Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyulai"
Első<< Előző3456789Következő >>

veroniq - 2012.01.04. 17:57

Ebben az évben is megrendezésre került az országos Bolyai Csapatverseny magyar nyelv és irodalomból. A Gyulai iskolából 10 csapat nevezett a versenyre. A 7.b osztályosok csapata a megyei fordulón I. helyezést ért el, így továbbjutott az országos fordulóra, melyet az idén Tatán rendeztek meg.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.28. 11:27

A Gyulai iskola karácsonyi ünnepségéről már láthattak egy összeállítást oldalainkon, most következzék egy kis extra, Szabó László jóvoltából. A képgaléria itt elérhető. Fogadják a képeket oylan szerettel, ahogyan az ABOPOL tulajdonosa készítette azokat.

Közélet:
Abony   
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.19. 12:01

Ez az esztendő sem telt el a Gyulai iskolában karácsonyi műsor nélkül, ahol a tanulók adtak egy kis ízelítőt tudásuk legjavából. Fogadják olyan szeretettel ezt a képgalériát az eseményről. Hamarosan még több képpel jelentkezünk az ABOPOL fotósa, Szabó László jóvoltából. 

Galéria ITT

Fotó: Polyák Attila

Oktatás:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.11. 12:52

Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester olyan dologba fogott, mely heves ellenállást váltott ki mind a szülők, mind a pedagógusok, mind pedig a testületi tagok részéről. Kétségbeesett szülő hívott fel, aki levegőt is alig tudott venni elképedésében és arra kért, ha lehet..... 

Oktatás:
Abony   
Somogyi   
Gyulai   
 7 Hozzászólás    

Dórika - 2011.09.30. 12:52

Idén ünnepli 110. évfodulóját a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola. Ennek örömére egy hosszú és tartalmas programsorozatot szerveztek, melynek keretében szeptember 17-én és 18-án a nebulók ellátogattak  a Falumúzeumba, ahol számos program várt rájuk. Kerékpárral ellátogattak a Református temetőbe is, ahol több emlékhelyet, sírt is megtekinthettek az odalátogató érdeklődők.

Szintén szeptemberben került megrendezésre az iskolában az aszfaltrajz verseny is. mint minen évben, most is nagy sikernek örvendett a rendezvény.

Galéria az aszfaltrajz versenyről itt található, a Falumúzeumba és a Református temetőbe tett látogatás képeit itt tekinthetik meg.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.24. 09:40

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, szépülnek iskoláink. Az alább olvasható írás Abony város hivatalos honlapján jelent meg a Gyulai és Somogyi iskolával kapcsolatban:

 Örömmel tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Gyulai Gaál Miklós Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Somogyi Imre Általános iskolák az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programban kiírt energetikai hatékonyság fokozása pályázat keretében történt kivitelezési munkálatai a napokban befejeződtek. Ez év januárjában az Energia Központ Nonprofit Kft 46.279.495 Ft. összegű támogatást ítélt meg a két iskola nyílászáróinak cseréjére valamint fűtéskorszerűsítésre, mely a gázkazánok és radiátor szelepek cseréjét jelenti. A beruházást két szolnoki vállalkozás nyerte el, a nyílászárók cseréjét a Tisza Thermo Bt, míg a fűtéskorszerűsítést Pallai Péter egyéni vállalkozó. A munkálatok június 14-én kezdődtek meg és augusztus 10-én fejeződtek be. Mindkét iskola esetében azonos, jelenleg a legkorszerűbb és leggazdaságosabb termékek kerültek beépítésre. A régi fa nyílászárók helyére TROCAL InnoNova profilrendszerű műanyag nyílászárók kerültek, amely Németországban a legkeresettebb és legjobb minőségű műanyag nyílászárók, míg a kazánok esetében a világ egyik legjobb gépészeti elemeit gyártó cég, a VIESSMANN Vitodens kazánjai kerültek beépítésre. 
 
Oktatás:
Gyulai   
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.04. 16:48

 Új nyílászárókat kapnak általános iskoláink egy projektnek köszönhetően, melyből több, mint 47 millió forintot nyert el Abony városa. Az új tanévet nyilván már szépen megújított oktatási intézményekben kezdik meg a nebulók. Képeinken a Gyulai iskola munkálatai láthatók. Nem csupán szebbek lesznek a sulik, hanem jelentős energiát is megtakarítanak. LŐVE

 

További képek és a projakt pontos adatai:

Oktatás:
Abony   
Gyulai   
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.20. 13:53:42

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézményben is jelentős károk keletkeztek a mai vihar miatt. A tavalyi évben szépen felújított tetőszerkezetről sok cserepet sodort le a viharos szél és fák is dőltek ki az iskola udvarán.

Képek még: ( Fotó: SkyT )

Közélet:
Gyulai   
Vihar   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.15. 14:42:47

Programok:
Gyulai   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.09. 14:19:09

Szabó Réka iskolánk végzős tanulója az elmúlt években sok versenyen megmérettette magát. Ebben az évben azonban olyan sikereket ért el, melyekre iskolánk történetében még nem volt példa. Megnyerte a NyelvÉSZ Verseny országos döntőjét, melyet Szegeden rendeztek májusban. 19 megye 40 legjobb eredményt elért tanulója versengett egymással. Nem sokkal később a Bendegúz Nyelvi Játékok c. verseny országos fordulóján vett részt, melyen II. helyezést ért el. 

Gratulálunk Neki és felkészítő tanárának Zelei Emőkének 

Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola, AMI

magyar munkaközössége                                                                                    

Oktatás:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok