Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyulai"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.02.12. 08:57

Programok:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.12. 20:38

 

Hiába újították fel külsőleg az abonyi Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola épületét, a belső rekonstrukcióra már nem futja az önkormányzatnak. Így viszont nem lehet használni. Rendben elkezdődött a tanév a Gyulaiban, már ha rendnek lehet nevezni azt, hogy a diákok állítólag ideiglenes órarend szerint tanulnak, egy részüknek pedig ideiglenes tanteremben oktatják a tananyagot.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.29. 16:45

Közreműködik az Abonyi Fúvószenekari

Egyesület Zenekara és Mazsorett csoportja
- vezényel: Benedek Gyula


2015. április 27.17:00


Gyulai Gaál Miklós Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.28. 13:50

Gönczöl Józsefné Katika, a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola 4/B osztályának osztályfőnöke nyugdíjas lett. Szűcs Ágnes tanító néni gyönyörű meglepetés műsort szervezett számára a gyerekekkel. 

Képgalria IDE kattintva

Oktatás:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.26. 07:40

A tegnapi napon, azaz szeptember 25-én tartotta meg a Gyulai az elmaradt papírgyűjtését, melyre annyi lelkes gyermek és szülő érkezett, hogy sorban kígyóztak az autók a Hunyadi úton. A papír és a műanyag palack leadására déltől délután 4-ig volt lehetőség, ami utólag kevésnek bizonyult, mert még 4 óra után is a sor vége a víztoronynál járt, a várakozási idő pedig másfél-két órásra nyúlt.

Közélet:
Gyulai   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.16. 08:42

 

Cikkünk támogatója a JANIK Autósiskola.- Tisztelettel ajánlom az illetékesek figyelmébe az alábbi olvasói levelet, mely az egyirányúsítást követő kialakult káoszhelyzetre vonatkozik. Addig tegyenek valamit, tisztelettel kérem, míg nem történik ott baleset. Tudom, a hibásak a cikkben megjelölt Olvasók, akik fittyet hánynak a KRESZ elemi szabályaira. Talán pár hetes rendőri, vagy polgárőri jelenléttel úrrá lehetne lenni ezen a helyzeten. Íme, Olvasónk levele:

Citrom-díj:
Gyulai   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.11. 09:27

Mindenféle más információ ellenére a Gyulai iskolában a papírgyűjtés azért maradt el a mai napon, azaz szeptember 11-én, mert az egész ország területére vészriasztást adott ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Ilyen körülmények mellett nem vállalta be az iskola vezetősége a papírgyűjtést, mert a gyerekeket az utakon bármikor heves zivatarok érhetik el.
 

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.10. 20:59

Ismét Erdélyben jártak a gyulaisok
„HATÁRTALANUL” A kirándulás témája a ’48-as forradalom és szabadságharc volt


A tavalyi tanévhez hasonlóan ebben az évben is sikeresen pályázott az abonyi Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola a hetedik osztályosokkal a "Határtalanul” programra. A támogató a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az elnyert támogatás összege: 975 600 forint. Céljuk a határainkon kívül élő magyarsággal való kapcsolattartás, a velük kapcsolatos ismeretek bővítése.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.15. 17:48

Ez igen! - Soós Petra a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola 6.z osztályos tanulója országos 3. helyezést ért el a PANGEA Tehetségkutató matematika versenyen.
Néhány adat erről a megmérettetésről: 44000 diák jelentkezett a versenyre, az I. forduló után 600-an kaptak meghívást a II. fordulóra kategóriánként, és ebből a " tömegből " lett Petra a a harmadik. A felkészülésben matematika tanára, Csomorné Nagy Zsuzsa segítette.

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    

matek - 2014.06.12. 19:46

A Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola diákjai tavasszal részt vettek a nemzetközi Fox angol tanulmányi versenyen. A versenyen 3-12. évfolyamos tanulók korcsoportonként versenyeztek az ország minden részéből.
Iskolánkból Fehér Levente 4.z osztályos tanuló bejutott a második fordulóba, és végül nemcsak korcsoportjában, hanem az összes induló összesített eredménye alapján 3410 versenyzőből a 3. helyen végzett. Horváth Annamária 7.z osztályos tanuló szintén szép eredményt ért el, korcsoportjában 767 tanuló közül a 10. helyet szerezte meg. A versenyen nem volt külön kategória a kéttannyelvű iskolákban tanulók részére, így külön öröm, hogy mindkét tanulónk több, ilyen iskolában tanuló versenyzőt utasított maga mögé. Mindkettőjük felkészítő tanára Gulykáné Gál Erzsébet, aki a tanárok közötti versenyben 3. helyen végzett.
Gratulálunk nekik! 

Oktatás:
Gyulai   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok