Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyulai"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.05.14. 13:33

2013-ban 15. alkalommal rendezték meg Szentendrén az Országos Alkotópályázatot, melyen a Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai képviselték Abony városát. Idén a pályázat a Kerekező címet viselte, ahová 364 alkotó küldte be munkáját az ország különböző pontjairól. Az iskola diákjai különböző technikákkal készültek a pályázati felhívásra. Rajzolás, festés vagy textilre batikolás egyaránt jelen volt a munkák között.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 07:59

Olvasáshoz kattins a címre!

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.02. 11:30

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.10. 15:56

Simon Gáborné igazgatónő lapunkat arról tájékoztatta, hogy ők is megoldják az átmeneti időszakban is a diákok étkezési térítési díjának befizetését. Megtudtam, hogy folyó hó 10-e előtt nem szokott előfordulni, hogy befizetési időszak van. Ebben az iskolában is úgy működik a rendszer, hogy kijelölik az időpontokat, melyeken lehet fizetni. Ezeket a konkrét dátumokat kiírják az egyes pedagógusok és így mennek fizetni a szülők, mindig a 10-hez legközelebb eső hétfői naptól tehetik ezt meg.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 17:39

Kinek fizessük ki a gyermek étkezését? Tette fel a költői kérdést nekem kedves Olvasónk, aki a mai napon bement a gyermek iskolájába és szerette volna kifizetni az ebédpénzt. Nem járt sikerrel. A Gyulai iskolában azt mondták neki, hogy nem veszik át tőle a pénzt, tekintettel arra, hogy az iskola már nem intézheti ezt az ügyet, más meg még nem…. " Nagyon szerettem volna fizetni, de elküldtek! " - mondta rosszallóan Olvasónk.

Citrom-díj:
Abony   
Gyulai   
Somogyi   
 0 Hozzászólás    

admin - 2013.01.07. 22:50

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulájában múlt héten szombaton nagy sikerrel rendezték meg az Újévi koncertet, melyen fellépett az Abonyi Fúvószenekari Egyesület és majorette csoportja. 

Képgaléria megtekinthető: ITT (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.07. 17:19

A hagyományok szerint ismét nagy sikerű sulinapot szerveztek a Gyulai Iskola Szolnoki úton lévő tagintézményének peadagógusai és a segítő lelkes szülők. A program helyszíne a Vadászház volt, ahol önfeledten mókáztak családtagjaikkal együtt a nebulók. Számos játékos vetélkedőn vehettek részt, ahol azoknak volt a legnagyobb esélyük, akik minél népesebb csapattal tudtak elindulni. A versenyen résztvevők pontokat kaptak, melyeket beválthattak licitálás után nyereményekre.

Oktatás:
Gyulai   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 20:25

Ezeket a képeket kedves olvasónk küldte nekem, melyek a Gyulai iskola évnyitóján készültek. Remélem örömöt okozunk ezell az érintetteknek. Nekem bizony sikerült, hiszen sok ismerős arcot láttam a képeken és boldog nosztalgiával gondolok a kis ovis csoporttársainkra. Nekik is sikeres évkezdetet kívánunk szeretettel: Kisfiam és én magam. Évnyitós képeket ide kükdhetbnek nekünk: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.17. 09:20

A Gyulai DSE idén is megszervezte június 25 és 29 között az immár nagy hagyományokkal rendelkező sporttáborát, melyen értékes, tartalmas és mozgalmas programokkal várták a résztvevőket. A főszervező Skultéti Ilona lapunknak elmondta, hogy három felnőtt is jelen volt a programon, nagyon sokat segített nekik Donkóné Kóródi Anna és Zsenyuk Iván. Remek hangulatban telt el ez a pár nap, ahol sportvetélkedőkön is részt vettek a gyerekek. Képgaléria ITT elérhető!

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.17. 10:37

Nagyításhoz kattints a címre!

Ezzel a tablóval is kívánunk minden kedves ballagónak kellemes nyári szünetet!

Ha más is szeretné osztálya tablóját közszemlére bocsátani, kérem, küldje el azt ide nekem: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok