Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyulai"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.14. 13:33

2013-ban 15. alkalommal rendezték meg Szentendrén az Országos Alkotópályázatot, melyen a Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai képviselték Abony városát. Idén a pályázat a Kerekező címet viselte, ahová 364 alkotó küldte be munkáját az ország különböző pontjairól. Az iskola diákjai különböző technikákkal készültek a pályázati felhívásra. Rajzolás, festés vagy textilre batikolás egyaránt jelen volt a munkák között.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 07:59

Olvasáshoz kattins a címre!

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.02. 11:30

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.10. 15:56

Simon Gáborné igazgatónő lapunkat arról tájékoztatta, hogy ők is megoldják az átmeneti időszakban is a diákok étkezési térítési díjának befizetését. Megtudtam, hogy folyó hó 10-e előtt nem szokott előfordulni, hogy befizetési időszak van. Ebben az iskolában is úgy működik a rendszer, hogy kijelölik az időpontokat, melyeken lehet fizetni. Ezeket a konkrét dátumokat kiírják az egyes pedagógusok és így mennek fizetni a szülők, mindig a 10-hez legközelebb eső hétfői naptól tehetik ezt meg.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 17:39

Kinek fizessük ki a gyermek étkezését? Tette fel a költői kérdést nekem kedves Olvasónk, aki a mai napon bement a gyermek iskolájába és szerette volna kifizetni az ebédpénzt. Nem járt sikerrel. A Gyulai iskolában azt mondták neki, hogy nem veszik át tőle a pénzt, tekintettel arra, hogy az iskola már nem intézheti ezt az ügyet, más meg még nem…. " Nagyon szerettem volna fizetni, de elküldtek! " - mondta rosszallóan Olvasónk.

Citrom-díj:
Abony   
Gyulai   
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2013.01.07. 22:50

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulájában múlt héten szombaton nagy sikerrel rendezték meg az Újévi koncertet, melyen fellépett az Abonyi Fúvószenekari Egyesület és majorette csoportja. 

Képgaléria megtekinthető: ITT (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.07. 17:19

A hagyományok szerint ismét nagy sikerű sulinapot szerveztek a Gyulai Iskola Szolnoki úton lévő tagintézményének peadagógusai és a segítő lelkes szülők. A program helyszíne a Vadászház volt, ahol önfeledten mókáztak családtagjaikkal együtt a nebulók. Számos játékos vetélkedőn vehettek részt, ahol azoknak volt a legnagyobb esélyük, akik minél népesebb csapattal tudtak elindulni. A versenyen résztvevők pontokat kaptak, melyeket beválthattak licitálás után nyereményekre.

Oktatás:
Gyulai   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 20:25

Ezeket a képeket kedves olvasónk küldte nekem, melyek a Gyulai iskola évnyitóján készültek. Remélem örömöt okozunk ezell az érintetteknek. Nekem bizony sikerült, hiszen sok ismerős arcot láttam a képeken és boldog nosztalgiával gondolok a kis ovis csoporttársainkra. Nekik is sikeres évkezdetet kívánunk szeretettel: Kisfiam és én magam. Évnyitós képeket ide kükdhetbnek nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.17. 09:20

A Gyulai DSE idén is megszervezte június 25 és 29 között az immár nagy hagyományokkal rendelkező sporttáborát, melyen értékes, tartalmas és mozgalmas programokkal várták a résztvevőket. A főszervező Skultéti Ilona lapunknak elmondta, hogy három felnőtt is jelen volt a programon, nagyon sokat segített nekik Donkóné Kóródi Anna és Zsenyuk Iván. Remek hangulatban telt el ez a pár nap, ahol sportvetélkedőkön is részt vettek a gyerekek. Képgaléria ITT elérhető!

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.17. 10:37

Nagyításhoz kattints a címre!

Ezzel a tablóval is kívánunk minden kedves ballagónak kellemes nyári szünetet!

Ha más is szeretné osztálya tablóját közszemlére bocsátani, kérem, küldje el azt ide nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok