Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Abony"
Első<< Előző445446447448449450451Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.09.06. 12:38

Csak pár nap telt el, augusztus végén ülésezett az abonyi képviselő testület, de a polgármester ismét összehívta a grémium tagjait, e hét csütörtökre. Hat nyílt és öt zárt napirend szerepel az étlapon. Talán a legfontosabb a jegyzőválasztás kérdése, melyről már hosszú hónapok óta megy a vita, nem tudtak zöld ágra vergődni a testület tagjai. Lapértesüléseink szerint megint nem lesz egyetértés és nem lesz jegyzőnk. Addig pedig továbbra is Dr. Vörös Mária aljegyzőé lesz az első hegedűsi szerep a Hivatalban….

Politika:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.06. 12:02

Egész héten mosatni fogják az ABOKOM Kft. munkatársai a rendszert, azaz az ivóvíz hálózatot, annak érdekében, hogy a körülményekhez képest a lehető legjobb legyen a vízminőség. Erről Gáspár Csaba, a cég ügyvezetője számolt be lapunknak, azt követően, hogy újabb panaszos lakos fordult hozzám azzal, hogy a Corvin úton kritikán aluli a vízminőség. A problémák kialakulásának két oka is van a szokásos elöregedett csőhálózat mellett.

Közélet:
Abony   
ABOKOM   
Ivóvíz   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.06. 11:31

Nem vérnyom, hanem piros festék volt a ponyván. A beszerelt nyomkövető szerint a gépjármű nem is járt arra. A teherautót foglalkoztató cég munkatársai tiltakoznak az eljárás ellen, kikérik maguknak azt az országos sajtóban megjelent megfogalmazást, hogy ez egy gyilkos kamion! 

Közbiztonság:
Abony   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 21:44

Az abonyi Nagy Optika a nyárra nyereményjátékot hirdetett, melynek keretében  a Hoya szemüveglencsét vásárlók között egy 3 nap/ 2 éjszakás, 2 főre szóló, a hajdúszoboszlói 4 csillagosos Hotel Silver szállodában igénybe vehető „Wellness Napok” üdülési csomagot sorsoltak ki. Megvan a szerencsés nyertes is, aki és családjának két tagja boldogan vette át a nyereményt a Nagy Optika abonyi szaküzletében.

A nyertes: Marina Csaba Rákóczifalva, Szőlő utca 28. szám alatti lakos.

Szerkesztőségünk nevében is szeretettel gratulálunk és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Tegyen egy virtuális sétát a Hotel Silverben erre a linkre kattintva!

Reklám:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 21:33

 Olvasóink lefülelték, hogy hova hordják a Mikes lapos kotrásából származó iszapot, melyet most meg is fényképeztem Önöknek. A volt szemétteleppel szemben a téglagyári tó mellé depózzák azt. Megtudtam, hogy ugyan a matéria tényleg büdös, hiszen szerves iszap, de az egészségre teljesen ártalmatlan. Az önkormányzat engedélyt kért és kapott arra, hogy ezen a területen helyezze el a kikotort iszapot.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 19:05

Virágokat kaptam az abonyi rendőröktől. 

Ki is tettem sebtiben a kirakatra, mert közérdekű dolgokról szólnak. 

 

Hogy miről is? 

 

Lássuk a " medvét ":

Közbiztonság:
Abony   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 19:04

2011. szeptember 24-én 10 órakor. Szentmise, kultúrális műsor, ingyenes szállítási lehetőség.

Programok:
Abony   
Idősek   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 17:12

Olvasónk levele:

Hello veroniq! Lehet egy kérdésem? Nem tudom, de tegnap megbüntettek mert nem volt nálam kárbejelentő lap(betétlap), és azt mondták kötelező január 1-től. Tényleg igaz ez? Utána érdeklődtem és felhívtam a talán legilletékesebbet, Pintér Gábor alezredest, Abony őrsparancsnokát, aki azt mondta, hogy jogos volt a bírság.

Közbiztonság:
Abony   
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 14:54

Bizonyára kedves olvasóink közül nagyon sokan észrevették, hogy ma reggel Abonyban a víznyomás jelentősen lecsökkent. Szinte csak pisilt a víz a csapokból. Ennek oka egy brutális hiba, mely a Mátyás király úton keletkezett. A helyszínen megtudtam, hogy az ABOKOM munkatársai már reggel fél hét óta „ küzdenek „ azért, hogy a normális ivóvíz szolgáltatás helyre álljon. A munkagödör nagyságából következtetni lehet a hiba komolyságára is. Kiderült az is, hogy sajnos ez nem egyedülálló eset, ilyen jellegű hibák szinte menetrend szerűen előfordulnak a városban. A legrosszabb talán a tavaly januári volt, amikor mínusz 12 fokos hidegben kellett a csőtörésen úrrá lenniük az ABOKOM dolgozóinak….

Citrom-díj:
Abony   
ABOKOM   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.05. 14:03

 

Ma reggelre a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközép Iskola kerítésének újabb két elemét rombolták le ismeretlen tettesek a Nagykőrösi út felől. Ezt a hírt megerősítette lapunknak az oktatási intézmény igazgatója, Dévainé Kazinczy Sára is, aki elmondta, hogy bejelentést tett a rendőrségen és a biztosító társaságot is értesítette a történtekről. Megtudtam, hogy az iskola udvarán tetemes mennyiségű boros üveget is találtak, melyek vélhetően az erősködő vandáloktól származtak. Az anyagi kár jelentős, helyre kell állítani az oszlopokat. Mint arról már pár napja beszámoltunk, korábban két elemet már gallyra vágtak ismeretlenek.

Citrom-díj:
Abony   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok