattá, hogyan tudnak biztonságosan szórakozni, megvédeni magukat egy esetleges támadással szemben. Amikor lehetőségünk nyílt – pályázati támogatással - nyári tábort szervezni, kétség sem fért hozzá, hogy táborunk fő témája a bűnmegelőzés lesz. Külön örömet okozott számunkra, hogy programunkat Salgóbányán, a város ifjúsági táborában valósíthattuk meg.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 11:18

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által megrendezett október 6-i megemlékezést a 7.b osztály mutatta be az iskola aulájában, Virág Annamária magyar tanár, és Árpásné Selmeczi Ildikó osztályfőnök vezetésével. Műsoruk egészen újszerű módon dolgozta fel a 13 aradi vértanú kivégzésének témáját. Diákok személyesítették meg a honvédtábornokokat és a drámajáték által valóban emberközelbe kerültek a mártírhalált halt hősök.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 10:48

Abony Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdetett „Tiszta levegő- Mozdulj érte!” mottóval, az Európai Mobilitási Hét és az Európai Autómentes Nap alkalmából. A tiszta levegő maga az élet! A légszennyezés káros hatással van egészségünkre és környezetünkre. Iskolánk tanulói lerajzolták, hogyan képzelik el a tiszta levegőjű várost, illetve mit tehetnénk annak érdekében, hogy a levegő tisztább legyen, hogyan befolyásolhatjuk közlekedési szokásaink megváltoztatásával a levegő tisztaságát.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.04. 14:12

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel, tiszta szívből gratulálunk és kívánunk még sok ilyen szép sikert! - Bonis Bona díjat kapott a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola pedagógusa, Zelei Emőke. A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj 2013 tavasza óta ad lehetőséget a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli pedagógusok elismerésére. Bonis bona discere, vagyis Jótól jót tanulni - ez a latin közmondás vált névadójává ennek a kitüntetésnek, amelyet a Nemzeti Tehetség Program keretében alapított az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Oktatás:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.07. 23:43

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola egy nyertes pályázatnak köszönhetően részt vett az úgynevezett Határtalanul programban, melynek keretében Erdélyben töltöttek öt feledhetetlen napot a diákok és kísérőik. A program ezzel nem ért véget, hiszen június 7-én az iskolában vetélkedőket, játékokat, előadásokat, kvíz versenyt és még nagyon sok egyéb érdekes és értékes programot szerveztek. Igazi finomságokat készítettek a diákok. Képgaléria a címre kattintva elérhető

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.05. 17:11

Méri Zsanett 4. b osztályos tanuló 1. osztálytól kezdve jár akrobatikára. Eredményei: 2010 – Abony Mikulás Kupa I. hely, 2012 – Budapest II.BASE kupa III. hely
2012 – Vác V. PUENTE kupa III. hely, 2012 – Budapest Vidék Bajnokság II. hely, 2012 – Abony Abony Kupa II. hely, 2012 – Gödöllő IX. Grassalkovich Kupa III. hely
2013 – Érd Országos Diákolimpia III. hely, 2013 – Vác IV. PUENTE Kupa III. hely, 2013 – Abony Abony Kupa II. hely, A versenyeken nyújtott kimagasló teljesítményét az abonyi Torna Akrobatika Klub kupával ismerte el. Edzője Szalinka Szilvia. 

Az elért eredményeihez gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!
 

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.05. 12:14

Logika-Ügyesség-Kitartás azaz L.Ü.K. bajnokság- Második alkalommal nevezett be osztályunk - a 3. b- a Dinasztia Könyvkiadó versenysorozatára. Az első megmérettetésre az első félévben került sor. Mind a 28 tanulónk 6 feladatlapot oldott meg. A 3 legjobban teljesítő - Lőrinczi Gergő, Muhi Angelika Réka, Varga Lőrinc - képviselte osztályunkat a kistérségi fordulón. 9 feladatlap megoldása után /3magyar, 3matematika, 3 logika/ nulla hibaponttal jutott tovább Lőrinczi Gergő a területi versenyre. Ezt Kecskeméten a BELOVÁ Béke Általános Iskolában rendezték.Hibátlan teljesítménnyel ismét továbbjutott Gergő.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.03. 18:05

Az idei tanévben Megyei Alapműveleti Matematika Versenyen vett részt a Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészeti Iskola három tanulója. A versenyt a Somogyi Imre Általános Iskolában rendezték meg. Az 5. b osztályos tanulóink kiemelkedő helyezést értek el: Farády Simon 4. helyezés, Polónyi Richárd 5. helyezés.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.22. 18:41

A hosszú tél után nyárias meleggel köszöntött be a május, ami a témazáró dolgozatok és nagy felelések mellett a Gyulai iskolában az Év végi hangverseny hónapja is egyben. Idén május 17-én 17 órai kezdettel tartottuk meg hangversenyünket, melyen Simon Gáborné igazgatónő köszöntötte a vendégeket. A műsort Árpásné Selmeczi Ildikó tanár néni konferálta.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok